Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 21.10.2010., 12:55   #331
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,534
MBO+CPU+RAM bi mogao utržiti nekih 1200kn. a dalje je na tebi. gle, badave proći nećeš, jer ti u tu matematiku dolazi i neki cooler od 200+kn, ali opet ti je bolje tako nego davati za neki quad Q9X50 cca 1200kn. tako da na kraju krajeva, moj glas ide ka mjenjanju platforme.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2010., 14:41   #332
Jalovski
Premium
Moj komp
 
Jalovski's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Zadar
Postovi: 28
Imam scythe mugena cini mi se da bi on mogo ic na novu platformu?!
Jalovski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.10.2010., 14:52   #333
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,534
na ASRock P55 Deluxe3 ploču recimo bi išao sigurno. e sada, moraš vidjeti na koje ploče ide, a na koje ne. no, da opet ne offtopičarimo.
sve smo ti rekli, nema smisla dalje produbljivati temu, ako misliš sada još pitati i za šerafe od ploče jel bi ti pasali za novu. sve ti je objašnjeno, imaš 3 izbora:
1. kupi bolji s775 proc
2. promjeni platformu
3. ostani na ovome
nema neke filozofije. sve ovisi o tebi.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2010., 17:12   #334
housel
aka Sizif
Moj komp
 
housel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: požega
Postovi: 573
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Po meni se ne isplati davat 650kn za e8400 kad za manje ili isto dobije i3 530/40 ili q9550 kad dobije i5 760 za 1100. H55 maticne nove za 480kn i 2gb ddr3 meme za 239kn. Ne isplati se ni davat vise od 700kn za q6600 jer za 750kn dobije novi i3 540 koji sa minimalnim naporima prede 4.0 i pojede q6600 za dorucak. Na stocku je brzi u 75% testova a di je na 4.0.
Ovisi, ako netko ima dobru mbo i dobru memu, definitivno se ne isplati preći na i3. Istom tezom idem i na q9550-i5.
Što je, je, 9550 će biti mrcina još barem 2 godine.
Da sam si mogao nabaviti adekvatnu i povoljnu mbo i memu, uzeo bi ona 2 xeona što su admini prodavali.
To mi je želja već duže vrijeme.
1156 se isplati samo ako kupuješ novu konfu
housel je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2010., 19:29   #335
MAGARAC
Premium
Moj komp
 
MAGARAC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 5,869
Situacija je takva da neka dobra 775 maticna i q9550 kostaju skoro pa isto kao i racimo i5 750 i npr neka Giga p55 UD3 koja je bolja nego vecina high end 775 ploca. DDR3 I DDR2 kostaju isto i ne vidm razloga za ulaganje u 775, nego vidim mogucnost prodaje tih775 komponenti po nerealno viskom cijenama i poprilicno bezbolan prelazak na moderniju i brzu platformu.
__________________
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2010., 15:09   #336
_saiko
system kaiser
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zg
Postovi: 194
hm otkad i3 ima "HT"?
Mislio sam da je to iskljucivo kod i7.
_saiko je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2010., 15:52   #337
Zvone2772
interferometar
Moj komp
 
Zvone2772's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 750
Otkad je izašao
Zvone2772 je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2010., 17:40   #338
_saiko
system kaiser
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zg
Postovi: 194
A dobro eto nisam i3 ni gledao otkako je izašao
_saiko je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2010., 19:36   #339
Josip07
Premium
Moj komp
 
Josip07's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 110
Pozz.
Zanima me što mislite koji intelov procesor bi bio dovoljan da može opskrbit buduću (još malo) HD 6970. Ako se ne varam performanse bi joj trebale bit negdje kao 5970 tj. između 5870 i 5970 ali bliže 5970.
Za sada mi u oko upada soc1156 i5 760 (1400kn) ili mozda i5 661 (1420kn). Cisto me zanima jel to dovoljno za takvu grafu tako da znam unaprijed razmisljat o tome. I jel bolji i5 760 ili 661. Hvala.
__________________
Josip07 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2010., 20:43   #340
Prcko Prcić
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2010
Lokacija: Lepoglava
Postovi: 178
661 ima integriranu grafu u sebi koju mozes iskoristiti ako imas plocu predvidjenu za to. Recimo sa h55 chipsetom. S obzirom da sam imao i3, mogu ti samo preporuciti da bjezis sto dalje od cpu-a sa ugradjenim gpu. Intelova grafika je smece samo po sebi, a ti ionako mislis imati normalnu grafu, dakle obavezno i5 760.
Prcko Prcić je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.11.2010., 21:46   #341
Josip07
Premium
Moj komp
 
Josip07's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Đakovo
Postovi: 110
Aha. Taj mi je najvise i zapeo za oko od svih i3/i5/i7 jer se cini kao naisplativija kupnja. Mislis da ce moc izvuc max iz te buduce zveri od grafe na stock-u ili ce se morat klokat da bi bio dovoljan. Ploča bi bila Asus P7P55D-E. Ispričavam se ako sam otišao OT.
__________________
Josip07 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2010., 23:10   #342
Prcko Prcić
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2010
Lokacija: Lepoglava
Postovi: 178
ako novci nisu problem, uzmi 875k...ako jesu, morat ce i i5 posluzit.
Prcko Prcić je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 13:55   #343
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
HITNO TREBAM POMOC!!!! evo ovako skroz sam zbunjen imam Polje Trenutna vrijednost
Informacije o procesoru
Procesor Intel Pentium 4 521, 2800 MHz (14 x 200)
Jezgra procesora Prescott
CPU stepping E0
Podržani setovi instrukcija x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3
Originalna frekvencija 2800 MHz
Min / Max CPU množitelj 14x / 14x
Engineering Sample Ne
L1 Trace cache 12K Instructions
L1 cache za podatke 16 KB
L2 cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed)

Multi CPU
ID matične ploče OEM00000 PROD00000000
CPU #0 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz, 2800 MHz
CPU #1 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz, 2800 MHz

Proizvođač procesora
Naziv tvrtke Intel Corporation
Informacije o proizvodu http://www.intel.com/products/browse/processor.htm

Zauzeće procesora
1. CPU / 1. HTT jedinica 0 %
1. CPU / 2. HTT jedinica 2 %
i stavio sam na xfire svoju konfi i on meni izbaci da je to dual cor proc. pa jel je ili nije to me zanjima molim vas pomognite
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 13:57   #344
De5tr0yer
Avocado
Moj komp
 
De5tr0yer's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Heilbronn, DE
Postovi: 7,463
Fizički nije dualcore, ima HyperThreading tehnologiju koja virtualno stvara dvije logičke jezgre.
__________________
Spoiler alert!
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 15:09   #345
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
sto znaci da bolje radi nego opican proseor ili ????
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 16:03   #346
alengrosevic
CZ Tactical Sport Orange
Moj komp
 
alengrosevic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Čakovec
Postovi: 3,534
ne, on radi samo virtualnu drugu jezgru. bolji je proc sa dvije fizičke jezgre...
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 16:09   #347
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
ne, on radi samo virtualnu drugu jezgru. bolji je proc sa dvije fizičke jezgre...
alene ja sam mislio da ce on bolje raditi nego jedan jednojezgreni procesor bez hyper funkcije...
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 16:18   #348
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,706
Pa hoće, ali opet slabije od procesora sa dvije fizičke jezgre. Pogledaj link i obrati pažnju na stavku '# of cores'
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27461
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2011., 16:24   #349
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Pa hoće, ali opet slabije od procesora sa dvije fizičke jezgre. Pogledaj link i obrati pažnju na stavku '# of cores'
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27461
fala coconut... tu stranicu sam ja trazio... decki fala na svemu !!!! gajba pive a mene ee da jos nekaj kolika mu je cjena ako je polovni???
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 22.02.2011., 07:43   #350
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,706
Potraži u oglasnicima ili na ebayu. Iskreno, ne znam koliko se uopće isplati ulagati u njega jer ga poždere bilo koji dual core proc. Još ako je tvoj primjerak s478 model, onda je apsolutno neisplativo bilo kakvo ulaganje u taj pothvat.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 01:30   #351
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Potraži u oglasnicima ili na ebayu. Iskreno, ne znam koliko se uopće isplati ulagati u njega jer ga poždere bilo koji dual core proc. Još ako je tvoj primjerak s478 model, onda je apsolutno neisplativo bilo kakvo ulaganje u taj pothvat.
TOLIKO BAS ZASTARJELO SRANJE NEMAM )) S.775 JE...nas kakva komp meni treba da mogu igrat cod 5 bez stekanja i bez zajebancije ikakve... jer 4 mogu igrat na maksimalno ali mu pun kufer treba da uhvati taj svoj zalet da ne lagga
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 07:26   #352
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,534
Citiraj:
Autor komarac01 Pregled postova
TOLIKO BAS ZASTARJELO SRANJE NEMAM )) S.775 JE...nas kakva komp meni treba da mogu igrat cod 5 bez stekanja i bez zajebancije ikakve... jer 4 mogu igrat na maksimalno ali mu pun kufer treba da uhvati taj svoj zalet da ne lagga
u biti, nije ni to što imaš ništa puno novije. Jedan celeron 420 na 1,6GHz podere tog tvog Pentiuma 4 521 uzduž i poprijeko.
Reci ti nama koju ploču imaš, pa ćemo ti reći kakav procesor možeš u nju piknuti. ili još bolje, popuni MOJ KOMP rubriku.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 10:48   #353
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Citiraj:
Autor komarac01 Pregled postova
TOLIKO BAS ZASTARJELO SRANJE NEMAM )) S.775 JE...nas kakva komp meni treba da mogu igrat cod 5 bez stekanja i bez zajebancije ikakve... jer 4 mogu igrat na maksimalno ali mu pun kufer treba da uhvati taj svoj zalet da ne lagga

Za tvoju informaciju, to tvoje "sranje" zvano Prescott ueber 775 procesor je lošije od Northwooda 478 na 3 GHz
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 10:59   #354
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,097
Nije popunio moj komp a tu nas handri s konfom za cod5...em nije rekao koja je matična. Da si napisao tih par stvari, već bi netko mogao dati smisleni savjet.
__________________
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 14:02   #355
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
u biti, nije ni to što imaš ništa puno novije. Jedan celeron 420 na 1,6GHz podere tog tvog Pentiuma 4 521 uzduž i poprijeko.
Reci ti nama koju ploču imaš, pa ćemo ti reći kakav procesor možeš u nju piknuti. ili još bolje, popuni MOJ KOMP rubriku.
Naziv matične ploče Jetway 915GDBG
__________________
Provoda samo da je
i u dzepu malo para
zdravlje da dobro sluzi
i zivot ce da se produzi
Kad pijem ja se napijem
kad ljubim ja se zaljubim
i sve sto s mukom zaradim
na sladak zivot potrosim
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 14:10   #356
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,706
Nadogradnja iste baš i nije isplativa jer se radi o prastarom 915 čipsetu na kojeg ne idu C2D procesori.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 14:13   #357
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Nadogradnja iste baš i nije isplativa jer se radi o prastarom 915 čipsetu na kojeg ne idu C2D procesori.
a neki jednojezgreni koj je dobar ??
__________________
Provoda samo da je
i u dzepu malo para
zdravlje da dobro sluzi
i zivot ce da se produzi
Kad pijem ja se napijem
kad ljubim ja se zaljubim
i sve sto s mukom zaradim
na sladak zivot potrosim
komarac01 je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 14:41   #358
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,534
Citiraj:
Autor komarac01 Pregled postova
a neki jednojezgreni koj je dobar ??
gle, možeš nabaviti bilo koji Pentium 4 ili D procesor koji će biti bolji od tvoga, ali će biti i dalje preslabi za nove igre i za ovo što želiš sa njime raditi.
C2D procesori ne mogu raditi sa tvojom pločom.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 14:53   #359
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,097
Imaš opciju promjeniti ploču i procesor sa jačim i ostati na ddr2
Ili kupiti am3 athlon x2, am3 ploču i ddr3 memoriju, ,a to prodati. Ja bih osobno išao na drugu opciju. (Athlon II X2 bi bio taman za HD4830).
__________________
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 23.02.2011., 15:02   #360
komarac01
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2011
Lokacija: zagreb
Postovi: 23
Citiraj:
Autor de.fang14 Pregled postova
Imaš opciju promjeniti ploču i procesor sa jačim i ostati na ddr2
Ili kupiti am3 athlon x2, am3 ploču i ddr3 memoriju, ,a to prodati. Ja bih osobno išao na drugu opciju. (Athlon II X2 bi bio taman za HD4830).
pa jbt nisam ja karnikton al dobro.. hehe daj mi reci koliko bi me ova 2 opcija izasla para sve skupa....
__________________
Provoda samo da je
i u dzepu malo para
zdravlje da dobro sluzi
i zivot ce da se produzi
Kad pijem ja se napijem
kad ljubim ja se zaljubim
i sve sto s mukom zaradim
na sladak zivot potrosim
komarac01 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na