|
![]() |
#3841 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Baš svi spomenuti dedicirani handheldi ga šibaju uzduž i popreko svojim konceptom. No dobro, to je samo moje mišljenje, većina će odlučit i vidjet ćemo do kada će biti u opticaju i hoće li biti ''nastavaka'' sa poboljšanim HW-om. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3842 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Moje također...već su se posrali sa steam mašinama. Ovo bi moglo proći daleko bolje ali u odnosu ma laptop je druga liga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3843 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Steam Deck Tear-Down: Build Quality, Disassembly, & VRM Analysis ![]() ![]() Kaj se tih tzv. PC-like ručnih konzola tiče, IMHO AYA NEO NEXT je isto sposobna vrtjeti čuda tehnike, a krajem godine stižu osvježeni modeli bazirani na novim Ryzen 6000 + RDNA 2 iGPU kombinacijama.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
True outdoor gaming ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Alienware arena giveaway - Shadow warrior 2 https://eu.alienwarearena.com/ucf/sh...e-key-giveaway Treba biti level 10. Uzeo prije minutu, tada je bila 38mn giveawaya i ostalo je još oko 2000 ključeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3848 | |
Premium
|
Dear Esther: Landmark Edition free Landmark verzija je blagi remaster. https://steamcommunity.com/app/52072...9024342868634/ Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Imam ju od kad je izašla i nedavno je došla na red, imam nekih 30h zasad.. Kreće polako borba sa mačevima ali nikako ne uspjevam.. Teško za popizdit, toliko teško da gledam po youtubeu što i kako, a to nisam nikada radio u 25 godina gejmanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3850 | |
Premium
|
Play Killer in the cabin - Play for free! Ends in 3 days Play Golf With Your Friends - Play for free! Ends in 3 days Play FIFA 22 - Play for free! Ends in 3 days Use RPG Maker MZ - Play for free! Ends in 3 days Dajem ključ za The Cycle: Frontier betu (March 10-28!) Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3851 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ATTENTION PC PLAYERS: We are retiring the Bethesda.net Launcher and moving to Steam. https://bethesda.net/en/article/2RXx...ating-to-steam
![]() |
#3855 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3856 |
Premium
|
https://www.theverge.com/22950371/va...am-deck-review GOOD STUFF Powerful, high-quality hardware at an unheard-of price Infinitely customizable controls make decades of games playable Easily lets you balance performance and battery drain Suspend and resume games Doubles as a full Linux PC BAD STUFF Unfinished, buggy software Noisy fan almost never stops whining Some of the most popular games still don’t work Two hours or less of battery life at highest fidelity Po meni verzija sa 64 gb nema smisla kad postoji puno igara sa 100 gb, tak da ti ne stane gore ni ta jedna igra. 256 gb je 529 $, kod nas valjda 5300 kn? To je onda cijena PS5 konzole otprilike, više manje. Rekao bih LOL na cijenu i tu razinu performansi te sveukupnu upotrebljivost i smisao pokretnog igranja dok se voziš u tramvaju. Ali svakome njegovo, nisam ja mjerilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Kojom matematikom? Kod nas je 550€ što je cca 4000 kn Citiraj:
Usporedi cijenu s drugim handheld win uređajima. Sve u svemu čini se da nije sve tako ružičasto kako se pričalo. Ali očigledno je marketing odradio svoje i prodali su hrpu primjeraka kroz preorder. Pa ćemo vidjeti što će biti u budućnosti. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jel mozes pleyku dat klincima u auto da na putu na more spilaju? Ne. Jel Ferariem orat njivu? Ne. Case closed. Moras uvijek gledat ciljanu publiku i cinejnicu - sto manje - to skuplje. Za to sto zapravo Deck je - cijena je odlicna. I ne ne mislim samo mogucnosti i koje igre igra (dobro znam sta na Linuxu radi sta ne i kak je ponekad jebeno ak hoces nekaj igrat). Al Valve tu igra na sasvim druge karte - i nije sve samo u igrama (o da svjestan sam da je ovo stavka broj 1 za 99% populacije). Pogledaj kolko Valve suraduje sa iFixit i slicnim tvrtkama po pitanju odrzivosti i dugotrajnosti ovog malog cuda. Zasto bacit kompletni uredaj ak gljiva prdne (na primjer)...zisku? Steamdeck sam po sebi nije nista novog ali Valve-ov pristup razvoju i kako to rade obecava puno vise za korisnike dugorocno. + razvoj Proton platforme gura i wine = bolji gaming na Linuxu....vecinu nije briga - mene veseli ![]()
![]() |
![]() |
#3860 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3861 |
Premium
|
Odmah sam napisao da nisam ja mjerilo. Meni je taj PC/konzola bez veze po svakom pogledu. Ponavljam, nisam ja mjerilo. Klincu bi rekao da gleda kroz prozor u živu prirodu dok putujemo, i da ne mora baš stalno zuriti u ekran, ali to sam samo ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3862 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali ovo je ok cijena. Konzola sama po sebi ima slabiji hardver, ali je namjena te konzole potpuno drugačija. Cilja na handheld gaming i to je to. Zato i košta toliko. Ajfoni isto koštaju po 11-15k kn, a naspram kompa su daleko slabiji, ali se prodaju jer imaju drugu namjenu. Meni je sama činjenica da ću moć Dead Cells i slične igre igrat bilo gdje i bilo kako, sa prenosivim save fajlovima super. Rezervirao sam si onaj najjakiji model i sad čekam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3863 |
Premium
|
Plunder Panic free |
![]() |
![]() |
![]() |
#3864 | |||
Premium
|
Get Even free https://www.reddit.com/r/FreeGameFin...game_get_even/ Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3865 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Steam Deck uz Steam OS 3.0 podrzava RSR(FSR 1.0) za sve igre, treba vidjeti kakav ce biti Steam OS 3.0 za Pc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3867 |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne znam jel ovom pitanju mjesto ovdje ili u podforumu konzole, pa neka mod slobodno prebaci ako sam fulal ![]() Razmišlja li itko složiti neki mini-itx pc koji bi performansama bio sličan decku? Te staviti gore SteamOS 3? Neka custom konzola? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3868 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3869 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Citiraj:
Image od SteamOS 3.0 je izasao kao recovery za Steam Deck, ali nije funkcionalno kompletan za upotrebu na PC-u. Steam je objavio da je novi SteamOS u razvoju za PC i baziran je na Arch Linuxu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3870 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
|