|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Kingston Micro SD kartice, problemi...
Daklem, kupio sam za 2 mobitela 2 razlicite kingston kartice, jedna je 64gb, druga 128gb, obje su U3 V30 klasa ... Prvo je jedna pocela prekidati, znaci javi na mobitelu da kartica ne radi, restartas mobitel, kartica radi, nakon nekog vremena kartica ne radi, proslo par mjeseci, pocela i druga u drugom mobitelu radit istu stvar... Jel to neka masovna greska?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Osobno sam kupovao samo Samsung i SanDisk kartice i nikad nikakvih problema sa njima. Ubaci te Kingstone u USB čitače i provrti razne testove na njima. Ja ih više ne bi koristio u mobitelima već isključivo za neke nebitne podatke. Npr. na onu od 64Gb možeš staviti razne OS-ove putem Ventoya + programe za testiranje tipa Hiren's, Strelec & co putem Ventoya.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako kartice nisu formatirane u telefonu trebalo bi ih tamo formatirati. I očistiti im kontakte. Ako i nakon toga zafrkavaju onda bi trebalo napraviti testove na PCu. Baciti u USB3 čitač, spojiti na komp i odraditi h2testw na njima da se vidi jesu li ispravni svi sektori. Može se onda i write+read test sa Hard Disk Sentinelom da se vidi ima li usporenja na određenim dijelovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|