|
01.03.2014., 18:38 | #1 |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Smartphone ekran umro. Kako doći do fileova?
Pozdrav! U naslovu je moj problem. Radi se o Sony Ericsson U20i Znači, ekran je potpuno crn. Pri punjenju se vidi da se nesto dogada, tj zasvijetli blago. I to je to. U telefonu imam nesačuvanih fileova, a i logirana sam u mail i ostale acounte. Ne zelim ga odnijeti na popravak, a da to nisam sredila. Instalirala sam Sony PC Companion, al' i on trazi da dotaknem na ekranu dozvolu za spajanje sa komp., sto ne mogu. Molim Vas, ako postoji neki nacin da udem i sredim to, pomozite. I da..kad spojim USB-om mobitel i lap pojavljuje se ovako: i povremeno se ugase oba prikaza . U koji ne mogu nikako uci na normalan nacin. Meni odgovara cak i opcija da obrisem sve, nesto kao format. Al' sta onda? Eto... Help!! |
01.03.2014., 18:46 | #2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ako nemaš garancije, kupi lcd ekran, košta oko 100kn na njuškalu ili čak manje na ebay-u i kreni šarafiti |
|
|
Oglas
|
|
02.03.2014., 13:31 | #7 | |
Never Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Spojila sam sa moborobom, i ne. I on trazi da omogucim debuging, a to ne mogu jer tuch ne radi vise. Eto... Mislim da je to to... Steta! Nekako mislim da cu odustati. Hvala svima puno. |
|
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|