|
08.11.2023., 02:24 | #1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Moonfactory / Protech Seal d.o.o (informacije i iskustva)
Trebam dosta elektro opreme (osigurači, fid, tem program itd.) i kod ovih mi ispada naj povoljnije skoro sve. Da li je netko već kupovao kod njih da može reći da su ok? Web je www.moon.hr Znam da nije baš IT, ali možda bolje tu nego u SSM.
08.11.2023., 10:19 | #2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ne znam za ove, vidi na zd elektro (zagrebačka cesta). Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
|
|
Oglas
|
|
09.11.2023., 13:10 | #4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Provjerio sam ih na digitalnoj komori, i ne ulijevaju mi povjerenje. Promet imaju (130.000€), dakle nešto rade, ali imaju jako mali promet s obzirom da su trgovina. Jedan zaposleni, prosječna plaća zadnjih 5 godina 31-90€ npr kad ih usporediš sa ZD Elektro, to je skroz druga priča - ozbiljna firma. 2,4mil promet, 10 zaposlenih, prosječna plaća 700€ Prvi muljaju i prema državi, pa postoji šansa da će izmuljati i tebe. Na kraju je na tebi da ocijeniš da li se isplati riskirati. Da se razumijemo, nemam pojima o nijednim ni drugima, samo pišem kako ja provjerim firme sa kojima ulazim u nekakav posao.
09.11.2023., 18:49 | #7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Riješo sam u ZD elektro, gledao sam samo webshop, jbg. Teško mi je dat toliko para za shop u kojem skoro nitko ne kupuje, pa da me navlače mjesec dana sa isporukom itd. Kaže radnik da je na webshopu valjda ispod 50% artikala koje imaju, zato šaljite mail ako nešto tražite, a možda bude i jeftinije
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|