|
25.01.2021., 15:27 | #1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Sweet spot stariji laptop s docking station
Tražim nekakakv "sweet spot" laptop za povremeno igranje ne pretjerano zahtjevnih naslova (tipa Fortnite i Minecraft). Laptop ne mora biti nov, dapače, tražim neki dobar stariji model. Bitno mi je da mu ram ide do 16GB, da ima grafičku koja može upogoniti Fortnite u FHD sa srednjim detaljima, FHD ekran, da ima dock te da je 14" ili 15" Trenutno imam HP Elitebook 2570p s i5 (3rd gen) i ono, laptop je super za rad i mobilnost ali rado bih da ima bar malo bolju grafičku. Posebno me zanimaju modeli koji su ok za nadogradnju, tipa sa najslabijim procem koji se može promijeniti Neki prijedlog? |
25.01.2021., 17:48 | #2 | |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
Oglas
|
|
26.01.2021., 09:43 | #5 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Sve iznad 4.th gen zaboravi cpu upgrade, svi su zalemljeni. Ostaje ti nekoliko Workstation laptopa kojima se može gpu/ram/diskovi upgreadad. To su u principu Dell Precision i HP Zbook, a da ih možeš na kak spada dock staviti. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
05.02.2021., 09:50 | #8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
volio bih da je model koji ima dock a to su obično poslovni modeli koji nemaju neku pristojnu grafičku, no vidim da su u zadnje vrijeme krenuli nekakvi univerzalni dockovi za USB-C. Da li tko ima iskustva s njima i ako da, jel ima kakvih problema u radu? Meni treba prvenstveno za monitor, miš i tastaturu te da mi ostane jedan ili bolje dva slobodna usb 3.0 za vanjski disk i kabel za mob |
|
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|