|
09.10.2016., 22:42 | #1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
canon pixma ip4300...iskustva..isplati li se polovnjak ?
kako naslov kaze..nakon trazenja po njuskalu printera koji moze i ispisivat dobre fotografije a ne samo text a da je jeftiniji odlucih se za gore navedeni canon pixma ip4300..dogovorih sutra preuzimanje - cifra - 200kn.. zanima me kakva su vaša iskustva sa tim ili sličnim printerima...koliko su vam trajali i postoji li sansa da ovaj moj budući traje bar još godinu dana...te da li mu je kvalitet ispisa (fotografije) značajnije opao nakon par godina korištenja.. e da..i zaboravih - što da gledam kad ga budem išao uzeti pošto ću ga moći probati - samo da ispiše stranicu crno bijelo i jednu fotku da štampa? ili kako da ga najbolje provjerim jel sve uredu - nekužim se zadnji printer sam imao doma prije 8 god Zadnje izmijenjeno od: radoznalko. 09.10.2016. u 23:02. |
09.10.2016., 23:20 | #2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam ga skoro 10 godina i printa bez greške, nisam primijetio da se kvaliteta ispisa išta smanjila. Koristim ga sezonski i uglavnom za ispis na CD/DVD medije i foto papir, a za dokumente imam laserski. Uvlakači za papir su dobri, duplex isto radi, nema nekih čudnih zvukova, radi tiho i brzo. Ako ti nešto znači, koristim samo original tintu baš zato što ga koristim sezonski i nekad prođe po godinu dana da ga ne uključim. Po meni, pusti nekoliko testnih stranica iz samog drivera, probaj kako printa na CD/DVD medije, kako uvlači papir iz gornje i donje ladice (ima ih dvije), duplex, zapinje li negdje nešto, ima li rasute tinte, koja tinta je korištena i slično.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
Oglas
|
|
09.10.2016., 23:39 | #3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hvala na ohrabrujučem odgovoru iako je ovaj lik koristio zamjenske ja mislim pošto mu fali jedna s kojom ću doć na probu.. |
10.10.2016., 09:03 | #4 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2015
|
Citiraj:
Sve zavisi koliko je korisnik koristio glavu. Ukoliko vidiš sitnu prašinu od čestica tinte u unutrašnjosti. ZABORAVI |
|
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|