|
04.03.2014., 15:59 | #1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2013
|
Yahoo i gMail preko ThunderBirda ?
Na jednome forumu tip mi kaže da ThunderBird može da čita (samo da čita) i emailove tipa xxxx@net.hr. Nakon upisivanja mojih podataka za .....@net.hr, username-a i pasword-a neće da mi prihvati (Thunderbird failed to find the settings for your email account) Pod incoming sam odabirao POP ili IMAP ali ne pomaže ništa Evo pogledajte sliku |
04.03.2014., 16:19 | #2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mislim da si falio Server hostname. Čini mi se da nešto fali ispred .net (npr. stmp i imap). Podešavanje za Gmail http://www.guidingtech.com/2219/set-...n-thunderbird/
Oglas
|
|
04.03.2014., 16:21 | #3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Znaš onu staru, kada neide nikako drugačije, pročitaj uputstva! Nađi postavke za net.hr email račune na internetu. Poslužitelj ti nije dobro upisan, ne može biti .net.hr , mora biti NEŠTO.net.hr, a to NEŠTO ćeš saznati čitajući uputstva. EDIT: evo i kolega je napisao prije mene. |
04.03.2014., 18:55 | #6 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....61&postcount=2 osim ako se nesto nije promjenilo, a ja to ne znam jer ne koristim net.hr........ SMTP ovisi o tvom provideru i tu idu njegovi podatc. od tcoma su: mail.t-com.hr optima: mail.optinet.hr (ili smtp.optinet.hr jer si nesto sve kaki unazad pol godine) itd..... ako si na nekom drugom provideru, samo potrazi na googlu koji je smtp server i njega ukucaj pa javis kako je proslo .
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|