Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 15.09.2017., 16:39   #4441
sasha2511
Mindfreak
Moj komp
 
sasha2511's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: Pula
Postovi: 935
ali Ares nije build i ne opterecuje system uopce.. nema nigdje sve to skupa na jednom mjestu nazalost..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
__________________
sasha2511 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2017., 16:57   #4442
Tommy21st
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2015
Lokacija: Split
Postovi: 24
Ja sam stavija ares build, jer mi jedino tako ne baca errore kod instalacije addona, vratija sam original confluence skin pa je sad to ok na boxu s gigom rama.

Android je 4.4 i Kodi je 16, ne znam zasto, ali baca mi errore kod pokusaja manualne instalacije addona, cini mi se da baca poruku da nisam povezan s netom, skoro mi nista ne zeli povuci s neta.

Ma nema veze, neka je i vise repozitorija, dodat cu izvora, samo da su pouzdani i azurni sa svim.


Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Tommy21st je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2017., 17:01   #4443
sasha2511
Mindfreak
Moj komp
 
sasha2511's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: Pula
Postovi: 935
ja imam wizard i on je pod programima i bez problema instaliram sve zive.. moguce da te zajebava verzija androida.. nema LibreElec mozda za taj box??
kao sta sam napisao morat ces sve manualno ukucavat, repo po repo, addon po addon..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
__________________
sasha2511 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2017., 17:02   #4444
Ziiky
Premium
Moj komp
 
Ziiky's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 2,352
Istina da addonse vise ne mos naci na jednom mjestu, ali lako is se skupi.
Instaliras ih jednom, nadalje imas autoupdate kroz repo

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk
__________________
●● Garmin ●● STRAVA ●● YouTube ●● Flickrrrr ●●



CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT





TV: Sony KDL40s4000
REC: DENON 1610
ZVUČNICI: 5.1 HECO Victa 300,200,center
SUB: JAMOsub250
MEDIAPLAYER: LibreELEC @ Nexbox a95x

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic






Trenutno ništa ...






Trenutno ništa ...



Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2017., 17:19   #4445
Tommy21st
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2015
Lokacija: Split
Postovi: 24
Citiraj:
Autor sasha2511 Pregled postova
ja imam wizard i on je pod programima i bez problema instaliram sve zive.. moguce da te zajebava verzija androida.. nema LibreElec mozda za taj box??
kao sta sam napisao morat ces sve manualno ukucavat, repo po repo, addon po addon..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
A ne znam stvarno u cemu je problem, mozda je i verzija Androida, eventualno da ga probam spojit na net zicom, to jedino nisam probao.

Ima Libreelec, S805 je soc, moga bi njega probat stavit.

Imam i S905x box, on je Nougat, ali i on me zeza, baca mi error "system ui has stopped" i tako do restarta pa ponovo, a jos ima original ventilator koji radi ko brusilica, zuji za počudit, pa mi ga se ni neda koristit.

Mislim da sam odavno skuzio zasto mi baca taj error, ali neman se volje uopce s tim zajebavat, maknit ventilator i sredit taj error i vjerojatno necu dok god ovi drugi radi, to bi trebali rijesavat oni koji su placeni za to.

Inace box je Khadas Vim i moram priznat da je to tesko Kinesko smece, support je nula, Ubuntu Linux je bez hardverske akceleracije isto nula, u skoro godinu dana nisu rijesili najosnovnije bugove na Androidu, pa ovi moj stari box radi ko sat, jedino je steta sta je na Kitkatu, uglavnom ne kupujte!

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Tommy21st. 15.09.2017. u 19:21.
Tommy21st je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2017., 20:22   #4446
Tommy21st
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2015
Lokacija: Split
Postovi: 24
Sasha, instalirao sam Libreelec na S805 box, spojio ga zicom i uspjela mu je instalacija svih addona sta sam htio instalirati bez upotrebe ares builda, sad ih imam cca 10-ak i to je to.

Ne razumijem zasto mi nije htjelo preko wifi-ja ovako instalirat, idu mi na nerve ti pusti buildovi.

Uglavnom, bojim se da je proslo vrijeme fusiona, ima si sve glavne addone, eventualno dodas Specto ili jos neki drugi sa drugog repozitorija i to je bilo to.

Ovo je sad totalna konfuzija, imas neki repo, pa u njemu imas jos nekoliko repoa za omogucit, pa moras zbog jednog addona omogucit jos jedan repo koji je od istog lika ciji je repozitorij, pa na kraju skoro svi ti drugi repozitoriji imaju manje vise iste addone, pa s kojeg repozitorija ti se uopce azurira addon i imaju li svi oni azurne verzije, nadam se da sam bio jasan, jer ovo je i meni teska komplikacija, razumim ali ne razumin zasto to nije drukcije sredeno, mozda se s vremenom nesto pozitivno desi.

Znam i za taj superrepo, ali ga nikad nisam koristio, cuo sam lose stvari o njemu na forumima, a i ne triba mi 1000 addona, dosta mi ih je nekoliko ali da valjaju, Genesis je za mene broj 1 ikad.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Tommy21st je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2017., 15:47   #4447
TomG
®
 
TomG's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Os
Postovi: 2,017
Pozdrav. Imam mali problem, stavljam noviji kodi na mac i pise mi nemoguce povezivanje s mreznim posluziteljem. Spojen sam normalno na net i pokusavam instalirati film kodi i ostale addonse. Hvala
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2017., 15:56   #4448
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,095
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Problem tamne slike u LibreElecu ne postoji. A da li se rusi ... meni osobno se usio samo jednom kada sam instalirao neke divlje visualizacije pod SHOUTcast2.
Quasar i exodus rade vrlo stabilno





Pa nema tu nekih extra trivijalnih mogucnosti.
To ti je Kodi ispod kojeg je mininalno Linuxa da bi Kodi šljakao. Image ima 150mb, koji kad se raspakira zauzme 300tinjak mb.
Sam Libreelec cini 6-7 stavki izbornika unutar kodija i cijeli se ucita u memoriju.




blog:
https://libreelec.tv/
podforum amlogic:
https://forum.libreelec.tv/forum-38.html

Ovdje skines zadnji image:
https://forum.libreelec.tv/thread-3588.html
Ovdje skini Libreelec SD kreator:
https://libreelec.tv/2016/08/usb-sd-creator/

Libreelec sd keator ce naciniti 2 particije. Sistemsku od 512mb za Libreelec (Kodi +linux), a ostatak ce biti formatiran u storage sa nkoliko predefiniranih foldera.

Postupak izrade bootabilnog libreelec:
USB ili SD karticu ubacis u citac i spojis na komp.

... i otvoris SD creator:



... zanemari stavku 1 u kojoj biras uređaje. Pod stavkom 2 odaberes putanju do image-a koji si skinuo sa gonjeg linka. Kad odaberesimage, ides pod 4; write image i to je to.

Dizanje libeeleca sa SD-a:
Reset tipka nexboxa a95x se nalazi skrivena unutar AV porta.
Iskljuci box i odspoji power kabel.
Cackalicom ili stapicem za usi klikni reset tipku
Drzeci stisnut reset spoji power kabel u box
Drzi reset tipku dok na ekranu ne dobijes Nexbox logo
Pusti reset
Usljediti ce Libreelec logo nakon kojeg ce se kreirati stavke i particije nuzne za rad. To traje kratko, 2-3 minute.
Nakon toga se dize Libreelec gdje imas 3-4 stavke za podesiti; tipa ime, mreza, wifi.

... I to je to.
Ziiky, ako te mogu pitati, ovo si mi dao za A95X, je li isti image i za H96 Pro+: https://www.banggood.com/H96-PRO-PLU...p-1100082.html

ako želim staviti i na njega Libreelec?

Edit: tj. naravno vidim da ima novijih buildova, imaš neku preporuku koji da stavim?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2017., 21:38   #4449
kvaju
Registered User
 
kvaju's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Cirkus
Postovi: 437
XBMC aka KODI

Mislim da trebaš ići na ovaj https://forum.libreelec.tv/thread/58...-8-2-for-s912/ jer na linku sa banggoda piše ti H96 PRO PLUS Amlogic S912 Octa Core 3GB RAM 32GB ROM TV Box , dakle gonjaš s912 moja predpostavka 😀



inače @Ziiky hvala na tutorijalu kojeg si postavio, odradio sve bez problema na a95x danas.

Trenutno sam ga stavio na USB, dali preporučuješ da se stavi na internu memoriju, jer Android funkcije mi apsolutno ne trebaju. Dali će još brže raditi, trenutno je 2/16 verzija kod mene.



I molim vas, kako se zove ova nova zamjena za Exodus, Covenant, instalirao sam ga sa ovog tutorijala [url]https://addonhq.com/covenant-kodi-addon

Dakle http://mediarepos.net/tco/ je valjda provjeren repo, ili ima neki pouzdaniji?

Tek sam danas to nabrzinu sklepao, nisam imao prilike testirati nešto puno.



I ako tko ima još preporuku nekih must top 3 kodi addona, neka napiše.

Zadnje izmijenjeno od: kvaju. 19.09.2017. u 17:42.
kvaju je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2017., 16:13   #4450
Tommy21st
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2015
Lokacija: Split
Postovi: 24
Ako Covenant spojis s Alluc racunom, otvara ti se dosta HD i FHD linkova, prekjucer testirano, to je sad vec pristojan addon, inace nisam bio nesto posebno zadovoljan ni s jednim u zadnje vrime.

Uglavnom registracija je besplatna, odes u postavke Covenanta i upises Api key koji ti pise na tvom Alluc profilu.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Tommy21st je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2017., 17:41   #4451
kvaju
Registered User
 
kvaju's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Cirkus
Postovi: 437
Prvi put cujem za Alluc, istrazim ovih dana. Tnx
kvaju je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2017., 18:28   #4452
Tommy21st
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2015
Lokacija: Split
Postovi: 24
Bio je alluc addon prije, stari fusion repo, ja sam se vec prije registrira na njihovu stranicu, nekidan sam procita da ti u kombinaciji sa Covenantom otvori dosta HD i FHD linkova, moram priznat da sam se sokira, nije mozda ko real debrid, ali otvori ih dovoljno, bitno da jedan radi.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Tommy21st je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2017., 21:49   #4453
rodriguez
točim auto u ĆAĆINI
Moj komp
 
rodriguez's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: TEXAS
Postovi: 1,460
XBMC aka KODI

Ekipa help
Prijatelj ima nexbox a95x(1 giga rama 8 memorije) i htio sam mu instalirat novi Kodi al neda na playstoru uopce, pise samo download pending
Resetirao na novo sve, opet nista
Probao sa web browsera instalirat isto nista
rodriguez je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2017., 09:59   #4454
sasha2511
Mindfreak
Moj komp
 
sasha2511's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: Pula
Postovi: 935
da malo je konfuzija s tim repo-ima i addonsima u zadnje vrijeme.. bitno je imat onaj repo na kojem se odredeni addon updejta jer na dosta njih di su isti addoni se nezeli napravit updejt..
ovako napamet neznam ni ja koji moraju bit za sta, ako bude trebalo budemo proucili..

za filmove/serije trenutno najbolji Convenant povezan s Allucom i RealDebrid ako ih imate..

Elysium isto nije los, a i Specto jos radi, jedino Exodus vise nije u planu za odrzavanje..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
__________________
sasha2511 je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2017., 11:25   #4455
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,095
Quasar je isto još dobar?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2017., 12:59   #4456
Ante M
Premium
 
Datum registracije: Oct 2016
Lokacija: Klis
Postovi: 217
Jel vam radi torrent-tv.ru pod Castawayom ??

Meni od maloprije više ne.
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2017., 13:13   #4457
sasha2511
Mindfreak
Moj komp
 
sasha2511's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: Pula
Postovi: 935
naravno Quasar je prica za sebe.. ja ga ne koristim ali mislim da radi bez problema..

Sent from my LEX720 using Tapatalk
__________________
sasha2511 je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2017., 14:18   #4458
Ante M
Premium
 
Datum registracije: Oct 2016
Lokacija: Klis
Postovi: 217
Ja sam se u zadnje vrime služija samo Castawayom zbog HD utakmica. Ako je i to prdnulo, onda zbilja nemam više nijedan addon koji koristim

Znači ostaje jedino Quasar ( btw jel ga instalirate iz nekog repoa ili preko zip fajla) i Coventant sa Alluc računom.

Spala knjiga na 2,3 slova po pitanju HD linkova.

EDIT: Aha skužija za Quasar, ima ovdje friški zip file ovisno o platformi http://quasar.surge.sh/

a ode za Quasar Burst ( svi potrebni provideri) http://burst.surge.sh/

Zadnje izmijenjeno od: Ante M. 21.09.2017. u 15:33.
Ante M je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na