Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Novosti
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 27.02.2016., 23:53   #61
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 15,860
Ili dok ne dođe dežurni sileđija, u narodu popularno poznat kao moderator, pa vam najglasnijima dodijeli kakav kupončić ili neku drugu prigodnu nagradicu

Lakše malo...molim
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 1600 ZP-B1 Summit Ridge 3200MHz @ 4025MHz (100x40,25 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3200MHz -- 14-14-14-34 @ 1,35V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO SSD M.2 ++ SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD SATA3 ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Enterprise x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Xeon X5450 E0 Harpertown 3000MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,200V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 800MHz -- 6-6-6-18 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Nougat v7 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2016., 21:40   #62
HumWeed
<°)))><
Moj komp
 
HumWeed's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: daruvar
Postovi: 923
jooooj kad vidim razmazence koji kenjaju o starijim mobitelima...
imam bas jedan Xperia na androidu 2.3
i nista mu ne fali, manji je, ali surfat se moze, kome treba ...
ali za ono sto je mob namjenjen (citaj zvanje i primanje poruka)
doduse zbog ovog modernizma viber i ostala sranja se koriste

ALI radi !
a to sto nekome treba mob koji nestane u ruku da se kurci
mazni se maljem po glavi
__________________
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with.
Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping.
Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho".
HumWeed je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 11:05   #63
bego
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 85
Stavio sam sestri bonbon karticu u iphone5 iz kojeg sam izvadio njemačku karticu i kupio internet. Sada na watsu i viberu kada šalje piše njemački broj a kada zove normalno i šalje sms bonbon broj. nešta je ne njemačkom nudilo opcije 2 broja ali nisam skužio šta. Jel to ok ?
bego je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 11:09   #64
bego
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 85
wats

Stavio sam sestri bonbon karticu u iphone5 iz kojeg sam izvadio njemačku karticu i kupio internet. Sada na watsu i viberu kada šalje piše njemački broj a kada zove normalno i šalje sms bonbon broj. nešta je ne njemačkom nudilo opcije 2 broja ali nisam skužio šta. Jel to ok ?
bego je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 12:19   #65
Renesis
Gastarbajter
Moj komp
 
Renesis's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Stuttgart / Rijeka
Postovi: 5,230
Whatsapp se prilikom instalacije "registrira" na SIM karticu (broj) koja je u mobitelu, ako zelis prenesti sve na novi broj, ima opcija Account -> Change number i onda sve migrira na novi broj koji je stavljen u mobitel.
__________________

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2016., 14:14   #66
bego
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 85
Hvala meštre .Znači ide sve (internet, pozivi itd) preko sadašnje bonbon kartice samo pokazuje broj na koji je registriran tj stari njemački ?
bego je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2016., 11:49   #67
Renesis
Gastarbajter
Moj komp
 
Renesis's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Stuttgart / Rijeka
Postovi: 5,230
da, ako vise nemas taj njemacki broj, preporucio bi transfer napraviti cim prije, jer ako se nesto desi i moras opet instalirati Whatsapp, neces se vise moci "ulogirati" na taj stari broj.
__________________

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2016., 12:56   #68
bego
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 85
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
da, ako vise nemas taj njemacki broj, preporucio bi transfer napraviti cim prije, jer ako se nesto desi i moras opet instalirati Whatsapp, neces se vise moci "ulogirati" na taj stari broj.
Njemački broj ostaje a ovaj bonbon broj je privremeni . Onda bi ovo kako je sad bilo ok ?
bego je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2016., 19:13   #69
Renesis
Gastarbajter
Moj komp
 
Renesis's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Stuttgart / Rijeka
Postovi: 5,230
onda nemas problema
__________________

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 00:40   #70
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,732
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 06:14   #71
tor
Administrator
Moj komp
 
tor's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Sesvete
Postovi: 15,575
Moram priznati da mi je ipak nekako zgodnije u browseru nego ovako...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 09:13   #72
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,732
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Moram priznati da mi je ipak nekako zgodnije u browseru nego ovako...
kad su isto napravili ko za web, pa nema smisla uopće
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 09:23   #73
tor
Administrator
Moj komp
 
tor's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Sesvete
Postovi: 15,575
pa ono da, kao da ga izvučeš u solo prozor iz browsera - dođeš na isto.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 09:29   #74
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,732
desktop aplikacija ce imat smisla kad naprave da bude standalone, https://telegram.org/ to ima
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 18:57   #75
pci_e3x
Premium
Moj komp
 
pci_e3x's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2010
Lokacija: :x
Postovi: 375
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
desktop aplikacija ce imat smisla kad naprave da bude standalone, https://telegram.org/ to ima
Brige ih kad imaju hrpu korisnika (whatsapp), ovi iz telegrama mogu cuda uraditi ali nikakve korist kad nas korisnika telegrama ima malo :/ (pogoto na ovim prostorima)
__________________
https://github.com/precla
pci_e3x je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 12:56   #76
Chuxonja
Premium
Moj komp
 
Chuxonja's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 543
Najrađe bi da se sad svi na Discord počnu prebacivat, jer ganjat ekipu po tolko platformi je muka postala već. Još par stvari prebacim tamo i Skype ide u kantu.
__________________
Živi bili pa umrli!
Chuxonja je online   Reply With Quote
Staro 16.05.2016., 09:01   #77
sinisa1989
Bazinga
Moj komp
 
sinisa1989's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Križevci (blizu)
Postovi: 3,657
Kakve veze ima Discord s WhatsAppom?
__________________
The best place to hide a dead body
is page 2 of Google search results.
sinisa1989 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 11:13   #78
Macanudo
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 5
Ma Viber je zakon!
Macanudo je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 11:34   #79
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,667
Citiraj:
Autor Macanudo Pregled postova
Ma Viber je zakon!
Po cemu to?
Odnosno po cemu je bolji od vacapa?
__________________


/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 2*8GB Kingston DDR3 1600 /// Asus STRIX 970 4GB ///
/// HDD_0 Samsung 850 Pro 256 GB SSD /// HDD_1 WD 1TB Black /// HDD _2 WD 1.5TB Green /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 /// Terratec Cinergy 2400i DT ///
/// Logitech Z-5500 Digital /// Logitech Ultra X /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2412M + DELL U2412M /// CorsairHX650W ///
/// All controled on IMON inside /// Synology 215j + 2 x 3 TB WD Red ///




/// Asrock G31M-VS /// Intel E5300 /// 2*2 GB DDR2 800 Kingmax /// Sapphire 4350 /// HDD WD 1 TB /// Samsung SH-S203N /// Logitech VX Revolution /// Fortron 400W PNF /// Coolermaster Centurion 532 /// HP LP2475W ///




/// Asrock 880GMH USB3 /// Athlon II X2 265 /// 2 GB Kingmax DDR3 /// HDD WD 2 TB Green /// AverMedia Hybrid DUO II /// DVD-RW Asus /// Corsair CX 430W /// SILVERSTONE Lascala LC17 ///
/// Philips PFL9703 42'' /// Yamaha RX-V765 /// Celestion Ditton 332 front, Dali Suite 07 centar + rear





/// Dell Precision M6800 /// i5, 8 GB, SSD 250 GB, HDD 500 GB 7200 RPM, FirePro M6100 ///




žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 11:37   #80
Princ288
Premium
Moj komp
 
Princ288's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 747
Po meni je kvaliteta poziva na whatsappu puno bolja nego na viberu, plus puno vise ekipe je kod mene na whatsappu
Princ288 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 11:45   #81
nub
PREMIUM
Moj komp
 
nub's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: zg
Postovi: 1,004
ma vajber izgleda ko slikovnica za dete predvrtićkog uzrasta.

Vocap izgleda jednostavno, pregledno, funkcionalno i ima fine kompaktne emoticone
nub je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 12:48   #82
Mr.Black
Premium
 
Mr.Black's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: -
Postovi: 1,549
Telegram rules..
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 14:45   #83
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 847
imam i vajber i vocap ali nikoga koga bi zvao...nitko me ni ne zeli ni cut ni vidit, a ni ja njih...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2017., 14:46   #84
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,527
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova
imam i vajber i vocap ali nikoga koga bi zvao...nitko me ni ne zeli ni cut ni vidit, a ni ja njih...
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2017., 17:43   #85
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp
 
Drvoje's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: u threadu kojeg nitko ne čita
Postovi: 3,791
Ja sam siguran da te moderatori barem vole, skoro ka i mene

Budem isproba uslugu, ova na "Biberu" malo odjekuje - lokalni pozivi....
__________________


Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2017., 09:48   #86
ALiEN17
Premium
Moj komp
 
ALiEN17's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Histria
Postovi: 684
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
ma vajber izgleda ko slikovnica za dete predvrtićkog uzrasta.

Vocap izgleda jednostavno, pregledno, funkcionalno i ima fine kompaktne emoticone
+ koliko se sjećam u ono vrijeme kada sam ga koristio, trošio je i više RAM-a

Slažem se u svemu napisanom.
__________________
ševa!
ALiEN17 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2017., 14:30   #87
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp
 
Mario92's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: Vrbovec
Postovi: 3,882
Viber obrisao pred nekoliko godina, nitko nije skužio niti sam skužio da mi je itko rekao da zakaj me više nema na Viberu

Nastranu nedostatak prijatelja, ali WA mi je ipak bolji odabir, čak i nakon havarije zvane fejbuk.
__________________
Dnevna doza PC Ekspert foruma


CPU: Intel Core i5 2520M
MBO: Lenovo
RAM: 2x G.Skill DDR3L 8GB 1600MHz (16GB)
VGA: Intel HD 3000
SSD: A-Data SP550 240GB
OS: Windows 10 Pro build 15063 (Creators Update, 1703)
BAT: 9cell
WWAN, ExpressCard to USB3.0, 802.11n WiFi
Monitor: 12.5" IPS 1366x768
Tipkovnica: Logitech K360 Wireless
Miš: Logitech M705 Marathon


CPU: Intel Core i5 4200M
MBO: HP
RAM: 8GB DDR3 1600MHz
VGA: Intel HD Graphics 4600
SSD: Patriot Blast 240GB
OS: Windows 10 Ent 15063 (Creators Update, 1703)
BAT: 6cell
Monitor: 15.6" FullHD + LG Flatron W2243S
Tipkovnica: Logitech K120
Miš: Logitech M500

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2017., 16:33   #88
acmevagabundo
Premium
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: ZG
Postovi: 70
Ajde kad se kritizira Viber, da se i ja priključim.
Prije par godina instalirao sam Viber i odma dva poveća buga. Mobitel nije zvonio kod poziva, dakle netko me nazove i ništa. Nema nikakvog zvuka. I onda za dva sata pojavi se oznaka propuštenog poziva. I to se nije jednom dogodilo. Ajmo reć da su to popravili. Ali druga stvar koja me odgnala od Vibera je potrošnja baterije u stanju mirovanja. Sa Viberom instaliranim imao sam duplu potrošnju baterije po satu, nego kad ga nemam. Deinstalirao sam ga, ali nakon godinu dana sam mu ponovo dao šansu, ali potrošnja baterije se nije popravila pa sam ga ponovo deinstalirao.
Možda bi čučao u pozadini, da nazovem nekog vani ponekad (WA tada nije imao pozive), ali naočigled je povećavao potrošnju baterije tako da sam ga maknuo.
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na