|
![]() |
#9721 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I na temperaturu bi se isto trebalo paliti. Ovisno gdje je senzor u PSU, nešto se grije pa pali vent. Da li je to normalno, pitanje je sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9722 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ne razumijem netko daje 2 godine protis,netko 10,netko 36.
![]() |
![]() |
#9723 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#9725 |
3X
Datum registracije: Sep 2010
|
Pogledaj kaj piše na računu, sigurno 24 mj. Al to je Corsair pa nemaš brige, prije i lakše riješiš reklamaciju direktno preko njih i nista te ne košta jer oni rješavaju slanje u oba smjera. Poslano sa mog 2304FPN6DC koristeći Tapatalk
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov "With the first link, the chain is forged. The first speech censured...the first thought forbidden...the first freedom denied – chains us all, irrevocably." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9726 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koja je razlika između RM X (non-Shift) i E modela Corsair napajanja? Jedino što sam našao da je E serija nešto manjih dimenzija.
![]() |
#9728 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, miran sam 10god. a do tad, mozda ce i onda bit premalo 850w ![]() @coco, E model bi trebao bit losiji spram X, mislim da je E nekaj malo jeftiniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9729 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/gp/product/B0B...1?ie=UTF8&th=1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9731 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
još je danas bila 105 eura mislim za 750w model,greška moja to je shift model ja sam na ovaj mislio https://www.amazon.de/dp/B08ZYW3HYS?...language=en_GB
prodajem starije komponente. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 24.11.2023. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9732 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imate kakvu preporuku za semi modular 600-650w napajanje do 100E? Tražim već neko vrijeme i ne mogu ništa naći osim full modularnih za 900kn na dalje, sve mi se oko te brojke okreće. Možda ovo: THERMALTAKE napajanje 650W 80PLUS Bronze SMART BM2 ![]() Za slučaj ako mi postojeće neće raditi (ima staž od 5 godina). |
![]() |
![]() |
![]() |
#9733 |
Premium
|
Šta ti nije bolje uzeti na Amazonu Corsaira full modular (link u postu iznad) za par € više?
![]() |
#9737 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: gin.tonic. 27.11.2023. u 22:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9738 |
Premium
|
Ako je razlika samo 10-tak €, uzmi RMx. Par postova poviše imaš opisanu razliku između njih.
![]() |
#9742 |
Premium
|
Ovo je odlicna cijena. Corsair RM850x Shift Fully Modular ATX Power Supply - Modular Side Interface - ATX 3.0 & PCIe 5.0 Compatible - Zero Speed Fan Mode - 105°C Capacitors - 80 Plus Gold Efficiency - Black https://amzn.eu/d/5fC0QdO |
![]() |
![]() |
![]() |
#9743 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Ekipa, kupio sam 2 corsair shift napajanja i u jednom pakiranju je iz vrecice ispao plasticni clip koji osigurava modularni kabel u napajanju. Pogledao sam kroz vrecicu i ispalo je da je onaj od maticne na strani napajanja. Kontaktirao sam Corsair i poslali bi novi kabel. Medutim mogu i vratiti Amazonu cijeli komplet. Jer na kraju ni ne trebam 2 napajanja. E sad, ako ima nekoga da mu treba 1000w shift napajanje po povoljnijoj cijeni, neka mi se javi PP. Ako nitko ne bude zainteresiran iduci tjedan radim return. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|