|
![]() |
#3994 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3996 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#3997 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4000 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4001 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4002 | |
dežurno smetalo
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() Inače, da se vratimo na temu HL. Svaka čast Valve. Napraviš patch, središ probleme, dodaš stari demo, riješiš widescreen, dodaš linux support. Potrebe za remasterom nema ![]() Da, Marc Laidlaw je otišao iz Valve-a. Napisao je Epistile 3 (khhhm...pitam se o čemu je) ![]() Mislim da je bio negdi intervju s zaposlenicima Valvea, gdi pričaju kako stalno kruže ideje za igre unutra kompanije i da je HL3 prošao više ideja, ali da je stalno u nedovršenoj ideji ![]() Doduše da ga izdaju kao SD eksluzivu, pa veoma brzo bismo imali novu najprodavaniju konzolu na planeti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4003 |
Premium
|
Meni je Half Life Ray Traced odličan remaster. Totalno sam guštao u ray tracingu, koliko osvjetljenje promjeni igru da izgleda kao nova igra. Ima mnogo story modova za Half Life. Nisam nikad odigrao Echoes, pobjednik 2018. za mod godine na moddb-u. Uz ovaj update Echoes bi trebao izgledati super. Dok je community jak za HL, trojka se može polako čekati uz odlične story modove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Morgan Freeman i je crnac ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4005 |
Premium
|
[/QUOTE]O pa to je dobra vijest. Kako za koga, jel ![]() Ide im loše sveukupno, no još uvijek mogu vući. No ne mogu si dopustiti još jednu godinu kao ovu. Dionica je pala za 40% u zadnje dvije godine. Imaš ovdje općenito https://www.msn.com/en-us/money/comp...ng/ar-AA1k9902 Ove godine su im gotovo svi filmovi propali, što je nezabilježeno. Disney+ u velikim je gubitcima i još imaju veliku ratu koju moraju platiti za akviziciju 20 century foxa. Polako ali sigurno moraju promjeniti smjer, što su i najavili. Vidjet ćemo kako će sljedeća godina izgledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4006 | ||
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Moram priznat da mi je drago, usrali su sve što su takli. SW su kompletno skenjali (opećnito su pretjerali sa hiperprodukcijom) i jedina svjetla točka mi je Mando....i onda neki dan vidim da je netko komentirao da se Pedro pokupio, Mando bez Pedra ko bezalkoholno pivo. ![]() ![]() EDIT: LOL, pokvario se quote, odvajam malo svoj odg da se vidi. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 21.11.2023. u 20:40. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4009 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve je besplatno, ovdje imaš za skinuti. https://github.com/sultim-t Zadnje izmijenjeno od: Alfredo nr.3. 22.11.2023. u 15:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Premium
|
Odigrao sam Half Life: Echos. Tko nije odigrao, definitivna preporuka. Bolji mod i ekspanziju za Half Life 1 nisam igrao. Vrh! Napravio sam trailer. https://www.youtube.com/watch?v=-6udKIYagNc Zadnje izmijenjeno od: Alfredo nr.3. 23.11.2023. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Ako nekoga zanima, Diablo 4 je free na 5 dana. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4014 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2023
|
Ja sam bas ubo Black Mesa, pretpostavljam da je dobar remaster/remake sto god je? Netko igrao? Nabrijali su me s tom godisnjicom Half-Lifea i mislim si da bi mogao opet preci, pa zasto ne remake posto sam original igrao par puta |
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
Premium
|
Meni je bila super. No, xen je puno duži. Igra se dijeli na 60% Black Mesa, 40% Xen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2023
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4017 |