|
![]() |
#181 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
evo i meni sreća večeras https://imgur.com/a/67n1PuW nutra ima pol litre kole, probat ću sve oprat ali mislim da je rip
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ne bacati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav ekipa. Evo samo da javim svoje iskustvo: kako sam nedavno tražio savjete za kupnju mehaničke tipkovnice, odlučio sam se za GMMK TKL. Naručio sam tipkovnicu iz Njemačke (CaseKing). Tipkovnica definitivno nije jeftina - ali ju hladno mogu preporučiti bilo kome. Uzeo sam sa Gateron RED switchevima, i osjećaj tipkanja je neusporediv sa običnim membranskim tikpovnicama. Definitivan preporod. Do sada sam imao Logitechovu K375s tipkovnicu sa niskoprofilnim tipkama. Mislio sam da će mi biti teško se priviknuti na visinu tipkovnice - ali ne, jednostavno u roku jednog dana sam osjetio doslovce da oko 50% lakše/brže tipkam. Da li treba palm-rest - da, treba, i to mi je slijedeće u planu srediti. Jer šaka stoji pod malo većim kutem pa se zglob brzo "umori". Kvaliteta izrade je odlična - a s obzirom na cijenu i mora biti ![]() Veliki plus su hot-swap switchevi, pa sam tako eto i stavio "cliky" switcheve na tab, backspace i enter. Software tipkovnice je dosta jednostavan, čak i prejednostavan, A tikpovnica se sama po sebi može i programirati bez korištenja software-a na kompu. Efekti su odlični - mada osobno držim lagano bijelo osvjetljenje. Ali led-ice nisu nešto previše jake - očekivao sam da će jače svjetliti, ali meni osobno ne fali jačine. Naknadno sam stavio o-ringove na tipke, i nimalo mi ne smeta ono što zovu "mushy" osjećaj tipkanja, jer nije uopće tako izražen, a tipkovnica više nije ni približno glasna kao što je to bila bez o-ringova. Sada se samo čuje "backstroke", a i to planiram riješiti, nekada ![]() I jedan minus - kabel. Kvalitetan je on, ali jednostavno sam se previše naviknuo na wireless tipkovnicu i miša. Ali ajde, izbušiti ću i rupu u stolu odmah do tipkovnice da ga ne gledam ![]() Tako da, sve u svemu - jako sam zadovoljan tipkovnicom ![]() Eto toliko od mene za sada, ako netko ima koje pitanje rado ću pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Jel ova čemu? Gledam zamjeniti staru logi g11.... https://www.instar-informatika.hr/ti...0.155/product/ Poslano sa mog koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam katastrofalno iskustvo sa roccat mehaničkom, počela duplicirat slova mjesec dana nakon isteka garancije. Nije do garancije to nego do losih switcheva. Tako da je meni Roccat na blacklisti. Support je reka, jebigapajdo. Ta nije mehanička, pa je po tom pitanju bolja. Ali i sa softwareom sam ima problem, svaki put kad se komp digne iz sleepa, brigthness bi isa na 100%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
gamerska tipkovnica sa HR znakovima
cijena do 500-600 kn bitno da je pregledna, full size, fina za tipkanje trenutno mi je pick Razer cynosa v2 do sad je bila kod klinca Kumara al kak nema te znakove nije mu baš praktična za pisanje... tnx na prijedlozima .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
kratko od mene al krepala tipka, treba nova. backlight, da je oke za gejm i pisanje. nebi htio vise od 600 cca al nije frka. prednoat full size i obavezno numpad. ty
https://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: DragonSlayer. 17.02.2022. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ekipa, molim preporuku sto uzeti do 700-800kn. Da je full size, HR osvjetljeni znakovi i ima media kontrole. Poželjno da ima USB hub, no vidim da je jako slabi izbor s tim. Mozda cak ovako nešto, samo ne znam da li ima HR znakove. https://www.hgspot.hr/tipkovnica-tt-...ing-zicna-crna Sent from my SM-G986B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 22.02.2022. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Uzeo G815 na kraju. Nisam mogao propustit ovu cijenu😁 https://www.links.hr/hr/tipkovnica-l...crna-101200447 Sent from my SM-G986B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pošto vidim da je teško dobiti preporuku ili mišljenje o Uvi modelima jer nitko valjda nema ja sam naručio jednu pa kada dođem napišem dojmove, čisto da bude u bazi ako koga bude interesiralo....riječ je o optical black prekidačima. Nisam se odlučio dati preko 1000kn za tipkovnicu, no čisto da pitam vlasnike....Logitech G815, G915...dojmovi? I razlika u 512 vs 513....samo odmor za ruku ili....?? Hvala, živjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
512 i 513 su praktički identični modeli (ako su s istim prekidačima). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, molim vas preporuku mehaničke tipkovnice s HR layoutom. Trebam neku kvalitetnu tipkovnicu koja će dobro radit i kad izađe iz garancije. ![]() Postojeća Logitech G810 mi je počela duplirat slova, a nije puno korištena ( za razliku od Logitech UltraX koja radi i danas, a kupio sam ju 2006. ) Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
vidim da si na logitechu, ja sam imao G513, odlična, zalio ju kolom, pa uzeo G815 sada, isto odlična G513 klasična mehanička G815/915 low profile mehanička, isto odlično, nemam zamjerke
![]() |
#202 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ima li koja druga kvalitetna tipkovnica sa našim layoutom a da nije Logitech? Malo sam razočaran s G810, jako je malo korištena i već se pokvarila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. ima ko od vas Roccat Horde da mi kazete par o njoj? nije mi jasno za 200kn se nudi trenutno, a znam da je inace puno skuplja pa razmisljam za uzeti za rezervu, znam da nije mehanicka, al vidim da je hvale dosta review-i. inace imam Roccat Suora FX mehanicku i jako sam zadovoljan. da je mogu opet naci za normalnu cijenu (400-450knkn) odma bi uzeo jos jednu da imam za do penzije :-). |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel ima tko ovu tipkovnicu možda : https://www.mall.hr/misevi-i-tipkovn...e-4p4f5au-abu- Piše pod jezik da je zlovenski. To je isto kao HR ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Pozdrav ekipa. Ima ko možda kakvu ideju gdje mogu kupiti dodatne tipke za tipkovnicu Logitech g810 ? Na tipki "H" mi puknuo mrvicasti dio koji ju drži na mjestu pa mi sada iskalče van iz tipkovnice =) Kontaktirao sam Logitech i rekli su mi da će mi poslat tipke ali ih trenutno nema na zalihi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
Može savjet. Bijela tipkovnica s tankim okvirom. Bez vanjskog/bočnog LED nego samo u tipkovnici. 65% format (ne treba mi ni F tipke ni dedicated kursori) Da bude na tišu stranu. Povoljna. Sada imam RK61. Tipkovnica mi je super lijepa ali mi je glasna (škljocava) i već mi je puko "W" a ima godinu dana. Trenutno imam generic RK brown switcheve. Ovako nešto je meni ljepo: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Bacio oko na: https://www.gloriousgaming.com/produ...re-built-white Citiraj:
Vani? Eventualno neki aliexpress pa pripasati, ali baš za G810, teško. Ako nema Logitech, nema nitko. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam jednu Razer Huntsman V2 Optical Red switches za rijesit ako nekog interesira nek se javi u inbox.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|