|
![]() |
#4501 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Danas sam usporedu i11 i i11 PRO i mogu reći da zvuk nije pretjerano drukčiiji. Izgleda da je mene 12 razmazila, ali za svaki slučaj ide telefon u servis da utvrde što je. Meni je ipak neprihvatljivo da telefon koji je godinu dana star ima u određenim trenutcima zvuk kao Nokia 3310. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4503 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pitanje Malo je off Iphone 8 64gb star 3-4g Dal se isplati zamjena za Playstation 4 slim 500gb 1 kontroler i 4 igre Spiderman, gta5, godwar, the last of us Mene vuce samo gta5 ![]() A i klinac mi 4g sad i poceo ludovat za super mario... nedugo sam bas pitao za nintendo switch... pa neka igra A onda bi se i ja ukljucio u zamjenu igara, i hintove gdje jeftinije kupit must have naslove Btw ja cijenim ip8 1500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4506 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#4508 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam pitanjce vezano uz hotspot. Nikako da mi proradi kako spada, imam iPhone 11, odem u postavke pod personal hotspot stavim APN na internet.tele2.hr i radilo je neko vrijeme, zatim sam promijenio u samo internet pa je opet radilo i danas nakon tjedan dana samo zasivi gumb za paljenje hotspota i pokazuje poruku kontaktirajte svog operatera. Zna netko točne i provjerene postavke da taj glupi hotspot proradi na iPhone-u. Btw na Tele2 sam mreži ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
Uređivanje | |
|
|