|
03.08.2008., 19:41 | #1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Starija NEC pržilica - ima li upgrade f/w-a smisla?
ovako, zamolio bih vas za savjet. naime imam kući jednu NEC pržilicu dosta starijeg datuma proizvodnje, model je nd-1300a, f/w verzija je 1.08. e sad, pržilica radi, amo reć ok, čita uredno i snima također, ali na vrlo, vrlo ograničen broj medija. mislio sam joj apgrejdat f/w na zadnju poznatu verziju (1.0A), no da li to može pomoć da se neki mediji ''privole na suradnju'', primjerice sony dvd-r 16x (ver. 2.1)? i da, kako npr. nero natjerat u opcijama da za 16x dvd-medije ne dozvoljava isključivo max. write speed - što kod mene radi za već spomenute sonyeve diskove? hvala na odgovorima. |
04.08.2008., 16:40 | #2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Ima i nema smisla... Flashanjem najnovije g modificiranog fw-a dobit ćeš neke nove mogućnosti (npr. booktype setting) i podršku za neke novije medije (na 4x naravno). Međutim, u današnje vrijeme kad za manje od 200 kn možeš birati između nekoliko odličnih modela prža, i kad je teško naći starije medije (sporije od 16x) - predlažem da kupiš novu pržu. Moddani fw potraži ovdje.
Oglas
|
|
04.08.2008., 18:18 | #3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
@igorba: hvala na linku, pokušaću pa ako ništa, nek ostane ko drugi optički pogon, već sam bezecirao jedan pioneer 212d za 170 kn, vjerojatno će on bit prvi ''pick na draftu'' |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|