|
20.03.2008., 03:29 | #1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Liteon problem!!!
ovako ljudi. kupio sam Liteon Lightscribe dvd-rw zajedno sa kompom prije 2 mjeseca i sad imam problemčić. radio sam nešto u Neri, odnosno pržio sam na cd koji nije bio prazan (bio je zauzet 99%) i tad mi je javilo 2 obavijesti i ja sam bez čitanja šta piše stiskao ok i nastavio sam prženjem. problem je taj što mi nakon prženja neće da očita nijedan cd ni dvd,kad ubacim cd lampica od čitača ostane svijetliti još sekundu dvije i dalje se ne događa ama baš ništa, kao da ga ne vrti uopće,ne prepoznaje uopće da ima cd unutra. Jeli moguće da je se sa čitačom poremetilo nešto što je mogao uzrokovati nero? jeli netko imao takav problem? Ili je ipak čitač riknuo? pržilica je Lite-on LH-20A1L sata problem mi je to što nemogu formatirat windows da vidim bi li to pomoglo jer nesmijem otvarati kućište zbog garancije. unaprijed hvala |
20.03.2008., 09:01 | #2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj spržiti koji medij s nekim drugim programom za prženje. Ako ne bude radilo, nosi na reklamaciju. Možeš li mi objasniti zašto moraš otvarati kućište da bi formatirao vindovse?
Oglas
|
|
20.03.2008., 09:48 | #3 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
p.s liteon prže su loše..sve koje sam susreo su fakat preloše... |
|
20.03.2008., 10:10 | #4 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
|
20.03.2008., 10:16 | #5 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Potpis za liteon. Imao sam do duše i još imam, jednju njihovu dobru CD pržu. Nakon toga jedan sata model koji mi je popio mozak na slamku... Poslao mail liteonu sa zahtjevom za pomoć...nikada odgovor dobio. Mislim, zar bi ih ubilo da odgovore na mail? Nikada više liteon za mene. |
|
20.03.2008., 15:22 | #6 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Čekaj, a kako si mislio snimiti nešto na CD ako je bio 99% pun? Pa za zadnji session potrebno je nekih 20-30MB za zatvaranje, bez podataka koje snimaš. Nije mi jasno... U svakom slučaju, probaj drugi software, a problem je što ne smiješ otvarati kućište jer bi trebalo isprobati snimač i na drugom kompu. Što se tiče flashanja firmware-a - nemoj to raditi ako imaš garanciju - mogli bi ti praviti probleme, tvrditi da si flashanjem zeznuo pržu i slično. Odnesi nek provjere/zamijene/što već. Samo prije toga provjeri s drugim software-om. p.s. Naravno, ne spominji što si radio. Iako ne bi trebalo syebati pržu, čemu komplicirati.
20.03.2008., 16:22 | #7 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
************************************* Zadnje izmijenjeno od: tor. 20.03.2008. u 17:25. |
20.03.2008., 17:25 | #9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma sunce mamino, mučni ti sad malo glavom. |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|