|
![]() |
#2491 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2018
|
Super, hvala. Nadam se da će sve proći ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
ja sam to radio na Pro starijem modelu i nije pomoglo jer su te modele tako napravili, tako da ispuši samo i očisti ventilator. to sa pastom na PS4 su gluposti, ne diraj neće ti pomoći pogotovo ako se radi o PS4 Pro koji nije zadnji model 7216B. (taj sam nabavio na kraju umjesto starog i 3 godine već ne diram ništa samo ispuhao ventilator 2x) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2493 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ako ima ljubitelja khm... Homebrew-a na PS4 koji imaju Firmware 11.00 i ispod, danas je izasao JB za iste. Ja ga cekam vec skoro 3 godine kada sam dan prije izlaska JB-a za 9.00 update-ao na 9.03 i evo konacno docekao i JB-ao. Proces traje doslovno ni minutu, i evo sad ne znam sta bih igrao. Jednostavno preveliki izbor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A što se izbora igara tiče, ja sam pak skoro sve što sam htio igrati dobio na PS+ essential...ali volim modat konzole kad god se može, tako da GG. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ja sam uspio naći 9.00 konzolu na njuškalu kad je JB za taj FW bio vani već tipa godinu dana. Lik mi reko da mu je konzola bila spremljena u kutiji oko godinu i pol i kad je išao provjeriti ispalo baš 9.00. Od te konzole sam si napravio VR mašinu, a odigram tu i tamo neke starije igre koje mi se ne da kupovati na PS5. Imam i dodatni PS5 koji sam uzeo kad je PS5 prvi put hacknut i spremio ga u ormar. Uspio sam JB i na njega instalirat (isto par min posla) i solidno radi. Npr. RDR2 se može u 60 FPSa igrati.
![]() |
#2496 | |
Premium
|
Citiraj:
Modded Warfare je napravio windows app koja sa par klikova sve odradi, a GoldHEN ostaje na internom hdd tako da ti nakon reseta ne treba vise usb stick da ga instaliras. Osim toga, umjesto shut down bacis konzolu u rest mode i sve ostaje kako i jeste. Ja vec odavno ne igram nista, ali sam ostavio ovaj PS4 cisto da ga mogu modati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Recimo imam PSTV sa isto ne permanentnim hackom, ali njega samo pokrenem na samom PSTV i bok. Ne moram niš više spajat, isto je i sa PS3 npr. A nada je kurva, pa možda izbace neki idiot proof hack. Mislio sam prodat konzolu kao modanu, a ovako kifla, zasada ostaje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Kak ti kolega veli staviš ga u rest mod i HEN ostaje .... Jedino ak nestane struje, onda moraš nanovo Skriptu pokretati .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Premium
|
PlayStation 4
Nije to nista strasno, laptop mi je uvijek pri ruci, pristekam i za minutu je sve rjeseno. Ali da, i ja igram svake prestupne tako da… Jedino me brine da ne boota bez GoldHEN-a pa se sama update-a. Vjerojatno cu joj opet blokirati pristup internetu u routeru jer ionako samo offline igram. Ma valjda ce izbaciti i neki permanentni jb uskoro. A sto se tice prodaje konzole, vrijednost jednog PS4 je danas toliko niska da se uopce ne isplati. Neka stoji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#2501 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Zar nije ovo permanent jailbreak? https://youtu.be/c99oey4lz9Q Nisam pogledao do kraja video, ali koliko sam shvatio to je to. Radi na svim fw od 9.0.3 do 11.0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2504 |
Prvoklasni Krkan
|
Evo automatike....donekle. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Premium
|
Ima tko razvaljen original ps4 kontroler za donirati ? Trenutno imam jednog sa strganom lijevom gljivom pa da to zamijenim. Ako popravak uspije dao bi ga jednom klincu iz susjedstva. Thnx.
![]() |
#2506 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Sve je to loše kvalitete i original i ovo, jedino HAL su kako treba. I čak možeš stazice na potenciometrima probat samo počistit alkoholom, pomaže ako nisu poderane. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne, mora biti za PS4 ... Različiti je "pinout" da tak velim, raspored pinova je drugačije razmaknut za zalemiti ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
A ako treba mijenjati cijelu gljivu, teško to ide bez prave opreme i znanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma ja sam ih se namjenjao, lakše je cijelu gljivu promjeniti nego samo jedan potenciometar ... Al da treba i lemilica i vrući zrak, sa solo lemilicom sa naj .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2511 |
Premium
|
Ja sam imao rpi 4 viska pa sam preko njega isto slozio. Funkcionira bez problema, jedino sto skripta ima bug, pa treba onemoguciti da je rpi internet gateway za PS4 i onda odradi sve za 10 sekundi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Mirko, a ne Harry
|
Koliko vidim, radit će dobro za ovo Plus, Pro i Max verzija? Edit: šta im znači ovo kod naružbe "without header" ili "with pre-soldered header"? Edit: s njihove stranice ako naručim Plus je 10$ i 5$ poštarina.
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 09.08.2024. u 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam uzeo mini B (ima flash memoriju, citaj ne treba mu sd kartica). Zalemio sam mu patch kabel i sve 5. €12.70 | 【First-level Agency】LuckFox Pico Mini Linux RV1103 Rockchip Supper MINI AI Board ARM better than Raspberry Pi Pico https://a.aliexpress.com/_EvK9UOz Kod mene je plejka na fw 10.00 i uredno radi. Radi i na 9.00: Currently support version: 9.00, 9.60, 10.00, 10.01, 11.00 https://github.com/0x1iii1ii/PPPwn-Luckfox Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 09.08.2024. u 21:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|