|
![]() |
#571 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
evo prodaje netko na forumu, neznam dal ima garu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...80#post3568380 i cijena je top s obzirom da ima i shifter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo na tržnici od jučer... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=310876 EDIT: kiki je bio brži
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Bok ekipa.Od nedavno sam vlasnik T300 RS GT volana sa T3PA pedalama.Volan milina!No pedale su smeće,naime kočnica ne prima na 100% snage ,već ju moram stisnuti par puta da bi proradila kako spada.Komplet je nov,star dva tjedna i evo već pedale štekaju.E sad,čitam po netu svako malo netko ima takav problem sa potenciometrima na pedalama,pa me zanima,da li postoji neki upgrade ili gledati kupiti skuplje bolje pouzdanije pedale? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vjerojatno postoji neki hall sensor mod, proguuglaj... EDIT: evo prvo pa muško: https://tomyracing.com/index.php?lan...tent=pedhalltm
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
|
Dat ću na servis,nego me čisto zanima da li je već netko imao sličnih problema i da li su riješeni.A hall sensor mode mi izgleda skroz jednostavan,čak i load cell opcija se može napraviti za malo kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Tehničar
|
ja sam imao problema sa škripanjem na tim pedalama, pa sam ih otvorio i podmazao sa masti, od onda ništa u 2 godine. Dosta njih koji imaju g29 od ekipe sa kojom igram ima takve probleme i rješavaju ih ispuhivanjem pedala, nakupi se prašine, dlaka i prljavštine unutra vjerovatno na senzorima i ovo bar privremeno pomogne... Ako ideš modove radit ćeš izgubit garu pa dok je pod jamstvom daj na servis a poslje se igraj edit: jesi updejtao firmware na volanu na zadnji i odradio kalibraciju? iako mi ovo više djeluje kao problem hardwerski |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Tehničar
|
Citiraj:
taj originalni brake mod mi je užasan, ja sam ga makao i stavio squash lopticu unutra (našao na netu). Bolji je feeling i ne treba ko sivonja stiskat. Šta nema u onom programu od volana za kalibraciju? nisam već neko vrijeme spajao na komp pa se ne sjećam, na plejki nema toga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
Tehničar
|
Citiraj:
nema nikakve filozofije, taj brake mod metalni dio koji imaš ostaviš samo ovu gumicu okreneš na van tako da ti prema pedali ima više mjesta, i samo staviš lopticu za squash između pedale i metala tog moda (mislim da je ona sa 3 točkice žute najbolja ako se sjećam). Šta jače stišćeš ti je veći otpor, konstantan je otpor, i treba manje stisnut pedalu da bi stisao do kraja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav, htio bih kupiti polovni volan za PC na 5-6mj, do 66EUR (vjerojatno cu ga prodati tad) a trazim nesto od 900 stupnjeva, da ima feedback i u sredini, mjenjač i kvačilo nisu neophodni. Ako nas takve igre budu držale, lako kasnije tražit nešto bolje i skuplje.. Ima kakva preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Registered User
|
https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan...?gid=14-218682 https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan...-3362934109738 Koja je razlika između ova dva, osim u parama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Tehničar
|
ista pasta drugo pakovanje. Pro verzija tog volana dolazi sa boljim pedalama, skuzit ces jer su 3 pedale. Ali to je previse para za taj volan po meni. sad gledam cijene volana su podivljale...g29 je 2300kn ![]() Na tvom mjestu bi pricekao i ubo nesto polovno kad se pruzi prilika, masa ljudi uzme volan i nakon mjesec dana skuzi da to nije za njih pa na njusku/fejs stave |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Registered User
|
Prije par dana sam u postu napisao bih htio kupiti polovni volan za PC na 5-6mj.. jer vec očekujem da ću ga prodati. Dobio sam ga za 216 s dostavom, kaze lik u mailu da su to isti volani (nije nijedan pro), a sada je ovaj moj “RS” skuplji nego sto je ovaj drugi skuplji bio jutros. Ne kužm. Nema “akcije” više. Izbjegao sam polovno jer bez testiranja je nezgodno kupit kao mačka a dobri polovnjaci drže cijenu, a ne bih uvaljivao nekom ako je nešto poluispravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Logitech Driving Force G29 Edit: gledam Thrustmaster - T300RS GT jel ima netko iskusto sa tim volanom? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
Imam ga preko dvije godine i nemam zamjerki. Pošto sam prije njega imao G29 mogu napraviti neku usporedbu. Sve je na strani Thrustmastera, ffb puno bolji, tiši zbog remena, ekosistem gdje možeš maknuti originalni volan sa postolja i staviti neki drugi od Thrustmastera. Uzeo sam bio odmah i TH8A mjenjač i tu je razlika od onog sa G29 nebo i zemlja. Jedina zamjerka je bila na pedale, počele su škripati nakon 6 mjeseci ali to sam s malo masti riješio i od onda sve super. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ak imaš para sa strane go ahead. Čak sam razmišljao da uzmem te neke bolje ali odustao. Već mi je nekoliko puta bilo došlo da rasprodam sve, od 9. mjeseca nisam ništa upalio od vožnji osim FH5 ali to s gamepadom igram. Već mi je bilo tako ali doći će opet volja, nadam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Registered User
|
Štajaznam. Feedback, ako volan stoji ravno tj ne mrdam ga nikuda, nebitno u kojem smijeru ili kutu,, onda je totalno miran. Tek prilikom mizernog pokreta osjetim otpor, vibraciju itd, što je malo čudno. U Beam NG ne osjetim stazu, asfalt, no tu se malo moram poigrati, sučelje igre mi nije nešto intuitivno. U ETS2 imam čudne pojave kod shiftanja +-, doduše na mod autima, kamione nisam probao.. i tako. Moja prognoza 4-5mj pa na njušku za iste pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Do sada nisam imao nikakav, a nedavno sam dobio g923, tako da ne znam sta je bolje/gore Al ovaj mogu preporučiti jer mi se čini skroz ok 😁 Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Tehničar
|
logitech g29/g923 imaju zupcanike, thrustmaster t150 ima kombinaciju remena i zupcanika, malo je glađi u radu i tiši. Logi ima bolje pedale generalno, čak i od t150 pro verzije koja već dolazi sa t3pa pedalama. T300 je već full belt i onako stepenicu iznad oba. Mislim da je nakon toga ozbiljniji step up neki dd volan, al tu i cifre rastu brutalno... Al da kako je gore netko napisao, uzeo sam ovaj t150 pro i igrao gts jedno godinu dana me drzalo, i sad mi vec godinu i pol se povlaci po stanu, stalno razmisljam ocu ga prodat il ne, jer mi se neda vozit vise, radije odigram na gamepadu par utrka u gt7, dok sve ovo spojim i poslozim me prođe volja za vožnjom ![]() na pcu cekam ovaj novi forza motorsport, nadam se da ce malo podignut kvalitetu voznje u odnosu na prosli da probam to odigrat...ACC sam probao i onako meh, malo mi je voznja pre sim like za moj ukus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Registered User
|
Vraćam, ako prihvate povrat 😥 A mogu i prodat za iste pare ako je tko zainteresiran.. jer tko zna kolika će cijena bit u trgovini! Foora je to i sve pet, al sin upali trke 20min i onda se prebaci na fortnite.. nov volan igra 20min, što bi bilo za mj dana. Malo mi to puno para da ti ostavljam “sebi”, nisam gamer.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
a što si kupio na kraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Registered User
|
T150 https://www.tia-mobiteli.hr/detaljan...?gid=14-218682 dok je bio 216 eur. Na Assetto Corsa baš cool radi. S tipkovnicom i gamepadom ne znam vozit, s volanom pičim kao pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Tehničar
|
pametno...cisto informativno ja sam pred 3 godine taj volan al sa boljim pedalama (t150 pro) u hgspotu za 1000kn ubo, tako da tesko da bi ga prodao po toj cijeni. Neznam kad su se cijene volana toliko napuhale, al i taj i g29/g923 su debelo precijenjeni u trgovinama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|