Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 05.12.2007., 00:24   #61
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Vidio sam danas, dugo je trajalo. Baš me zanima tko će ga kupiti i što će na kraju biti sa njim.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 05.12.2007., 00:50   #62
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,358
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Vidio sam danas, dugo je trajalo. Baš me zanima tko će ga kupiti i što će na kraju biti sa njim.
Bog zna tko bude kupio...nadam se samo da će biti netko sposobniji od ovih sadašnjih...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.12.2007., 01:44   #63
MadBoY
MadModerator
Moj komp
 
MadBoY's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Varaždin
Postovi: 4,604
Hehe... kupit ce ih TeKom
__________________
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf
MadBoY je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2007., 02:56   #64
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,358
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Hehe... kupit ce ih TeKom
Možda Škegro?
Makar sumnjam...već se ispizdio sa parama kad su kupovali Vodatel...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2007., 14:42   #65
leo4
Premium
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Rim
Postovi: 40
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Možda Škegro?
Makar sumnjam...već se ispizdio sa parama kad su kupovali Vodatel...
Nešto se šuška da bi Optima mogla kupiti!
leo4 je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2007., 14:50   #66
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Tko god da ih kupi (ja bih kupio da imam novaca) može tu investiciju vrlo dobro i brzo kapitalizirati.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 00:20   #67
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp
 
Dawar's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: in The Republic of Peščenica
Postovi: 1,220
Tamo piše javnom ponudom dionica znači moči će svatko kupit preko austrijske burze,valjda
__________________
Dawar je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2007., 09:45   #68
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor Dawar Pregled postova
Tamo piše javnom ponudom dionica znači moči će svatko kupit preko austrijske burze,valjda
Vidjet' ću hoću li imati toliko
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 09.12.2007., 15:15   #69
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,358
Ma, ne prodajemo nego...

"B.net Hrvatska se ne prodaje, kategorički je na jučerašnjoj konferenciji za novinare ustvrdio Hans Lukits, predsjednik uprave Bewaga, austrijske tvrtke koja je proljetos kupila kabelske operatore DCM i Adriatic.kabel te od njih ustrojila B.net.

No, nakon tih riječi Lukits je ipak priznao da će udio u B.netu biti prodan ili, drukčije rečeno, pronaći će strateškog partnera iako jučer nije znao odgovoriti o kojem je postotku riječ.

– Tražimo equity partnera koji će investirati u ovaj biznis. Naime, pokrajinska vlada Gradišća ima 51 posto udjela u Bewagu i potrebno joj je 100 milijuna eura, a samo za gradnju bolnice 82 milijuna. Budući da to ne možemo na taj način isplatiti, odlučili smo prodati neke udjele, među ostalim, to je i udio u B.netu.

No, to ne znači da prodajemo B.net Hrvatska, nego tražimo strateškog partnera – objasnio je poteze austrijske tvrtke Hans Lukits te dodao kako je to prilika za još veće investiranje budući da će se na taj način riješiti vlasništva države u tom dijelu poslovanja.

– Miješanje politike u biznis nije dobro, no zato je ovaj potez lokalne uprave koja povlači novce iz svojih tvrtki ujedno šansa da se uz pravog partnera još više investira – dodao je Lukits.

U proljeće sljedeće godine Bewag bi trebao započeti tražiti partnera, a u roku devet mjeseci, vjeruje Lukits, slika će biti jasnija. I konsolidacija na tržištu, smatra Lukits, trebala bi ići u prilog B.netu.

Austrijski mediji tvrde da se Bewag rješava udjela u svim tvrtkama kćerima te bi udio koji se bavi ulaganjem u vjetroelektrane AWP iznosio 49 posto, dok bi udio za prodaju u B.netu koji postoji u Austriji, Mađarskoj i Hrvatskoj trebao iznositi 74,9 posto. B.net bi se na taj način posve riješio vlasništva austrijske lokalne uprave, a proces bi trebao početi u proljeće."
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2007., 15:18   #70
-POP-
Eddie
Moj komp
 
-POP-'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 5,380
Samo nek oni stabiliziraju stvar od dizanja brzina. Torenti imi idu carnet na kvadrat, veza puca malo malo. Sramota!
No nemam razlog da se živciram...
"Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će OptiDSL usluga biti dostupna na Vašem telefonskom broju u periodu od naredna tri mjeseca."
__________________


Intel E5450 E0 @455X9=4005MHz 1.36V
H2O Corsair H100 @low
Asus P5Q-E P45 @1.2V @Ket's 2101 bios
4X2Gb G.Skill 4GBPQ @890MHz 15-5-5-5 1.82V
Gigabyte HD5850 1Gb @960/5100MHz 1.088V @Scythe Musashi
Samsung 250GB 850 EVO & Seagate 250GB 410AS & Samsung 500GB T166S @2X Scythe Himuro
Corsair VX450W & Lian Li PC-P50 ArmorSuit
DVD-RW LG GH24NSB0
Logitech G15 rev.1 & MX518 @blue led
AOC Q3279VWF 31.5"
T-Com VDSL 30/5 Mbps flat connected



Rotel RC972 & 2X RB971 @bridged // Audio Epilog Peyote // Raiz Peyote stands
Audioperformance Supersonic USB DAC v.2 by Apparatus
Ixos Gamma Geometry 6003 // Transparent Audio The Link 200 // Kimber PBJ
Samsung UE55KS8002 // Logitech Z-5500
Asus Xonar U7 // Logitech Z-2300 // Sennheiser HD205
-POP- je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.12.2007., 15:18   #71
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Jelc: Ti si počeo to baš intenzivno pratiti? Jesi postao/ostao njihov korisnik?
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 09.12.2007., 17:04   #72
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,358
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Jelc: Ti si počeo to baš intenzivno pratiti? Jesi postao/ostao njihov korisnik?
Za sad sam ostao korisnik kabelske tv, toliko sam zadovoljan novopečenim bnetom da mi iz sadašnje perspektive ona banda iz bivšeg Adriatic kabela kod kojih sam bio skoro pa 14 godina izgleda ko hrpa svetaca i poštenjaka

Pače
Toliko sam zadovoljan da sam zatražio MAXtv na probu...
Moje zadovoljstvo se mjeri isključivo riječima neprimjerenim kod normalnog komuniciranja
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2008., 12:22   #73
easysurfer
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9
B.net modem i vlastiti WLAN router

Mogu li staviti vlastiti WLAN router na B.net modem?
Radi li ta kombinacija ili moram uzeti njihov router?

Uzeo bi 3D uslugu.
easysurfer je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2008., 13:43   #74
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,358
Citiraj:
Autor easysurfer Pregled postova
Mogu li staviti vlastiti WLAN router na B.net modem?
Radi li ta kombinacija ili moram uzeti njihov router?

Uzeo bi 3D uslugu.
Mislim da su već bili neki slični odgovori na nevsima.
hr.rec.tv.kabelska
ili
hr.org.bnet
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 10:41   #75
Garak
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Sveta Nedelja
Postovi: 166
Mozes, ja imam tako složeno doma.

Citiraj:
Autor easysurfer Pregled postova
Mogu li staviti vlastiti WLAN router na B.net modem?
Radi li ta kombinacija ili moram uzeti njihov router?

Uzeo bi 3D uslugu.
Garak je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 15:59   #76
g52
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: zagreb
Postovi: 26
Naime i ja sam prije nekog vremena na kabelski modem dodao svoj (doduse ne wireless) router.
E sad kako vecina ima dinamicku adresu i 1x dnevno dolazi signal od ISP-a da se veza resetira, ona bi se trebala i resetirati.
Medutim dok sam imao samo modem, to nije bio slucaj - imao sam isti IP dok ne bih resetirao modem ili ugasio komp, sto moze biti i 4 dana u komadu bez problema.

Sad s routerom se veza prekida svaki dan u isto vrijeme bez obzira da li u tom trenutku ima prometa ili ne.
Nakon nekog vremena se to doba dana promijeni, ali se uredno nastavlja resetirati svaki dan u isto vrijeme.

Zanima me moze li se sto napraviti po tom pitanju?
Prijedlozi?
g52 je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2008., 18:09   #77
tanjix
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 2
Unhappy dns problem sa routerom

Molim vas da mi netko pomogne. Imam dcm-ov router,,odnosno sada b2net-ov. Uglavnom na pc je spojen usb kablom,a laptop pomoću wirelessa hvata signal(koji je zaštićen šifrom),,koji je dobar i sve štima na prvi pogled. Ali kada želim otvoriti bilo koju stranicu nemože naći server.
Probala sam pingati ip adresu,ona je ok,, ali kada pokrenem neke testove izbaci mi informaciju da "dns server failed", te sam probala ping i dns adresu koju imam automatski na pc-u i ona kod recived gubi 4 nečega...Kako da to sredim,,pokušala sam svašta, iz kablovske mi kažu da je sve ok,, znači njihov laptop se bez problema spaja na moju mrežu.
POmislila sam da nešto nije u redu sa mojim sistemom te sam uradila backup,,, znači formatirala c disk,,ali još uvijek isti problemm, laptop mi je spojen na net ali nemogu ništa otvoriti,,,
hvala,tanja
tanjix je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 20:05   #78
Xan
networking wannabe guru
Moj komp
 
Xan's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 994
Citiraj:
Autor g52 Pregled postova
E sad kako vecina ima dinamicku adresu i 1x dnevno dolazi signal od ISP-a da se veza resetira, ona bi se trebala i resetirati.
Medutim dok sam imao samo modem, to nije bio slucaj - imao sam isti IP dok ne bih resetirao modem ili ugasio komp, sto moze biti i 4 dana u komadu bez problema.

Sad s routerom se veza prekida svaki dan u isto vrijeme bez obzira da li u tom trenutku ima prometa ili ne.
Nakon nekog vremena se to doba dana promijeni, ali se uredno nastavlja resetirati svaki dan u isto vrijeme.

Zanima me moze li se sto napraviti po tom pitanju?
Prijedlozi?
pa u biti, ovako kako ti sad funkcionira je "ispravno" i neznam što bi mogao napraviti oko toga
ovo šta ti je konekcija trajala po 4 dana je vise kao neka anomalija koja i nemora da je do samog routera, odnosno moguće je da su oni nešto napravili na svojoj mreži da se to više ne dešava
probaj ponovno priključiti samo računalo na modem pa vidi da li je još uvijek ista situacija sa trajanjem konekcije


Citiraj:
Autor tanjix Pregled postova
Molim vas da mi netko pomogne. Imam dcm-ov router,,odnosno sada b2net-ov. Uglavnom na pc je spojen usb kablom,a laptop pomoću wirelessa hvata signal(koji je zaštićen šifrom),,koji je dobar i sve štima na prvi pogled. Ali kada želim otvoriti bilo koju stranicu nemože naći server.
Probala sam pingati ip adresu,ona je ok,, ali kada pokrenem neke testove izbaci mi informaciju da "dns server failed", te sam probala ping i dns adresu koju imam automatski na pc-u i ona kod recived gubi 4 nečega...Kako da to sredim,,pokušala sam svašta, iz kablovske mi kažu da je sve ok,, znači njihov laptop se bez problema spaja na moju mrežu.
POmislila sam da nešto nije u redu sa mojim sistemom te sam uradila backup,,, znači formatirala c disk,,ali još uvijek isti problemm, laptop mi je spojen na net ali nemogu ništa otvoriti,,,
hvala,tanja
ono što bi ti trebala napraviti je otići u Control Panel -> Network Connections -> desni klik na Wireless Network Connection putem kojeg si spojena na router -> otvoriti Internet Protocol (TCP/IP)
tu prebaciti na "Use the following IP address"

pod IP address ukucati 192.168.yyy.15 (ovaj yyy ti mora bit isti kao i kod default gateway)
pod default gateway ukucati 192.168.yyy.xxx (tu ide IP adresa od routera)

pod preffered i alternate DNS server idu DNS serveri od B.neta, njih mozes saznati na njihovoj web stranici ili nazovi njihovu SZK i trebali bi ti reći koji su
__________________


AMD Athlon 64 X2 5600+
MSI K9N Neo
4x Kingmax Mars 1GB DDR2 800MHz
Sapphire ATi Radeon 4850 512MB
Seagate Barracuda 7200.10 320GB
AOC 193SW
Logitech X-230
Razor Lycosa
Steelseries Xai
Steelseries Syberia V2




Acer Aspire 5552G
15.6" 1366x768 LED
AMD Phenom II X4 N950
AMD Radeon HD 6650M 1GB
2x Kingston 2GB DDR3-1333
WD Scorpio Blue 500GB






Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb.

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2008., 20:34   #79
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Kako nisam vidio ovaj posto od tanjix?! Ako ne budeš znala vjerujem da će ti netko od nas osječana pomoći.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 24.01.2008., 14:36   #80
tanjix
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 2
muchos gracias

ali izgleda da je wirelles kartica osla na laptopu starom godinu dana,,, zasad se nadam da je to rjesenje,cekam do popodne da mi servis javi,,,ako ne, javit cu se again,,hvala jos jednom!
tanjix je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 03:09   #81
qbone
Cijena? Prava sitnica!
Moj komp
 
qbone's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb, Centar
Postovi: 125
b.net ce uskoro provlacit optiku u mojoj zgradi, a kako su mi oni jedina alternativa t-scumu, trenutno izgleda da cu morati uzeti kod njih 3D paket, jer vec koristim kabelsku, a i nesto bi trebali biti jeftiniji od t-scuma. vidim neki su zadovoljni uslugom, neki ne, pa me zanima dali da potpisujem ugovor na 2 godine ili da platim prikljucak odmah pa da cekam novog operatera? ako sam dobro shvatio 3D paket (1 Mbit, kabelska, telefon) = 225 kn + 50 kn = 2 Mbit
qbone je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 11:40   #82
daddy1976
Premium
 
daddy1976's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Zgb/Srednjaci
Postovi: 65
Citiraj:
Autor qbone Pregled postova
b.net ce uskoro provlacit optiku u mojoj zgradi, a kako su mi oni jedina alternativa t-scumu, trenutno izgleda da cu morati uzeti kod njih 3D paket, jer vec koristim kabelsku, a i nesto bi trebali biti jeftiniji od t-scuma. vidim neki su zadovoljni uslugom, neki ne, pa me zanima dali da potpisujem ugovor na 2 godine ili da platim prikljucak odmah pa da cekam novog operatera? ako sam dobro shvatio 3D paket (1 Mbit, kabelska, telefon) = 225 kn + 50 kn = 2 Mbit
istu dilemu sam imao i ja...ali zašto se ugovorom vezati za nekog dvije godine kad ne znaš šta će biti u ponudi za pola god.

a i nisu baš "nešto jeftiniji o t-coma", več dosta jeftiniji...
t-com flet sa 2Mbit/sec je 219 kn + 60 kn da ne pipneš telefon (ja koji jako malo telefoniram imam sa onom njihovom naknadom za net oko 250 kn samo telefona)

a b.net daje : kabelsku,1mbit flet,flet telefon prema fix.mrežama..ja još trebam nadoplatiti za kabelsku osnovno paket (+ 2o kn) i dobio sam istu uslugu (kombinirajuči sadašnje stanje: kabelsku od b.neta i net od t-coma) za 250 kn umjesto 500 kn ....naravno ne računam da imam i flet telefon.

neću nadoplačivati za +1mbit/sec jer mi torrent ne ide preko 90-120kbit/sec...ali to je više do samog fajla, a manje do mreže.

...da se vratim na temu samog priključka...meni se vrača cijena njihovog priključka od 400 kn u samo 2 mjeseca pa me lijepo zaboli mahunica za tih 400 kuna
__________________
HP 6715b AMD Turion64 X2 TL56 2GB 160GB 15.4''WXGA X1250
...

Black holes suck!
daddy1976 je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2008., 14:15   #83
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Samo bih dodao da je bilo dosta problema za vrijeme i nakon povećanja brzine. Sad sve radi jako dobro i pouzdano.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 02:46   #84
FoxMulder
Registered User
Moj komp
 
FoxMulder's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
ako uzmem 3D bez ugovora na 24mj., kad placam onu naknadu prikljucka 399kn?
dal u sklopu prvog racuna, kad potpisujem ugovor ili kad mi dodju doma to instalirati?

i da, htio bi da 2 kompa mogu na net odjednom..jel onda dovoljno da uzmem umjesto modema (14kn/mj), Wlan router (29kn/mj) ili moram i modem i router? sori na noob pitanju..
FoxMulder je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 13:37   #85
-POP-
Eddie
Moj komp
 
-POP-'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 5,380
Znači 250 kuna 1mb flat net, televizor i flat telefon?! Ni KN više? Pa ovo moram što prije riješiti...

BTW jel se onda plaća i još priključak za kabelsku 70kn?!?!
__________________


Intel E5450 E0 @455X9=4005MHz 1.36V
H2O Corsair H100 @low
Asus P5Q-E P45 @1.2V @Ket's 2101 bios
4X2Gb G.Skill 4GBPQ @890MHz 15-5-5-5 1.82V
Gigabyte HD5850 1Gb @960/5100MHz 1.088V @Scythe Musashi
Samsung 250GB 850 EVO & Seagate 250GB 410AS & Samsung 500GB T166S @2X Scythe Himuro
Corsair VX450W & Lian Li PC-P50 ArmorSuit
DVD-RW LG GH24NSB0
Logitech G15 rev.1 & MX518 @blue led
AOC Q3279VWF 31.5"
T-Com VDSL 30/5 Mbps flat connected



Rotel RC972 & 2X RB971 @bridged // Audio Epilog Peyote // Raiz Peyote stands
Audioperformance Supersonic USB DAC v.2 by Apparatus
Ixos Gamma Geometry 6003 // Transparent Audio The Link 200 // Kimber PBJ
Samsung UE55KS8002 // Logitech Z-5500
Asus Xonar U7 // Logitech Z-2300 // Sennheiser HD205

Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 01.02.2008. u 14:12.
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 14:18   #86
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,350
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Znači 250 kuna 1mb flat net, televizor i flat telefon?!
A flat televizor?

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
BTW jel se onda plaća i još priključak za kabelsku 70kn?!?!
A da nazoveš službu za korisnike? Plača se ali valjda daju najtočnije informacije.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 14:21   #87
-POP-
Eddie
Moj komp
 
-POP-'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 5,380
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
A flat televizor?



A da nazoveš službu za korisnike? Plača se ali valjda daju najtočnije informacije.
Nema flat porna...

Nego, ako plaćam još tih 70KN onda mi se baš i ne isplati...
__________________


Intel E5450 E0 @455X9=4005MHz 1.36V
H2O Corsair H100 @low
Asus P5Q-E P45 @1.2V @Ket's 2101 bios
4X2Gb G.Skill 4GBPQ @890MHz 15-5-5-5 1.82V
Gigabyte HD5850 1Gb @960/5100MHz 1.088V @Scythe Musashi
Samsung 250GB 850 EVO & Seagate 250GB 410AS & Samsung 500GB T166S @2X Scythe Himuro
Corsair VX450W & Lian Li PC-P50 ArmorSuit
DVD-RW LG GH24NSB0
Logitech G15 rev.1 & MX518 @blue led
AOC Q3279VWF 31.5"
T-Com VDSL 30/5 Mbps flat connected



Rotel RC972 & 2X RB971 @bridged // Audio Epilog Peyote // Raiz Peyote stands
Audioperformance Supersonic USB DAC v.2 by Apparatus
Ixos Gamma Geometry 6003 // Transparent Audio The Link 200 // Kimber PBJ
Samsung UE55KS8002 // Logitech Z-5500
Asus Xonar U7 // Logitech Z-2300 // Sennheiser HD205
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2008., 15:32   #88
panoramix
driver
Moj komp
 
panoramix's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,024
Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
Nema flat porna...

Nego, ako plaćam još tih 70KN onda mi se baš i ne isplati...
Ajde prijatelju, vadi pare i uplati. Cijena je upravo takva kao što piše na njihovim stranicama, 225 kn je 3D paket + cijena najma modema. Ja imam 2D tj. internet i telefon. Za korisnike koji su već imali internet pa žele prijeći na 2D tj. dodati telefon ne plaća se priključak. Ako želiš brzinu 1Mbit/s dovoljno je produžiti ugovornu obavezu na 18 mjeseci a za nove korisnike je 24 mjeseca. Ja sam se preporodio, brzina neta mi je sasvim dovoljna, telefon je flat za pozive u zemaljsku mrežu i cijena je 159 kn + najam modema.
__________________
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom,
software : River Raid & Jet set Willie
panoramix je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2008., 23:45   #89
hash
Premium
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: zg
Postovi: 1,125
a najam modema je od 15 kn za obican modem do 29 za wlan + 4x ethernet router, ima i neki modem za 26kn koji ima wlan i samo 1 ethernet port

to je cijena za jedan mjesec, znaci ova gore pretplata+kn za modem
hash je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2008., 15:12   #90
qbone
Cijena? Prava sitnica!
Moj komp
 
qbone's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb, Centar
Postovi: 125
jel netko zna koji se modem dobije, koji wlan modem, wlan router jer na njihovoj stranici ne pise? i posto placam jednokratno prikljucak za 3D + dodatni 1 Mbit, nakon koliko vremena sam otplatio modem ili on ostaje uvijek njihov?
qbone je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na