Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Igre
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 11.06.2019., 19:39   #1
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,044
eFootball PES 2020



nisam krivo napiso naslov, stvarno se tak zove igra

https://www.konami.com/wepes/2020/us/en-us/all/
__________________
mamutarka je online   Reply With Quote
Staro 11.06.2019., 19:45   #2
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 581
ne znaju više što bi...nek se vrate u doba pes 5 i 6 i tamo potraže odgovor.
Prezentiraju ronaldinjov zig zag kao da je ne znam ni ja šta, a odavno se s tim baratalo u starijim naslovima, ali ne znaju novi klinci da je to bilo pa će njima bit fora.

Nekad davno bi dušu na pesu ostavio, sad je skroz izgubio identitet.
__________________
Doktor O je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.06.2019., 19:48   #3
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,044
ja sam svejetno sretan, iako igram fifu, da pes i dalje postoji

neću ni pomišljat kaj bi bilo da prestanu radit pes
__________________
mamutarka je online   Reply With Quote
Staro 11.06.2019., 19:51   #4
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 581
pa ako ga ne igraš što bi to značilo za tebe ništa, ionako fifa dominira.
Na pesu sam od iss2 sve do nekih 2014, tada stajem jer nema više te sheme koju je pes imao. Nažalost, barem za mene.

Porbat ću ovo, možda me vrati, ali ne drkam na ove forice nove i to, oću fluidan gameplay i dobar AI, a ne debilne golmane/suce i skritptirani ai koji poludi kad gubi.
__________________
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2019., 22:23   #5
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,044
pa znači mi puno da imaju bar nekakvu konkurenciju, itekako mi znači, kad ostanu solo tek onda će bit sranje, iovak je već pomalo svaka fifa ista
__________________
mamutarka je online   Reply With Quote
Staro 11.06.2019., 23:40   #6
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 581
pa ne napreduju ni jedna ni druga, igre su copy paste money grab.

nekad je pes bio kralj, kažem, a fifa sad i to je to.
ne znam šta im ovo mijenjanje imena treba, šta ga ne nazovu pes 20 ladno kako je pes nekad imao brojke samo.
__________________
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2019., 10:25   #7
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,402
Dajte me ispravite, to je i dalje PES kao što je i bio, a ovo "eFootbal" dodano iz fore ili?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2019., 10:26   #8
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,044
yes, yes
__________________
mamutarka je online   Reply With Quote
Staro 12.06.2019., 10:45   #9
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,044
gemplej

__________________
mamutarka je online   Reply With Quote
Staro 04.08.2019., 15:00   #10
darkijas
Premium
Moj komp
 
darkijas's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,400
evo ovaj demo pas mi se bas nekako lijepo igra stara crt kanta to prikazuje bezprijekorno bez "repova" i blura.
Igra je sjela na prvu loptu, vidjet cemo kad izadje cijela
darkijas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.08.2019., 20:09   #11
mkey
Premium
 
Datum registracije: Sep 2018
Lokacija: tu
Postovi: 302
Vade igrače iz naftalina, pa ovo je stvarno lakrdija. Frend je popizdio pošto su uzeli eksluzivu na Juventus tako da ga neće biti u fifi a njemu to najdraža ekipa
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2019., 12:53   #12
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Pozdrav, iskreno nakon što sam testirao demo ipak moram reći da su popravili gameplay, lopta nije više onako zalijepljena za igračeve noge, ima dosta realnije ponašanje, odbija se klizne itd.. sa desnim stickom se sada može driblati fino.. evo jedan link pa pogledajte koga zanima
https://www.youtube.com/watch?v=KXo45OpeZps

Pitanje koje imam je gdje se najviše isplati kupiti igru za PS4? Vidim da je preko službenog ps storea 449kn preorder cijena za standardnu verziju. Da li postoji neki site gdje se može jeftinije proći? može i na PM
Hvala
__________________

Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 06.08.2019. u 10:50.
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2019., 08:50   #13
doky
Premium
Moj komp
 
doky's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,909
Nova kamera je fora i grafika je dobra i to je to, sve ostalo mi je prelose, cijela igra djeluje usporeno, lopta ko da presporo putuje po zraku, daje mi dojam da mi komande kasne i uopce mi nema dobar osjecaj igranja. Kad gledam igru sve super kad ju igram prelose, a i imam osjecaj da ce netcode opet bit veliki problem tj. da je isti ko zadnjih x godina sto je za igru koja pokusavat brijati na esport jednostavno nedopustivno, glavni mod izlazi ko f2p pa ne moze zazivit kako treba..
doky je online   Reply With Quote
Staro 07.08.2019., 10:17   #14
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Nova kamera je fora i grafika je dobra i to je to, sve ostalo mi je prelose, cijela igra djeluje usporeno, lopta ko da presporo putuje po zraku, daje mi dojam da mi komande kasne i uopce mi nema dobar osjecaj igranja. Kad gledam igru sve super kad ju igram prelose, a i imam osjecaj da ce netcode opet bit veliki problem tj. da je isti ko zadnjih x godina sto je za igru koja pokusavat brijati na esport jednostavno nedopustivno, glavni mod izlazi ko f2p pa ne moze zazivit kako treba..
Meni i prijateljima je drugačiji dojam, kao da je puno bliže realnosti s ovim promjenama, više se ne lijepi lopta za noge igrača nego ima puno više odbijanja i stvari koje se vide i na televiziji kad gledam utakmicu. Pogledaj gore ispod videa u opisu koje stvari su dobile + a koje -. Naravno čekamo punu igru da izađe pa ćemo vidjet kako će biti, jer obično bude razlike..

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2019., 11:18   #15
doky
Premium
Moj komp
 
doky's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,909
Pa kazem realno i lijepo je, ali samo za gledat, igranje srednja zalost. Izvan terena situacija jos gora. Volis nogomet i logicno je da ti se moze svidat igra ali problem je sto aktivnih igraca poput vas je toliko malo da ispadne da ste statisticka greska, a prodaja bude cak i ok pa Konami boli kifla koliko ce proizvod napredovat, bitno im je da smisle lijepe reklame i promidzbu da bi tate svojim sinovima kupile nogometnu igru na plejci, a oni nit ne znaju sta je pes niti njegovu povijest nego tipkaju bezveze tjedan dana i igra im ode u zaborav. Vec neko vrijeme spominju esport, a nisu u stanju slozit servere za machmaking da rade kako treba, tekme se izvode u p2p vezi koja ne radi kak spada i tako dalje. Ovak sa ekipom za bacit koju tekmu moze proc, ali ko god hoce biti aktivan u virtualnom nogometnom svijetu, da se natjece u nekakvom competitive natjecanju tijekom sezone i slicno nema sta trazit tu jer je sadrzaj ocajan.
doky je online   Reply With Quote
Staro 07.08.2019., 18:08   #16
sokre10
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 282
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Pa kazem realno i lijepo je, ali samo za gledat, igranje srednja zalost. Izvan terena situacija jos gora. Volis nogomet i logicno je da ti se moze svidat igra ali problem je sto aktivnih igraca poput vas je toliko malo da ispadne da ste statisticka greska, a prodaja bude cak i ok pa Konami boli kifla koliko ce proizvod napredovat, bitno im je da smisle lijepe reklame i promidzbu da bi tate svojim sinovima kupile nogometnu igru na plejci, a oni nit ne znaju sta je pes niti njegovu povijest nego tipkaju bezveze tjedan dana i igra im ode u zaborav. Vec neko vrijeme spominju esport, a nisu u stanju slozit servere za machmaking da rade kako treba, tekme se izvode u p2p vezi koja ne radi kak spada i tako dalje. Ovak sa ekipom za bacit koju tekmu moze proc, ali ko god hoce biti aktivan u virtualnom nogometnom svijetu, da se natjece u nekakvom competitive natjecanju tijekom sezone i slicno nema sta trazit tu jer je sadrzaj ocajan.
Igrao sam pes od pes 3, online od pes 4. Tamo negdje 2014. sam prešao na fifu, tek sam na fifi 19 zaigrao ultimate team. Ima li pes neki online mode sličan tome? Vidim da još nisu riješili kvalitetu online konekcije, to je i dalje veliki problem?
Ima li skriptiranih trenutaka online kao i u fifi kad ne možeš zabiti da se na glavu postaviš?
Fifa je pay to win igra, pogotovo na višim razinama gdje su jaki igrači i tu igra jačina ekipe. Neću ni krenuti o tome kako su neki igrači tipa van dijk nedodirljivi i čak ako imate igrača po statistici slicnog njemu, jednostavno to ne prikazuje na terenu.
Moje subjektivno mišljenje je da "lažu" sa ocjenama igrača.
Ima li normalnih igrača koji bi dali savjet, isplati li se vraćati na pes?

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk
sokre10 je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2019., 21:56   #17
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Citiraj:
Autor sokre10 Pregled postova
Igrao sam pes od pes 3, online od pes 4. Tamo negdje 2014. sam prešao na fifu, tek sam na fifi 19 zaigrao ultimate team. Ima li pes neki online mode sličan tome? Vidim da još nisu riješili kvalitetu online konekcije, to je i dalje veliki problem?
Ima li skriptiranih trenutaka online kao i u fifi kad ne možeš zabiti da se na glavu postaviš?
Fifa je pay to win igra, pogotovo na višim razinama gdje su jaki igrači i tu igra jačina ekipe. Neću ni krenuti o tome kako su neki igrači tipa van dijk nedodirljivi i čak ako imate igrača po statistici slicnog njemu, jednostavno to ne prikazuje na terenu.
Moje subjektivno mišljenje je da "lažu" sa ocjenama igrača.
Ima li normalnih igrača koji bi dali savjet, isplati li se vraćati na pes?

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk
Čuj, ako ti je do zabave i nije te briga za realniji dojam zbivanja na terenu ostani uz Fifu, ako tražiš nešto više probaj s PESom, imaš sada demo, pa možeš dobit kakvu takvu sliku o kakvim se razlikama radi..
PS: a i youtube je pun videa sa usporedbama pa možeš uz šalicu kave dosta toga saznat
__________________
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 00:19   #18
Brad
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: ZG
Postovi: 162
Nova kamera je očaj.
Brad je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 09:05   #19
doky
Premium
Moj komp
 
doky's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,909
Citiraj:
Autor sokre10 Pregled postova
Igrao sam pes od pes 3, online od pes 4. Tamo negdje 2014. sam prešao na fifu, tek sam na fifi 19 zaigrao ultimate team. Ima li pes neki online mode sličan tome? Vidim da još nisu riješili kvalitetu online konekcije, to je i dalje veliki problem?
Ima li skriptiranih trenutaka online kao i u fifi kad ne možeš zabiti da se na glavu postaviš?
Fifa je pay to win igra, pogotovo na višim razinama gdje su jaki igrači i tu igra jačina ekipe. Neću ni krenuti o tome kako su neki igrači tipa van dijk nedodirljivi i čak ako imate igrača po statistici slicnog njemu, jednostavno to ne prikazuje na terenu.
Moje subjektivno mišljenje je da "lažu" sa ocjenama igrača.
Ima li normalnih igrača koji bi dali savjet, isplati li se vraćati na pes?

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk
Ima pes to, nije bas ko fut, slicno je, nema kartica, lootanje igraca je drugacije izvedeno ali mod se svodi na istu stvar. Da stvar bude bolja koji mjesec nakon izlaska igre, taj mod izlazi ko f2p ali ne uspijeva bas skupit igraca osim vec postojecih pobornika pesa.
Skriptiranja ko u fifi nema ali ima neceg drugog, nekako su online tekme ko manje realne nego kad se igra obicno i desavaju se cudne ili nemoguce situacije s vremena na vrijeme. Sijecam se bas jedne tekme iz pesa 18 kakvu ni u fifi nisam uspio vidjeti, imali smo u napadu i lik i ja gejmara u crvenoj formi, 6:5 je tekma zavrsila, svih 11 golova su bili gejmarovi, svaki je bio kao teska skripta u fifi, od kickoff gola do obrambenog koji se mice u stranu da ovaj moze proc, nakon toga sam odigrao jos dvije utakimice najnormalnije, znaci nema skripte al onlajn zna ludovat na razne nacine. Taj onlajn ima te musice i problema s konekcijom vec x godina, svake godine identicna svar, al skroz ista, mehanizam ne mijenjaju skoro nista samo ustimavaju grafiku, dodaju animacije i balansiraju gameplay. Mislim ako mozes istrpit skriptu u fifi mozes i ovo, moras sam probat.

Sto se tice laganja oko ocjena u fifi, lazu definitivno ili bar skrivaju neke dodatne statistike kartica, igraci su poceli zanemarivati te ocjene, bitan im je overall za sbc, a ovako za igrat ih najcesce procijenjuju po yt videima di pokazuju kako se koja kartica ponasa u igri.
doky je online   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 09:12   #20
sokre10
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 282
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
Ima pes to, nije bas ko fut, slicno je, nema kartica, lootanje igraca je drugacije izvedeno ali mod se svodi na istu stvar. Da stvar bude bolja koji mjesec nakon izlaska igre, taj mod izlazi ko f2p ali ne uspijeva bas skupit igraca osim vec postojecih pobornika pesa.
Skriptiranja ko u fifi nema ali ima neceg drugog, nekako su online tekme ko manje realne nego kad se igra obicno i desavaju se cudne ili nemoguce situacije s vremena na vrijeme. Sijecam se bas jedne tekme iz pesa 18 kakvu ni u fifi nisam uspio vidjeti, imali smo u napadu i lik i ja gejmara u crvenoj formi, 6:5 je tekma zavrsila, svih 11 golova su bili gejmarovi, svaki je bio kao teska skripta u fifi, od kickoff gola do obrambenog koji se mice u stranu da ovaj moze proc, nakon toga sam odigrao jos dvije utakimice najnormalnije, znaci nema skripte al onlajn zna ludovat na razne nacine. Taj onlajn ima te musice i problema s konekcijom vec x godina, svake godine identicna svar, al skroz ista, mehanizam ne mijenjaju skoro nista samo ustimavaju grafiku, dodaju animacije i balansiraju gameplay. Mislim ako mozes istrpit skriptu u fifi mozes i ovo, moras sam probat.

Sto se tice laganja oko ocjena u fifi, lazu definitivno ili bar skrivaju neke dodatne statistike kartica, igraci su poceli zanemarivati te ocjene, bitan im je overall za sbc, a ovako za igrat ih najcesce procijenjuju po yt videima di pokazuju kako se koja kartica ponasa u igri.
To mi je trebalo...
Mislim da ću i dalje trpit fifu, da se ne razočaram 😅

Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk
sokre10 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 12:08   #21
gazda099
Premium
Moj komp
 
gazda099's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 103
fut u fifi je bolji, zanimljiviji, kupujes igrače, prodaješ, stadione biraš, ovo ono ali gameplay u futu je sveden na juriš, istina i u pesu je u online modu gameplay brzi ali to je nebo i zemlja u odnosu na fifu. mozes i demo odigrati online pa vidjeti.
gazda099 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 12:47   #22
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Momci, ukratko FIFA 19 je u odnosu na PES 2019 ljepša za oko, imali su više licenci i sve zajedno je lijepo izgledalo, međutim kada se krene igrati ne može se uspoređivati iskustvo u FIFI i u PESu. Bar po meni. Uvijek će biti ljudi koji vole više arkadni tip izgleda igre i oni će igrati FIFU i to je ok, ali netko ko želi realniji prikaz i dojam će uvijek ići na PES. Sada je sa novim PES 2020 popravljeno i još realnije izražen taj dio. Ostaje nam pričekati mjesec dana i vidjeti kako će izgledati pune igre, ali po demu ja osobno nemam dilema da ostajem na PESu.

link sa reddita: sa svim iskustvima i prednostima i manama obe igre, prvi post je obuhvatio većinu, da ne prepisujem:
https://www.reddit.com/r/WEPES/comme..._your_thought/
__________________
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 13:10   #23
gazda099
Premium
Moj komp
 
gazda099's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 103
također, pes će se natjeravat, demo je prilicno dobar, nemam nekih zamjerki osim suđenja, to je katastrofa, nadam se da ce to rijesiti, makar poznavajući konami oni obično još nešto zaj... do izlaska pune verzije igre
gazda099 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 13:11   #24
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
a eto, sačekat treba pa budemo vidjeli..
__________________
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 15:51   #25
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb zapad
Postovi: 6,575
Nisam probao demo, ali ako su golmani svemogući kao u 19, preskačem.

Pretpostavljam da Bayerna nema ni ove godine unutra
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2019., 15:54   #26
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Nisam probao demo, ali ako su golmani svemogući kao u 19, preskačem.

Pretpostavljam da Bayerna nema ni ove godine unutra
Šta se tiče sudaca ide korekcija.. Golmani su ok bar što sam imao priliku igrati..

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2019., 17:20   #27
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp
 
Doktor O's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Plazikur
Postovi: 581
sve je ok, ali mi je sve presporo i tromo, i stalno neka odbijanja, zabijanja igrača...razumijem da pokušaju neki ralizam, ali nije to baš tako. odirao par online, kad nekog napuniš odmah ide quit a da ne pričam držanje pauze i gledanje replayeva, iritantno.

dugo nisam udraio po pesu, pa ne znam koliko je napredovao, ovo je ok, lijepo izgleda, dobro radi, ali neam onaj neki feeling, morao bi još više igrati.
Šutiranje me ubija, nastojim na manaulno igrat, gola nemrem pogodt.
__________________
Doktor O je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2019., 17:53   #28
Delpiero
Premium
Moj komp
 
Delpiero's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Split, Croatia
Postovi: 345
Stigao dvd danas poštom(obavio prednarudžbu preko one firme iz Rijeke). Sad kreće testiranje svega. Odradio sam tek jednu utakmicu i moram reći da mi se jako sviđa prvi dojam. Navodno je tek prvi live update 12.09. tako da su do tada(jos dan i po) transferi nepotpuni(Lukaku jos u Unitedu itd..). Isto tako za sve one koji koriste option fileove za malo ukrasiti izgled dresova u igri i nekih imena treba reći da je samo PESUniverse izbacio svoj(ali se stranica srušila nedavno od velike navale navodno). Na drugim stranicama postoje custom napravljeni koji su ok, ali PESworld ce svog izbaciti tek 12.09. nakon izlaska ovog in-game live updatea da bi sve bilo kako treba..
Što se tiče same igre Master liga izgleda brutalno, i ostalo tek treba istražiti malo

PS: Poslali i malu figuru Messia
__________________

Zadnje izmijenjeno od: Delpiero. 10.09.2019. u 18:05.
Delpiero je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2019., 21:59   #29
mkey
Premium
 
Datum registracije: Sep 2018
Lokacija: tu
Postovi: 302
Je li instalacija option filea da pošeliš staviti pištolj na sljepoočnicu? Frend i ja smo bili stavljali par iteracija igre unatrag, bilo je više stotina fajlova koje je valjalo kopirati jedan po jedan. Kada smo to sve dovršili, kroz tjedan dana nešto se uzjebalo i sve obrisalo. Good days.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2019., 11:01   #30
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 56
Jučer dobio, bacio 4 mycluba, nije da mi je nešto bolji od 19, ali ajde.. golmani malo više brane kad se ide 1v1, tj igrači više fulaju par novih driblinga i za sad ostale razlike baš i nisam primjetio, možda kad malo više odigram
ruki31 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na