Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 13.08.2018., 14:05   #1
mlajo
Registered User
Moj komp
 
mlajo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: CRIKVENICA
Postovi: 107
Max tv go HD

Interesira me Max tv go HD preko Tele 2 imam ( opcija Flat )
da li mogu uzeti samo Tarifu Sport ili moram osnovnu i Sport kako to ide na mobitelu,kolika je cijena i kvaliteta.
Jel takva opcija ide bez ugovorne obveze.
__________________
Mlajo
mlajo je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2018., 17:32   #2
max111
Premium
Moj komp
 
max111's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 477
Ako si kod drugog operatera mislim da se mora uzeti osnovno i onda još sport paket. Mene još zanima u max tv to go aplikaciji ima cijeli popis programa koji nisu dostupni i kada sam pitao za Sportklub programe dobio sam odgovor da se ne može aktivirati i gledati preko max tv to go usluge a kanali su upisani u aplikaciju samo nisu aktivni. Znači njima nije u interesu da zarade još novaca ali zašto onda ne maknu programe koji nisu podržani sa popisa?
__________________

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.09.2018., 21:26   #3
Europium
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 206
Jer ako imaš doma kučni maxtv, onda se on poveže sa maxtv2go pa možeš gledati sport klub kanale.
Europium je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2018., 11:42   #4
max111
Premium
Moj komp
 
max111's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 477
Citiraj:
Autor Europium Pregled postova
Jer ako imaš doma kučni maxtv, onda se on poveže sa maxtv2go pa možeš gledati sport klub kanale.
Uredu ali zašto nema mogućnost ako netko želi bez kućnog maxtva? Može biti i veća cijena tog paketa. Mobilna aplikacija ali moraš još plaćati i onu koja to nije da bi imao sve programe na mobilnoj.

Sent from mTalk
__________________

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64
max111 je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2018., 20:24   #5
AndroiOs
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: KA
Postovi: 114
Imam vip trenutno na mobu kad gledam mi trosi promet naravno...dali na simpi ide potrosnja ako se gleda?

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2018., 21:55   #6
Newmie
Premium
 
Newmie's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,039
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
Imam vip trenutno na mobu kad gledam mi trosi promet naravno...dali na simpi ide potrosnja ako se gleda?

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
>

Da, na svim mrežama troši, čak i na HT. Data promet se ne troši jedino kad si na HT mreži i imaš StreamOn opciju.
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2018., 18:35   #7
orke
Premium
Moj komp
 
orke's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: ZG
Postovi: 94
Ima na simpi drugih paketa
https://www.simpa.hr/opcije/maxtv-to-go
orke je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2018., 00:51   #8
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,127
U popisu kanala HRT2 HD !!!
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:03   #9
dart_tom
Premium
Moj komp
 
dart_tom's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 332
imam problem sa maxtv to go,kada krenem prijavu na chromu ili samostalnoj aplikaciji na laptopu izbaci mi da plugin nije aktivan???? gore je w10
dart_tom je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:09   #10
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
Pitanje,

ako uzmem maxtvgo da li to mogu koristiti kao drugi max tv prijemnik?

npr. maxtv na jedon TVu gledam preko prijemnika (hdmi kabela), a maxtvgo na drugom TVu preko mreže?
pogi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.11.2018., 13:16   #11
brodjo
Playmaker
Moj komp
 
brodjo's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Osijek/Wien
Postovi: 1,423
Ovu To Go verziju mozes koristit na 4 razlicita uređaja istovremeno.
__________________
brodjo je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:18   #12
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
ne kužim stvar ovo što sam naveo? Tv mora to na neki način podržavati?
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:21   #13
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,662
Očito. MOraš imati pametni Android TV ili kupi onaj media box od cca 20-50$ pa s Google Playa skini aplikaciju maxtv.
__________________
Povoljno prodajem tv od 100cm
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:21   #14
brodjo
Playmaker
Moj komp
 
brodjo's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Osijek/Wien
Postovi: 1,423
Pa imaš aplikaciju koju instaliras i u nju upises korisnicke podatke i to je to. E sad trebas vidjet ako imas neki smart tv jel ima samo po sebi aplikaciju MaxTv To GO. Inace ima sigurno za mobitele, a mozes i preko PC-a u chromeu, iako to na PCu meni nije neko najsretnije rjesenje
__________________
brodjo je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:37   #15
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,070
jel radi to sve u firefoxu (quantim ovaj 64bitni), ili postoji za win posebna aplikacija ili mora biti baš Chrome browser??

To bi mi bilo doma super. KAžu u tcomu da bi sve (osnovni + prošireni + sve sport) što imam aktivirano na klasičnom TVu mogao gledati i na kompu... to bi bilo ok. ponekad se nemožemo dogovoriti što gledati na glavnom TVu doma :-)

Ovo na mobitelu me i ne zanima

Zadnje izmijenjeno od: pogi. 09.11.2018. u 13:44.
pogi je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:39   #16
dart_tom
Premium
Moj komp
 
dart_tom's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 332
Citiraj:
Autor dart_tom Pregled postova
imam problem sa maxtv to go,kada krenem prijavu na chromu ili samostalnoj aplikaciji na laptopu izbaci mi da plugin nije aktivan???? gore je w10
neko kakvih ideja,probao i na desktopu isti klinac
najbolje sta na drugom kompu radi bez frke
dart_tom je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 13:52   #17
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,127
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
jel radi to sve u firefoxu (quantim ovaj 64bitni), ili postoji za win posebna aplikacija ili mora biti baš Chrome browser??
Meni radi u Firefoxu sa win aplikacijom i win7. Radi od zadnje verzije MAXtv_Installer_v1.3.1. Prije toga je zezalo na win, a radilo na Androidu ( na njemu je uvijek sve radilo ok).
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 14:48   #18
orke
Premium
Moj komp
 
orke's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: ZG
Postovi: 94
Možeš, tako ga ja koristim.
orke je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2018., 15:01   #19
AndroiOs
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: KA
Postovi: 114
Ja gledam nekad preko chromecasta na tv..

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
AndroiOs je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2018., 11:45   #20
D.O.M.I.
Premium
Moj komp
 
D.O.M.I.'s Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 235
Ja nikak nemrem upogonit ni prek Chromea ni prek aplikacije. Ak i nekim čudom loada neki program, nakon 5 sec zamrzne se slika i mogu se slikat. Katastrofa, a rješenja nigdje na vidiku.
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2018., 13:36   #21
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,808
Loša veza, tj slaba brzina?
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2018., 13:42   #22
dart_tom
Premium
Moj komp
 
dart_tom's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: osijek
Postovi: 332
Citiraj:
Autor D.O.M.I. Pregled postova
Ja nikak nemrem upogonit ni prek Chromea ni prek aplikacije. Ak i nekim čudom loada neki program, nakon 5 sec zamrzne se slika i mogu se slikat. Katastrofa, a rješenja nigdje na vidiku.
meni naj jace sto na jednom kompu radi a na lapu i drugom desktopu ne,s tim da ova dva imaju svjeze winse pa mislim da je tu neki problem u nekim postavkama,tj meni nece pokrenit plugin za logiranje ni app ni chrome
dart_tom je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2018., 13:50   #23
D.O.M.I.
Premium
Moj komp
 
D.O.M.I.'s Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 235
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Loša veza, tj slaba brzina?

Veza je 10 Mbit, prek wifia android aplikacija šljaka bez greške a i random streamove gledam u 1080p bez problema.
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 09:42   #24
xXTheLuka1998xX
Registered User
 
xXTheLuka1998xX's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Split
Postovi: 229
Pozz,

Koristim MAXTV2go HD za mob ,naime sve mi radi super osim sto ne mogu postaviti da bude nafull u zaslonu već mi stoji u 4:3 formatu a kod svih drugih uređaja kojih sam probao je u full zaslonu.

Jel ima rješenja za to?
xXTheLuka1998xX je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 10:32   #25
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,552
imas sigurno 18:9 ekran na mob, koji mob je u igri?
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 20:59   #26
xXTheLuka1998xX
Registered User
 
xXTheLuka1998xX's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Split
Postovi: 229
Citiraj:
Autor acer Pregled postova
imas sigurno 18:9 ekran na mob, koji mob je u igri?
huawei p20 lite

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
xXTheLuka1998xX je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 21:36   #27
acer
Whatever :)
Moj komp
 
acer's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2002
Lokacija: Rijeka,Bulevard
Postovi: 1,552
Da Huawei ima ekran 18.7:9, jer ovi emitiraju 16:9 zato imas crne crte sa strane
__________________



ASUS 970 PRO Gaming Aura
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD FX 8350 - Eight cores - 4Ghz
Coolermaster Nepton 140xl with
NOCTUA NF-P14s redux 1500 PWM
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
G.SKILL Ripjaws series 4x8GB
Pyro SSD 256GB
WD Caviar 500GB SATA
WD Caviar Green 1TB SATA
D-LINK DNS-323, 2x500GB RAID 1
D-LINK DNS-320L, 2x2TB RAID 1
WD MYCLOUD 3 TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
22" Dell P2214H
Brother HL-2240
Unicomp Original IBM style keyboard, buckling spring
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64



acer je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 21:39   #28
orke
Premium
Moj komp
 
orke's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: ZG
Postovi: 94
Da i nije 4:3 nego 16:9 vidi sliku, kod mene je isto crno sa strane 1+6T
orke je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2019., 22:21   #29
xXTheLuka1998xX
Registered User
 
xXTheLuka1998xX's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Split
Postovi: 229
tako je, isprikee.. lapsus

Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
xXTheLuka1998xX je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2019., 20:46   #30
animATrIx
Premium
Moj komp
 
animATrIx's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Vukovar-Osijek
Postovi: 482
Ako nekoga zanima, a posjeduje Samsung smart TV od 2016 na novije, izasao je novi MaxTV to go koji radi odlicno
__________________
http://forum.pcekspert.com/signaturepics/sigpic5353_1.gif
animATrIx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na