Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 03.06.2016., 09:04   #1021
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
U temi imaš kako ući kao administrator u ZTE,
vidi na kojem kanalu radi WiFi i ako je na auto ili 12 - 13 smanji na 11 pa onda vidi jeli ga "vidi".

Štos je u drajveru / parametru regije za tu wifi karticu, US "vidi" 1 - 11, a EU 1 - 13.
Kad već mijenjaš radni kanal, potraži onaj na kojem nema susjeda ili im je nivo signala minimalan.

I još nešto, ako se radi o opisanom nemaš problem sa routerom nego sa US drajverom za tu karticu.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 03.06.2016., 09:25   #1022
cyrus
Registered User
Moj komp
 
cyrus's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Split
Postovi: 91
Eh da, zaboravio sam na kojem je kanalu
Znači ako stavim na recimo kanal 9, trebalo bi vidit mrežu pa iako je US driver a ne EU?
Baš čudno da bilo koju mrežu hvata laptop i da bilo koji uređaj drugi vidi tu mrežu a laptop ne.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 03.06.2016. u 10:09.
cyrus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 03.06.2016., 10:17   #1023
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Pa da, to je stari štos,
a možeš i pokušati naći "EU drajver" odnosno pregledaj jeli ima među onim dodatnim advanced postavkama za odabrati / postaviti neku EU zemlju (neki drajveri su imali takvu mogućnost).
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 04.06.2016., 20:47   #1024
The_Rock
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 35
Bok ljudi, sorry na glupo pitanje, ali ne kuzim se bas u mreze :P
Dobit cemo goste preko ljeta kojima bio dao internet-vezu preko svog routera (bezicno).

E sad, imamo 2-3 racunala u kucanstvu koja su povezana u mrezi, dijelimo podatke, itd., pa me zanima da li je dovoljno da napravim drugi access point samo za goste (znaci onaj SSID 2) i sakrijem SSID 1? Kolko je to sigurno da ih "pustim" na nas router?

I da li nekako mogu ograniciti brzinu na tom drugom APu? Sta mu inace znaci onaj Priority u tom istom meniju? Stavim sebi priority 1, a gostima 0 pa je meni prednost u brzini ili?

Hvala unaprijed
The_Rock je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2016., 22:11   #1025
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Možda je bolje da nabaviš dodatni (drugi) AP / Router, postaviš da mu je LAN / Wlan u drugom mrežnom segmentu, njegov Wlan je za goste i podešavaš ga drugačije od svog (drugi kanal, drugi SSID, šifra). Njegov WAN port spojiš Lanom na svoj gl. router.
Za kraj treba pronaći one modele kojima provjereno radi podešavanje Bandwith limit. Bitno je da radi Up/Dn limit i tako ograničiš da ti ne "zakolju" link prema internetu.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 02:08   #1026
The_Rock
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 35
Znaci ide mrezni kabel sa WAN prikljucka novog routera na LAN prikljucak trenutnog routera? Ili WAN na WAN?

Kod mene to trenutno ovako izgleda:
Na LAN 1 + LAN 2 imam dva racunala
Na LAN 3 je MaxTV
Da li to onda mogu ukopcati na LAN 4? Na mom prastarom routeru nisam mogao (valjda... pisalo je IPTV na LAN 3 i 4).
The_Rock je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 10:58   #1027
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Spajanje ide iz trenutnog routera u WAN novog.
Prebaci MaxTv u Lan4 i vidi jeli možeš Lan3 prenamjeniti da bude u istoj grupi kao Lan1 i 2, mislim da ima negdje u temi uputa.

Ako ti to ne uspije onda nabavi mrežni switch (sa 5 portova dovoljno), pa ćeš preko njega proširiti br. priključaka / klijenata.
Tada ide Lan kabel iz gl. routera Lan2 u switch (recimo 1. port), a onda ostali klijenti u slijedeće portove.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 05.06.2016., 19:26   #1028
The_Rock
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 35
Ok, hvala
The_Rock je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 08:19   #1029
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
Ima netko problema sa wifi? Laptop mi gubi vezu svako toliko na par minuta, dok drugo računalo (ethernet) + mobiteli imaju signala. Prebacio sam na kanal 6, možda to popravi. Na prošlim ruterima to nije bio problem.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 09:19   #1030
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Ako je samo na laptopu onda tu traži problem.
Koji je os na laptopu, koja je wifi kartica i koja je verzija drajvera ?
Nikky je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 06.06.2016., 11:11   #1031
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
U zadnjih 3 mjeseca je bio na 3 različita rutera i na jednom nije bio problem osim na ovom. Pogledaću verziju drajvera jer nisam doma, inače je win 10 ..

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 06.06.2016. u 13:11.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 13:12   #1032
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Pa da, W10 smetje, ugasi TCP/IP v6 na routeru i na lapu.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 06.06.2016., 13:28   #1033
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
Probam danas, vidim ako prebacivanje na kanal 6 ne učini svoje. Jer iritantno je što na svakom ruteru je dobro radio, osim na ovom. Trenutačno nema problema, barem mi je tako javila draga. Ako bude problema, budem ugasio TCP/IP v6..
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 01:41   #1034
_saiko
system kaiser
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zg
Postovi: 194
Ima netko da bi prodao ZTE 931VII sa Tcom FW?
__________________
<FLEET>


MBO: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 2.0)
CPU: Intel Core i7-950 @ 3.2 GHz
Chipset: Intel X58
RAM: 6 x 4 GB DDR3-1600 (PC3-12800)
VGA: HD4850
HDD(OS): OCZ Vertex3 120GB
HDD(local storage): WD WD2002FAEX 2TB, 2x Seagate 500GB (RAID0@IRST/ICH10R)
ODD: Optiarc (?)
PSU: Silverstone SST-ST60F-P Corsair VX450
Display: Samsung Syncmaster 930BF @ 1280 x 1024
Display2: Panasonic TC-P55VT60 @ 1920x1080
Other: eSata dock
OS: Windows 7 Ultimate x64

Input:
Logitech MX1000 + Logitech UltraX cordless


Model: HP Z420
CPU: Intel Xeon E5-1650 6x core @ 3.2 GHz
Chipset: Intel Sandy Bridge-E
RAM: 4 x 16 GB DDR3-1600 (PC3-12800)
VGA: Nvidia
HDD(OS): Seagate ST500DM002 500GB
HDD(local storage): 2x WD WD5000AAKX (RAID1@C600 SAS/SATA ctrl)
Display: 2x HP LA2205wg 22" @ 1680 x 1050
OS: Windows 7 Enterprise x64


Model: HP Elitebook 8570
CPU: Intel i5 3360M
Chipset: Intel Ivy Bridge
RAM: 2 x 8 GB DDR3-800 (PC3-12800)
VGA: Intel HD4000
HDD: Samsung SSD 850Pro 512GB
ODD: DVD+/-RW
Display: 15.4" (1366 x 768)
Other: Fingerprint reader
OS: Windows 7 Enterprise x64

Input:
Logitech V500 cordless


MBO: GA-P35-DS3P (rev. 2.0)
CPU: Intel C2Q Q6600 @ 2.4 GHz
RAM: 4 x 2 GB DDR2-800 @ 533 MHz
VGA: ATI Rage 3D @ PCI
HDD(OS): Seagate ST380815AS 80GB / Seagate ST3500418AS 500GB
HDD(storage01): 2x WD RE WD4000FYYZ 4TB (RAID10,f2@mdadm)
HDD(storage02): WDC WD20EARX-00P 2TB
HDD(storage_cctv): Seagate ST3250824AS 250GB
ODD: NEC DVD-RW ND-4551A
PSU: Corsair GS800
Display: -
LAN: Intel 82571EB @2x1Gbps LACP
Controllers: RS232 Oxford Semiconductor Ltd OXuPCI952
OS: Linux x64 (Ubuntu 14.04 LTS)


MBO: HP ProLiant DL120 G7
CPU: Intel Xeon E3-1220 @ 4x 3.10GHz
Chipset: Intel i875P-ICH5
RAM: 4 x 4096 MB DDR3-667 (PC3-10600)
HDD1: 2x MB2000EBUCF HUA723020ALA640 2TB 7200RPM (RAID1@P410)
Display: -
LAN: 82574L @ 1000Mbps FD
OS: Linux x86_64 (Ubuntu 14.04 LTS)


MBO: ASRock 4Core1333-FullHD
CPU: Intel Core 2 Duo E84000 @ 3.0 GHz
Chipset: ATI RS600+SB600
RAM: 1 x 512 MB DDR2-800
VGA: -
HDD: Seagate 500GB
ODD: DVD-RW
PSU: Corsair VX450(?)
Display: Panasonic TH-50PY800
LAN: @1Gbps FD
OS: Windows 8.1 Pro x64

Input:
Logitech Cordless DiNovo Edge


MBO: Intel D201GLY2 (ITX)
CPU: Intel Celeron 220 @ 1.2GHz
Chipset: SiS662
RAM: 1 x 512 MB DDR2-533
VGA: Intel
HDD: Sandisk 1GB CF @ CF2IDE
ODD: -
PSU: miniITX type(?)
Display: -
LAN1-Uplink: @1000Mbps FD
LAN2: @100Mbps FD
OS: Mikrotik OS 6.28



Model: Mikrotik RB2011UAS-2HnD
OS: Mikrotik OS 6.28

</FLEET>

cat.7 - where crosstalk is not an issue anymore.
_saiko je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 12:18   #1035
Doktor-X
Doktor-X NetWork
Moj komp
 
Doktor-X's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: .
Postovi: 207
pozdrav kolege forumaši, zna li netko da li se može negdje na ovim modemu naštelat točno vrjeme i sat jer ponekad znam koristit funkciju voip-a call logs a tamo su neki čudni datumi i vrijeme

edit:
nema veze našao sam sam gdje se vrijeme štela
Application -> SNTP

pa se tamo stavi naša zona i pool adrese
0.europe.pool.ntp.org
1.europe.pool.ntp.org

Zadnje izmijenjeno od: Doktor-X. 08.06.2016. u 12:26.
Doktor-X je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 10:30   #1036
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 938
Citiraj:
Autor Doktor-X Pregled postova
pozdrav kolege forumaši, zna li netko da li se može negdje na ovim modemu naštelat točno vrjeme i sat jer ponekad znam koristit funkciju voip-a call logs a tamo su neki čudni datumi i vrijeme

edit:
nema veze našao sam sam gdje se vrijeme štela
Application -> SNTP

pa se tamo stavi naša zona i pool adrese
0.europe.pool.ntp.org
1.europe.pool.ntp.org
Popis NTP poslužitelja

os.ntp.carnet.hr
CARNetovo čvorište Osijek
(Rektorat Sveučilišta "J. J. Strossmayer" u Osijeku)

ri.ntp.carnet.hr
CARNetovo čvorište Rijeka
(Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci)

st.ntp.carnet.hr
CARNetovo čvorište Split
(Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu)

zg1.ntp.carnet.hr
CARNetovo čvorište Zagreb
(Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu)

zg2.ntp.carnet.hr
CARNetovo čvorište Zagreb
(Nacionalna i sveučilišna knjižnica)

https://www.carnet.hr/ntp/popis
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 10:50   #1037
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Sve je to fino al nekad znaju zezati / biti spori pa je brža i sigurnija varijanta preko x.europe.pool.ntp.org,
osim toga imaju složeno da se "iza" jednog x.europe.pool.ntp.org servera nalazi gomila stvarnih,
malo prije pogledao preko 1900 servera.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 16:40   #1038
sipe
Premium
Moj komp
 
sipe's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Samobor
Postovi: 938
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Sve je to fino al nekad znaju zezati / biti spori pa je brža i sigurnija varijanta preko x.europe.pool.ntp.org,
osim toga imaju složeno da se "iza" jednog x.europe.pool.ntp.org servera nalazi gomila stvarnih,
malo prije pogledao preko 1900 servera.
Pa ja zasad nemam nekih problema s njima, meni rade super

Pinging zg1.ntp.carnet.hr [161.53.123.5] with 32 bytes of data:
Reply from 161.53.123.5: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 161.53.123.5: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 161.53.123.5: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 161.53.123.5: bytes=32 time=3ms TTL=59

Ping statistics for 161.53.123.5:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 3ms, Maximum = 3ms, Average = 3ms

Pinging 0.europe.pool.ntp.org [194.239.123.230] with 32 bytes of data:
Reply from 194.239.123.230: bytes=32 time=43ms TTL=52
Reply from 194.239.123.230: bytes=32 time=43ms TTL=52
Reply from 194.239.123.230: bytes=32 time=44ms TTL=52
Reply from 194.239.123.230: bytes=32 time=43ms TTL=52

Ping statistics for 194.239.123.230:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 43ms, Maximum = 44ms, Average = 43ms
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 17:23   #1039
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
Ma sve ok
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 15.06.2016., 18:40   #1040
MatijaV
Premium
 
MatijaV's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Koprivnica
Postovi: 128
Pozdrav ekipa,

Meni je juće došao navedeni modem, prije sam imao Thompson tg782 i juće dođe tehničar i kaže da imam zastarjelu opremu i promijeni mi modem. I juće je sve super radilo.

Danas mi se internet vuče užasno, probao sam preko Wi-Fi-a na mobitelima jako jako sporo ide, na računalima preko LAN-a isto se vuče. U modemu nisam ništa dirao ni konfigurirao. Spojen modem je jako dobro brzinom 512/5338 kbps.

Sad ne znam u čemu je problem dali treba šta u njemu podesiti ili je nešto deseto? Pa me zanima prije nego što prijavim kvar dali je imao tko slično iskustvo?
MatijaV je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 14:00   #1041
Lacni
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 6
Question wifi repeater

Pozdrav svima, znaci posjedujem navedeni ruter koji su mi ugradili ovu zimu i sve je više manje radilo (nekad zna biti spor do zla boga ali ...) te radi i dalje ali imam problem sa D-Linkom koji sam stavio u kucu da mi gosti mogu pristupati internetu.

Radi se o Dlinku DAP-1360 koi je u wifi repeater mod (kabelom ne mogu doci do njega), na starom ruteru mi je radio al sad nikako, vodim borbu vec 3 dana , ne znam više što napraviti, iskljucio sam na ZTE firewall, na dlinku sam stavio bez dhcp-a i probao s fiksnom ip i automatskom ip.

molim vas jel ima još nešto

HELP

lp
Lacni je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 14:20   #1042
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,967
Prvo stavi neki fiksni wifi kanal na ZTE (3, 6 ili 9, koji je slobodan)
Zatim kad sa D-Linkom skeniras wifi kanale na koje bi se trebao spojit, jel vidis taj kanal na ZTE wifi?
Ako ga vidis, onda za probu (privremeno) iskljuci wifi zastitu na ZTE, pa vidi kaj se dogadja...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 15:43   #1043
Lacni
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 6
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Prvo stavi neki fiksni wifi kanal na ZTE (3, 6 ili 9, koji je slobodan)
Zatim kad sa D-Linkom skeniras wifi kanale na koje bi se trebao spojit, jel vidis taj kanal na ZTE wifi?
Ako ga vidis, onda za probu (privremeno) iskljuci wifi zastitu na ZTE, pa vidi kaj se dogadja...
Hvala ti Prezime
Nađe D-Link ZTE i spoji se ali kad idem preko nekog uređaja na wifi od D-Linka onda dok je ukljucen firewall je bilo connecting-acquiring ip-connected-disconnected i opet ispočetka a kad kad je iskljucen firewall se spoji (treba mu dugo) i radi neko kratko vrime te onda iskljuci i ne možeš se spojiti više

Da napomenem D-Link je radio prije bez problema i radi kod susjeda koji još im Thompsona a probao sam i drugi AP koji isto nece

e i još jedna napomena, dok dodjelim D-Linku staticnu IP (192.168.1.254 ili neku drugu) isto ne radi nikako nego samo dok je na D-Linku ukljucena Dynamic IP pa mu ZTE dodjeli

Zadnje izmijenjeno od: Lacni. 16.06.2016. u 15:59.
Lacni je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 16:57   #1044
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,883
@Lacni
Nešto radiš krivo, trebalo bi (večinom na D-Linku):
- odradi factory reset
- spoji komp / lap direktno na D-Link preko mreže, ako treba privremeno postavi IP=192.168.0.10, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.0.1 (po netu to je default ip adresa od DAP-1360)
- uđi u web konfig i preskoči onaj wizzard
- pod Lan Setup postavi Static IP, IP=192.168.1.254, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.1.1 (ako je ZTE na 192.168.1.1) i ugasi DHCP Server
- Slijedi Applay / Save settings, uređaj će vjerojatno odraditi reboot
- sada moraš na kompu prije postavljeno promjeniti u IP=192.168.1.10, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.1.254
- ponovo tvori web konfig i sada odradi wireless setup, ide Repeter mod rada, ...
- poželjno da je DAP-1360 negdje bliže gl. routeru dok odradiš ovo zadnje da se sigurno može spojiti, a kasnije traži lokaciju gdje ćeš ga postaviti a da i dalje ima dobar link

That's it
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 17:44   #1045
back2quick
Banned
 
Datum registracije: Jan 2012
Lokacija: righthere
Postovi: 442
to sa ip adresama je neki bug u zte-u, nekad hoće nekad ne. promjena mac i ip adrese nekad pomaže nekad ne. spoof mac i ip adrese s nekom od adresa koje koristi već spojeni klijent može proći sve dok taj klijent ne koristi vezu. netko je spominjao da je isključio WMM u wifi postavkama i da je pomoglo pa probaj.. obrati pažnju i na jačinu signala koji detektria dlink.
back2quick je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2016., 20:49   #1046
MatijaV
Premium
 
MatijaV's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Koprivnica
Postovi: 128
Citiraj:
Autor MatijaV Pregled postova
Pozdrav ekipa,

Meni je juće došao navedeni modem, prije sam imao Thompson tg782 i juće dođe tehničar i kaže da imam zastarjelu opremu i promijeni mi modem. I juće je sve super radilo.

Danas mi se internet vuče užasno, probao sam preko Wi-Fi-a na mobitelima jako jako sporo ide, na računalima preko LAN-a isto se vuče. U modemu nisam ništa dirao ni konfigurirao. Spojen modem je jako dobro brzinom 512/5338 kbps.

Sad ne znam u čemu je problem dali treba šta u njemu podesiti ili je nešto deseto? Pa me zanima prije nego što prijavim kvar dali je imao tko slično iskustvo?
Dali itko ima ideju?
MatijaV je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2016., 09:12   #1047
Lacni
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 6
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Lacni
Nešto radiš krivo, trebalo bi (večinom na D-Linku):
- odradi factory reset
- spoji komp / lap direktno na D-Link preko mreže, ako treba privremeno postavi IP=192.168.0.10, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.0.1 (po netu to je default ip adresa od DAP-1360)
- uđi u web konfig i preskoči onaj wizzard
- pod Lan Setup postavi Static IP, IP=192.168.1.254, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.1.1 (ako je ZTE na 192.168.1.1) i ugasi DHCP Server
- Slijedi Applay / Save settings, uređaj će vjerojatno odraditi reboot
- sada moraš na kompu prije postavljeno promjeniti u IP=192.168.1.10, Subnet=255.255.255.0, Gateway=192.168.1.254
- ponovo tvori web konfig i sada odradi wireless setup, ide Repeter mod rada, ...
- poželjno da je DAP-1360 negdje bliže gl. routeru dok odradiš ovo zadnje da se sigurno može spojiti, a kasnije traži lokaciju gdje ćeš ga postaviti a da i dalje ima dobar link

That's it

Nikky hvala puno ali ovako i radim međutim nece



Citiraj:
Autor back2quick
to sa ip adresama je neki bug u zte-u, nekad hoće nekad ne. promjena mac i ip adrese nekad pomaže nekad ne. spoof mac i ip adrese s nekom od adresa koje koristi već spojeni klijent može proći sve dok taj klijent ne koristi vezu. netko je spominjao da je isključio WMM u wifi postavkama i da je pomoglo pa probaj.. obrati pažnju i na jačinu signala koji detektria dlink.
WMM na ZTE ili D-Link?
Lacni je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2016., 09:28   #1048
gjokic
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2011
Lokacija: Pag
Postovi: 52
pozz
ja sam tako slagao frendu
i sve dok nisam maknuo WPA2 zastitu i stavio obican WEP
nije se htio spojit u repiter modu tj. spojio se ali nije pustao internet
nakon ovoga radi ko urica vec godinu dana
gjokic je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2016., 10:31   #1049
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
Vjerojatno je i pol susjeda još spojeno na njega
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2016., 11:37   #1050
Lacni
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 6
Citiraj:
Autor gjokic Pregled postova
pozz
ja sam tako slagao frendu
i sve dok nisam maknuo WPA2 zastitu i stavio obican WEP
nije se htio spojit u repiter modu tj. spojio se ali nije pustao internet
nakon ovoga radi ko urica vec godinu dana

idem probat pa javim, hvala ekipa
Lacni je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na