Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 18.07.2019., 15:42   #3931
Exomaniac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 70
Evo, da se pohvalim, danas mi je puštena optika u pogon, zasad je 100/20, ali uskoro bi trebalo i 200/100

Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2019., 20:15   #3932
float
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: St
Postovi: 28
Nadam se da je to screenshot speedtesta priko Wi-Fi-ja...
float je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 20.07.2019., 08:36   #3933
animATrIx
Premium
Moj komp
 
animATrIx's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Vukovar-Osijek
Postovi: 482
ako si dobio zte modem onda ce ti ga vrlo brzo promijeniti jer ti ne smiju pustiti 200 bez gigabitnog modema
__________________
http://forum.pcekspert.com/signaturepics/sigpic5353_1.gif
animATrIx je offline   Reply With Quote
Staro 20.07.2019., 13:32   #3934
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,904
U prevodu, dobit će jednu od verzija Speedšrot g..........
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2019., 00:08   #3935
Exomaniac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 70
Citiraj:
Autor float Pregled postova
Nadam se da je to screenshot speedtesta priko Wi-Fi-ja...
Nije, ovo je preko žice, ali preko moba i tableta je oko 85 u mojoj sobi i 75 u boravku. Inače ne koristim njihov router za WiFi već imam Ubiquiti AC Lite access point na zidu koji ima 300+867 AC. 5GHz stvarno nema skoro nikakav domet. Jedan zid dalje je signal praktički na pola već... Ali jedino mi je brzina bitna za PC, a on je povezan žičano.

No, imam problem, i kad sam podesio 5Ghz mrežu na VHT 80MHz, Galaxy S9 mi se i dalje spaja maksimalno do 400 megabita na WiFi, a na Samsung stranici piše da podržava i 80MHz.

Trenutno je ostao ZTE, ali sad ja osobno neću bit doma pa neću zvat da povećavaju brzinu sad koji tjedan, nemam ni realno potrebu za više, a i čuo sam da SpeedPort nema WAN port, nego ostanem na tri porta za sebe što mi nikako nije zgodno, PC i WiFi plus dva STB-a mi popune sva četiri mjesta, morao bi switch uzimat, a iskreno mi se ne da zezati s time kad mi je i 100mbps dosta.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2019., 13:46   #3936
float
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: St
Postovi: 28
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Nije, ovo je preko žice
Možda je slučajnost, no to mi je iskreno preniska brzina za 100 down na žici. Mislim, barem kod mene nije tako. Ali kažem, možda je slučajnost!

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
No, imam problem, i kad sam podesio 5Ghz mrežu na VHT 80MHz, Galaxy S9 mi se i dalje spaja maksimalno do 400 megabita na WiFi, a na Samsung stranici piše da podržava i 80MHz.
Ovdje imaš ogledni primjer konfiguracije standarda, pogledaj je li tehničke karakteristike ubiquitija ti omogućuju toliku propusnost (broj antena, AC standard itd.)

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Trenutno je ostao ZTE
Okej, to je razlog onda zašto je brzina < 100. Kad dođe Speedport bit će cca 250 Mb/s.
float je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2019., 18:25   #3937
Exomaniac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 70
Citiraj:
Autor float Pregled postova
Možda je slučajnost, no to mi je iskreno preniska brzina za 100 down na žici. Mislim, barem kod mene nije tako. Ali kažem, možda je slučajnost!
Zbog ZTE je 100mbps mreža, mislim da su default MTU paketi 1500 i zbog toga je maks realna propusnost oko 94%, što i je, oko 93.5 preko speedtesta, na onom screenshotu je jedan MaxTV upaljen pa su tu ta tri megabita koja fale.

Trenutno se uopće nećkam da zovem za veću brzinu jer ne bi htio speedport jer ima jedan port manje pa bi morao switch stavljati za mrežu što mi se ne da, sad su već tri uređaja tamo gore, ne da mi se dodavati i četvrti.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2019., 09:22   #3938
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 447
Jel se moze trazit ove iz T-coma da ti daju public IP adresu na njihovom modemu?
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 27.07.2019., 11:17   #3939
Europium
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
Jel se moze trazit ove iz T-coma da ti daju public IP adresu na njihovom modemu?
Pa i imaš public IP adresu na modemu.
Europium je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2019., 12:47   #3940
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 447
Citiraj:
Autor Europium Pregled postova
Pa i imaš public IP adresu na modemu.
Otkad to na optici? Koliko ja znam imas privatnu...
Firecracker je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 29.07.2019., 00:09   #3941
Europium
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
Otkad to na optici? Koliko ja znam imas privatnu...
Na modemu je NAT, iza njega imaš public adresu kako na bakru tako i na optici.
Europium je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2019., 14:24   #3942
.Delboy
Premium
 
.Delboy's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: hr
Postovi: 725
Mozda je na terastream, tamo je onaj ipv4 preko ipv6, ali i dalje je to 1:1 nat.
.Delboy je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2019., 07:39   #3943
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 447
Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Mozda je na terastream, tamo je onaj ipv4 preko ipv6, ali i dalje je to 1:1 nat.
A jel se moze trazit public adresa za terrastream?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 31.07.2019., 13:41   #3944
.Delboy
Premium
 
.Delboy's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: hr
Postovi: 725
Imaš već statičnu ipv4 adresu, samo onaj Inteno ruter mislim nema port forwarding opciju.
Rješenje je staviti neki svoj ruter koji podržava ds-lite protokol umjesto inteno rutera.
.Delboy je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2019., 09:27   #3945
Exomaniac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 70
Evo, u srijedu je bio tehničar, zamijenio ZTE za Speedport, ja sam prije toga uzeo 8 portni switch i sad je sve u pogonu konačno i radi punom brzinom.

Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2019., 11:25   #3946
Garro
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,006
Izgleda da je vrijeme da bnetu kažem pa-pa, pa ako netko ima kontakt prodajnog predstavnika HTa koji može ponuditi neke normalne cijene za trio uslugu i dvije mobilne pretplate (Magenta, jel), neka mi pošalje na PM. Hvala!
Garro je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2019., 17:50   #3947
float
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: St
Postovi: 28
Brzo pitanje, možda će netko znati al čisto sumnjam:


Kad se direktno računalo spoji kabelom u Raisecomm GPON ONT, postoji li nekakvo web sučelje za statistiku veze? Ako ne to, radi li snmp, telnet, ssh... whatever. Barem jel netko zna koja mu je IP adresa? DHCP naravno ne radi a dokumentacije nema nigdi na internetu... probava san klasične al ništa. Ponaša se ko full bridge mod (šta je i logično), al neki modemi imaju u bridge modu barem nekakvo sučelje prema korisniku...


edit: Sitia san se da su ovi tehničari kucali negdi u njega moj PLOAM (?) password, pa sad, možda neko zna

Zadnje izmijenjeno od: float. 24.08.2019. u 17:51. Razlog: more info
float je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2019., 18:33   #3948
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,540
Davno sam bio ušao u njegove postavke.

Ne sjećam se više točno, ali probaj ištekati optiku pa onda LAN-om na njega. Ili si ručno postavi IP na 192.168.1.2, netmask 255.255.255.0, router/gateway 192.168.1.1.


Ovako ti izgleda sučelje:



IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2019., 18:36   #3949
okarm
Premium
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 445
Komp stavi na 192.168.1.2
Ont je na 192.168.1.1

Username
telecomadmin

Pass
q!w@e#

Opticku nit izvadi iz onta
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2019., 13:12   #3950
float
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: St
Postovi: 28
wow, thx IcyTexx i okarm! :-)


Nije mi palo na pamet išekat optiku
float je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 11:06   #3951
ayo
Аё
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7
Poz,


evo malo update o terastreamu od HT-a.


Jucer me zove zena iz HT-a i kaze mi da se terastream ukida za sve korisnike od 01.10.2019. te da mogu prijeci na "obicnu" optiku ako zelim te da imam pravo prijevremenog raskida ugovora.


Pitao sam ju zasto pa je odgovorila da zbog slabog interesa i zbog tehnickih poteskoca sa MaxTV-om preko terastreama.


Bilo je dobro dok je trajalo - 1000/1000 brzina, IPv4 1:1 NAT (+ staticka IPv4 adresa) i /64 IPv6 blok. Nadam se da ce u buducnosti opet postati dostupno.




~ayo
ayo je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 11:09   #3952
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,414
Ayo, ako nije tajna, koliko je to koštalo mjesečno.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 11:15   #3953
ayo
Аё
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ayo, ako nije tajna, koliko je to koštalo mjesečno.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk



191,20 HRK za osnovni paket (500/500) + 40 HRK za 1000/1000.


Ugovor je bio na 2 godine.


~ayo
ayo je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 11:38   #3954
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,414
Kikiriki.
Ukida ti se ta opcija 1000/1000 za 40 kn? Možeš ostati na 500/500 za 192 kn?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 11:46   #3955
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,904
Teško, ako ukidaju i prelazi se na "običnu" optiku onda idu brzine i cijene od "obične" ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2019., 12:56   #3956
ayo
Аё
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kikiriki.
Ukida ti se ta opcija 1000/1000 za 40 kn? Možeš ostati na 500/500 za 192 kn?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da bar, vracaju me na "staru" optiku koliko ja znam - znaci ako je kako je bilo prije, vise necu imati niti staticku IPv4 adresu, a IPv6 uopce nije podrzan koliko ja znam.

Premda nisu spominjali zamjenu rutera niti nicega (koristim svoj ruter, ali nebitno) pa postoji neka nada da ce mi ova staticka IPv4 ostati jer preko terastream infrastrukture sam spojen direktno na centralu sa zasebnom optickom niti, a ne na splitter u zgradi.


Ova "obicna" optika je 100/20 mbit/s, a moze se nadoplatiti 200/100 za 30 kn mjesecno, a 500/250 je +200 kn/mjesecno.


~ayo
ayo je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2019., 19:57   #3957
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 1,406
danas razgovarao sa lokalnim telekomvcem vezano za dostupnost optike koja je virtualno dostupna svugdje u gradu. kaže da je nedavno u zgradi centrale montirana "optička centrala" kapaciteta 600 niti. nemam percepciju kako to izgleda, ali nije li 600 niti malo?
po onoj PRŠI excelici za našu zonu, planirano je oko 4500-5000 korisnika, tj dostupnost za toliki broj adresa. neznam da li 600 niti podrazumijeva 600 korisnika, ili 600 gpon-ova pa onda GPON 1:8 taman dođe na skoro 5000 korisnika.
ima netko info kako je to riješeno u ostalim gradovima koji već imaju ftth?

nije mi pristup netu najvažnija stvar na svijetu, ali jučer je cedila dsl parica pa me nervira prolaziti kroz postupak prijave kvara i njihovu "ajmo sada isprazniti kondenzatore na routeru" proceduru. iako svaka čast na brzini, jučer popodne prijavio kvar , danas ujutro tehničar došao do stupa i riješio kvar.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2019., 22:40   #3958
Exomaniac
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 70
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
danas razgovarao sa lokalnim telekomvcem vezano za dostupnost optike koja je virtualno dostupna svugdje u gradu. kaže da je nedavno u zgradi centrale montirana "optička centrala" kapaciteta 600 niti. nemam percepciju kako to izgleda, ali nije li 600 niti malo?
po onoj PRŠI excelici za našu zonu, planirano je oko 4500-5000 korisnika, tj dostupnost za toliki broj adresa. neznam da li 600 niti podrazumijeva 600 korisnika, ili 600 gpon-ova pa onda GPON 1:8 taman dođe na skoro 5000 korisnika.
ima netko info kako je to riješeno u ostalim gradovima koji već imaju ftth?

nije mi pristup netu najvažnija stvar na svijetu, ali jučer je cedila dsl parica pa me nervira prolaziti kroz postupak prijave kvara i njihovu "ajmo sada isprazniti kondenzatore na routeru" proceduru. iako svaka čast na brzini, jučer popodne prijavio kvar , danas ujutro tehničar došao do stupa i riješio kvar.
Do svakog korisnika će ići vlastita nit, ali vjerojatno u centrali imaju opremu za splitanje. Propusnost jedne niti je 2.5 gigabita, tako taman da je podijeljeno na 8, i dalje ti ostane više od 300 Mbps po korisniku trenutno. S obzirom da HT nudi 500 za 250 kuna mjesečno, teško da će netko to uzeti, većina ili ostane na 100 ili uzme 200.

Od tih 5000 mogucih korisnika odmah odbaci jedno 20-30 posto onih koji trebaju samo telefon. Tako da si već došao do 3500. Onda računaj da drugi dio nije na HT-u, nego na nekom drugom i da oni koji su na A1 ostati na bakru jer A1 preko HT-ove optike ne ide, odnosno ne želi im plaćati najam niti. A i centrala se lako proširi ako postoji potreba za time, nije to neka posebna oprema. Iskreno, pričao sam s tehničarima više puta sad kad je HT radio kod mene u novom Zagrebu optiku, ali nisam pitao ništa za centralu pa nemam pojma koliki je kapacitet. Ali znam da meni uredno ide i po 250 megabita i više umjesto 200. Na početku speedtest ode i na 600 dok ne proradi blokada brzine.
Exomaniac je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2019., 18:48   #3959
kopija
DIY DILETANT
 
kopija's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Čistilište
Postovi: 1,403
HT objavio plan za polaganje optike do 2023. godine

Citiraj:
"HT već sada ima najveće pokrivanje FTTH tehnologijom i još ćemo ubrzati ta ulaganja. No, više od 80.000 kućanstava nije moguće godišnje priključivati na optiku, ne zato što HT ne bi htio već zato što logistički to nije izvedivo zbog nedostatka stručnih radnika i drugih čimbenika poput problema prava puta", kaže Drilo.
Ukrao im A1 stručne radnike
kopija je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2019., 20:37   #3960
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,796
HT ce polagati optiku isto zracno kao A1, no regija 4 nece krenuti do kraja iduce godine. U nju spada Viroviticka, Pozeska, Brodska, Vukovarska i Osjecka zupanija.
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na