Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 09.02.2012., 14:01   #1621
IGoR_2803
Premium
Moj komp
 
IGoR_2803's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: N/A
Postovi: 440
meni treba 1.5V za 4 GHz, a to mu je također dosta i za 4.1 GHz... osobno ga držim na 4.0 jer bez obzira što se na 100 MHz više nije ni jednom crashao, više volim da sam siguran što se stabilnosti tiče... za 4.2 GHz mu nije dosta ni 1.5V tako da za sad neću gurati dalje, pošto mi ni ovo ne treba... što se hlađenja tiče, ovaj scythe ga super hladi i nikad mi temp ne prelazi preko 50C...

sad upravo gledam temperaturu u IDLEu i 20C je, međutim, u sobi je dosta hladno pošto me nema doma i ne grije se, pretpostvljam da negdje oko 16, 17C...
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 10:01   #1622
rtripar
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Buzet
Postovi: 25
Dali mi se isplati overclocirati moj pc??

Pošto danas ne radim i malo mi je dosadno mislio sam se malo igrati sa overclockingom. Nisam baš neki expert šta se tiče toga pa sam odlučio da prvo postavim koje pitanje malo boljim znalcima.
Kao prvo zanima me dali se uopće isplati tako nešto raditi na mom kompu??
Komponente su sljedeće:

PCU: Amd Athlon II x3 425 kojeg sam otključao u Phenom II x4 B25 (radi na 2700 Mhz)

Hladnjak: Artic Cooling Freezer Pro rev 2

Matična: ASRock 870 Extreme 3

Memorija: 2 x 4 GB Corsair Vengeance 1333

GPU: XFX 6870 dual fan

Napajanje: Seasonic 430w

Mislio sam malo dignuti proc i grafu,i memoriju stavit na 1600. Normalno,ako sve to ima smisla radit,ako s time nebih dobio nikakve osjetne performanse onda je bolje da niti ništa ne prčkam.
Hvala na savjetima.
rtripar je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 20.02.2012., 10:21   #1623
tomek@vz
Premium
 
tomek@vz's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: München
Postovi: 2,010
Imaš sve predispozicije za dobar OC- go for it.
tomek@vz je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 10:29   #1624
Facelessone
Premium
Moj komp
 
Facelessone's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 4,034
Osim 4+1 regulacije na ploči. Al do neke granice bi i to trebalo gurat.
__________________


AMD Ryzen 5 3600
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
16GB (2x8GB) HyperX 3200MHz HX432C18FB2K2/16
MSI GeForce® GTX1070Ti Armor 8GB
500GB Crucial MX500
240GB HyperX Fury
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Roccat Suora
Logitech G502
Logitech Z2300
Logitech G930
Dell U2715H
Iskon VDSL 40/10 Mbps



Lenovo T500
15.4" 1680x1050
Intel P8600
4GB RAM
120GB SSD



HP Microserver N40L
AMD Turion II Neo Dual-Core 1.5GHz
4GB ECC DDR3 RAM
HP NC360T PCI Express Dual Port Gigabit Server Adapter
Seagate Barracuda LP 1.5 TB
Seagate Iron Wolf NAS 3 TB
WD Purple 2 TB
Seagate 2.5" 500GB
OS: Xpenology @ DSM 6.2.2-24922 Update 2

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 10:38   #1625
xtreme96
OC addict
Moj komp
 
xtreme96's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: London, UK (nekad Sl. Brod HR )
Postovi: 995
Na kojoj voltazi ti je procesor kad je X4? jesi morao dizat napon (voltazu) ?
Ako si morao dizat napon da bi bio stabilan kao X4 onda nemas bas puno mjesta za OC. Stavi 1.44-1.45v pa dokle ide.

Grafu nema smisla klokat jer je proc bottleneck ispod 3-3.5Ghz. Mozda dobije 1-2FPS. Moze probat,al sumnjam da ce od toga bit nesto.

Tesko ces osjetit razliku 1333Mhz vs 1600Mhz na memoriju, ja bi se malo poigrao s latencijama na 1333.
__________________
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15...
- prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick)
xtreme96 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2012., 10:46   #1626
rtripar
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Buzet
Postovi: 25
Nisam ništa dizao voltažu na procesoru (1.320 V) i za sada je stabilan. Takvog ga koristim već nekih godinu dana i nije bilo nikakvih problema. Ok,grafu i memoriju neću dirat,ali ga budem probao dignut na 3,5 pa budemo vidili kako će se ponašat. Hvala svima na odgovorima.
rtripar je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2012., 23:41   #1627
ZvoneXP
Banned
Moj komp
 
ZvoneXP's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 152
Pozdrav,

Se igra ko sa Athlonom II X3 435 ? ili je znate okvirno oko koliko idu ? Ja sam svog B35 puko na 3750mhz sa 1.37v full stable, pa ako budem išao još gore da znam koliko da mu dam okvirno ...
ZvoneXP je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2012., 23:59   #1628
xtreme96
OC addict
Moj komp
 
xtreme96's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: London, UK (nekad Sl. Brod HR )
Postovi: 995
Pa inace Phenom II C3 revizije (ili "Athlon" C3) idu oko 3.8GHz na stock voltazi (1.4v) bez problema. Sad ti sve zavisi od primjerka do primjerka. Recimo moj ide na 3.6ghz sa 1.35v, 3.7Ghz sa 1.38v, 3.8Ghz 1.408v, 3.9Ghz 1.45v, 4.0Ghz 1.48v, 4.1Ghz 1.52v

Ako mislis ganjat 4Ghz stavi mu 1.45v,cini mi se da bi taj mogao bit stabilan sa tom voltazom na 4.0,jer mu ne treba puno za 3.75ghz.

Stavi 1.45v za 4.0Ghz, ako bude stabilan onda spustaj za jedan korak dok ne dodjes do nestabilnog. Ako ne bude stabilan na 1.45v onda mu nemoj davat preko 1.5v i pazi na temperature.

Kakvo hladjenje imas?
__________________
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15...
- prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick)
xtreme96 je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 19:50   #1629
Ivica121
Registered User
Moj komp
 
Ivica121's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: underground
Postovi: 71
Jel mi može netko detaljno objasnit kako da kloknem svoj proc. Inaće nikad nisam klokao procesor pa nemam pojma kak se to radi. Hladnjak mi je Hyper 212+.
Hvala.
Ivica121 je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2012., 20:23   #1630
Mihael
Premium
Moj komp
 
Mihael's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 1,477
Sva sreća da nema detaljno objašnjeno u ovom podforumu. majko mila pa dajte malo truda.
__________________
"I find your lack of faith disturbing."

Moje trgovine 1, 2, 3, 4, 5...
Mihael je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.03.2012., 20:58   #1631
Ivica121
Registered User
Moj komp
 
Ivica121's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: underground
Postovi: 71
U redu našao sam, šta se srdiš odma.
Ivica121 je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2012., 00:33   #1632
kasko
Premium
Moj komp
 
kasko's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Ivanić_Grad
Postovi: 1,693
Srdi se jer ti misliš da si jedini koji tako dode i kaže, jel mi možete reći kako da OC svoj procesor??

Pod 1., sve već piše barem 10x kako se to radi.
Pod 2., svaki procesor neide na isti takt, pogotovo s drugačijim hardwareom.
Pod 3., uopće si nisi sam dao truda da pročitaš nego očekivaš gotovo postavke kako da radi overclockan... itd...

Koristite tražilicu koja je upravo tu zbog takvih pitanja!
kasko je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2012., 23:32   #1633
rtripar
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Buzet
Postovi: 25
Evo ja sam moj Phenom II X4 B25 2700 mhz uspio dignut na 3400 mhz. Prije mi je bio usko grlo za grafu.
rtripar je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 02:11   #1634
xtreme96
OC addict
Moj komp
 
xtreme96's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: London, UK (nekad Sl. Brod HR )
Postovi: 995
Nije lose...ide to jos

Koliko mu treba voltaze? Jesi osjetio pomak?


BTW Danas mi je bilo dosadno pa sam se igrao sa undervoltanjem svog X4 955 BE
Najnize na koliko sam dosao sa voltazom (stock 1.40v) na tvornickih 3200Mhz je 1.208v.
Nisam uopce mislio da moze toliko nisko,mislim ono 3.2Ghz i 1.2v, 1.208v pod opterecenjem,sad stvarno neznam koji k*rac stavljaju 1.4v na taj proc, kladim se da svi mogu radit na 1.3v na toj frekvi, a neki kao moj mogu i (dosta) nize. Na 3.0Ghz radi sa 1.17v, nisam probavao nize....
__________________
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15...
- prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick)
xtreme96 je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 02:24   #1635
timmy
Premium
 
timmy's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: N/A
Postovi: 1,238
Citiraj:
Autor xtreme96 Pregled postova
sad stvarno neznam koji k*rac stavljaju 1.4v na taj proc, kladim se da svi mogu radit na 1.3v na toj frekvi, a neki kao moj mogu i (dosta) nize.
koji k*rac stavljaju kazes? ajde ne lupetaj gluposti za promjenu i razmisli (barem) dvaput prije nego postavis takvo pitanje.
timmy je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 10:17   #1636
rtripar
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Buzet
Postovi: 25
Citiraj:
Autor xtreme96 Pregled postova
Nije lose...ide to jos

Koliko mu treba voltaze? Jesi osjetio pomak?
Ma mislim da neide više. Na 3500 mhz se bez problema boota ali nije stabilan pod testovima. Trenutno mi radi na 3400 mhz sa 1,400 V.
Probao sam mu dignut napon na 1,450 i stavit ga na 3500 mhz ali nije stabilan,a veći napon nema smisla stavljat za 24/7.
Normalno da sam osjetio pomak,veliki pomak sam osjetio sa otključavanjem 4. jezgre ali mi je onda svejedno bio procesor usko grlo za grafu (u prosjeku mi je bio GPU usage 60-70 %),nakon šta sam mu digo frekvenciju Gpu usage je konstantno na 99%.
Ako netko želi mogu stavit i slike testiranja.
rtripar je offline   Reply With Quote
Staro 18.03.2012., 11:17   #1637
xtreme96
OC addict
Moj komp
 
xtreme96's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: London, UK (nekad Sl. Brod HR )
Postovi: 995
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
koji k*rac stavljaju kazes? ajde ne lupetaj gluposti za promjenu i razmisli (barem) dvaput prije nego postavis takvo pitanje.
Da, kazem koji k*urac stavljaju toliko na taj proc?
Zasto? Zato sto SVI mogu radit na 1.3-1.35v i to sigurno, a oni koji im ne ispadnu dobro ne rade npr. ispod 1.28v.
Stavljaju valjda da bi bili sigurni da su svi stabilni al opet, nije mi jasno zasto bas toliko puno voltaze...bespotrebno...
__________________
Pošten trgovac: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15...
- prije mi je bio nick "xTreme Gamer" (profil je isti ali sam promjenio nick)
xtreme96 je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2012., 02:05   #1638
vane35
Registered User
 
vane35's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2011
Lokacija: GevgelijaMK
Postovi: 14
Citiraj:
Autor xtreme96 Pregled postova
Da, kazem koji k*urac stavljaju toliko na taj proc?
Zasto? Zato sto SVI mogu radit na 1.3-1.35v i to sigurno, a oni koji im ne ispadnu dobro ne rade npr. ispod 1.28v.
Stavljaju valjda da bi bili sigurni da su svi stabilni al opet, nije mi jasno zasto bas toliko puno voltaze...bespotrebno...
Potpuno se slazem sa tobom kolega evo i moj Athlon default voltazu mu je 1.4 ali vidi ga kako radi kod mene
http://www.dodaj.rs/f/3B/B3/4kTxuQOz/1.jpg
vane35 je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2012., 23:49   #1639
Vrbaa'''
Registered User
Moj komp
 
Vrbaa''''s Avatar
 
Datum registracije: Jul 2011
Lokacija: BiH
Postovi: 84
Imam Phenoma II x4 955 BlackEdition i plocu ASUS M4A89GTD PRO/USB3. Sada imam vremena da overclockam cpu, do kojeg napona bi trebao, odnosno smjeo ici, ali da ne degradiram cpu i plocu i s tim da cu temperature drzati u granicama normale?

Hvala!
Vrbaa''' je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2012., 00:07   #1640
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,016
Ovisno kakav hladnjak za proc imaš. Ako je stock, bolje nemoj, prvenstveno zbog buke. Inače ako imaš pošteno hlađenje za 250+ kn možeš ga slobodno držat na 1.45V na nekakvih 4 GHz, ovisi kakav je OC-er i koliko mu napona treba za stabilnost. Temperatura bi bila poželjna da ne prelazi 55-60°C, naravno manje od toga je super.
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je online   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 12:49   #1641
Razorsharpedge
Registered User
Moj komp
 
Razorsharpedge's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Zag_eb
Postovi: 3
ljudi

njub sam pa nemojte zamjerit.
malo sam kloko pa me zanima što vi mislite o tome. evo za sad sam ga kloknio na nekih slabo stabilnih 3850. samo sam cpu freq stavio na 240, povećao voltažu sa 1.450 na 1.750., ostale voltaže nisam dirao jer da bude iskren ne znam ni za što su (CPU NB npr.)... a memoriju sam sa 9-9-9-20 stavio na 8-8-8-24 2t te je smanjio sa 1333 na 1066 pa je sada na negdje 1250

zanima me sada dali da jednostavno povećam multi umjesto CPUfreq, vratim freq memorije na 1333 i povećam taj NB freq?

zasad mi je stabilnost najveći problem. radi on u igrama i na idle može bit vječno, no ako ga stavim na neki "torture" test ugasi se. temp. se vrti negdje na 70c no ako se popne na 78c samo bude shut down. pogasio sam sve "mjere opreznosti i uštede", dakle turbo core, spread spectrum, io c-state, cool n quiet, c1e, thermal throttle sve off.

znam svijestan sam da sa stock kulerom nema puno kruva u klokanju al mislio sam da ću ga sa ovom nekom relativnom temp. (70c) moć stavit na 3.8 pošto svi viču da su ovi phenomi dobri za klokanje
Razorsharpedge je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 13:28   #1642
lolofuxy
Premium
 
lolofuxy's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,319
Vrati sve na default jer će ti nešto prdnut, nakon toga se potrudi i pročitaj cijelu temu kak spada pošto tek ulaziš u oc svijet.
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 13:29   #1643
ShanTech
Banned
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: -
Postovi: 3,783
Cpu na 1.75 volti...fino

Konfiguracija je pod 'Moj komp'? Na toj ploči ja nebi ništa klokao zbog loše fazne regulacije, a i cpu hladnjak je stock.
ShanTech je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 14:45   #1644
klem
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 580
Citiraj:
Autor Razorsharpedge Pregled postova
ljudi

njub sam pa nemojte zamjerit.
malo sam kloko pa me zanima što vi mislite o tome. evo za sad sam ga kloknio na nekih slabo stabilnih 3850. samo sam cpu freq stavio na 240, povećao voltažu sa 1.450 na 1.750., ostale voltaže nisam dirao jer da bude iskren ne znam ni za što su (CPU NB npr.)... a memoriju sam sa 9-9-9-20 stavio na 8-8-8-24 2t te je smanjio sa 1333 na 1066 pa je sada na negdje 1250

zanima me sada dali da jednostavno povećam multi umjesto CPUfreq, vratim freq memorije na 1333 i povećam taj NB freq?

zasad mi je stabilnost najveći problem. radi on u igrama i na idle može bit vječno, no ako ga stavim na neki "torture" test ugasi se. temp. se vrti negdje na 70c no ako se popne na 78c samo bude shut down. pogasio sam sve "mjere opreznosti i uštede", dakle turbo core, spread spectrum, io c-state, cool n quiet, c1e, thermal throttle sve off.

znam svijestan sam da sa stock kulerom nema puno kruva u klokanju al mislio sam da ću ga sa ovom nekom relativnom temp. (70c) moć stavit na 3.8 pošto svi viču da su ovi phenomi dobri za klokanje
To je pre pre veliki napon za procesor a i maticnu. Samo cekaj da rikne ili maticna ili proc. Prevelika je i temp za phenoma.
klem je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 17:35   #1645
Full Throttle
Premium
Moj komp
 
Full Throttle's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Zagorje
Postovi: 699
1.75 V?!

a ja mislil da je moj 1090T na rubu s 1.425 V
malo se igraš ha
Full Throttle je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 17:36   #1646
John Creasy
For Whom The Bell Tolls
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 2,020
Hehe, 1.75V na stock cooleru (samo da znaš, i sa coolerima od 400kn najviše što se ide je do nekih 1.5V ) .. Ako već želiš clockat, spusti voltažu procesora na 1.35V i vidi dokle tada ide s povećanjem CPU frekvencije s 200 na više, ili povisuj množitelj procesora što je čak i bolje jer ti onda memorija ostaje na clocku kojem je..

EDIT: Zapravo ni nemoj clockat.. Matična ti ima 4+1 regulaciju napona.. Prdnit će ti ploča bez hebemti
EDIT2: Ni memorija ti neće nešto previše ići, zbog sva 4 memorijska utora popunjena pa ti IMC trpi..

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 11.05.2012. u 17:44.
John Creasy je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 17:56   #1647
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,765
Ovih 1,75 je vjerovatno tipfeler ili krivo učitanje, sumnjan da bi CPU to izdržao tek tako, pogotovo kad kaže da radi u idlu i igrama Jebote moj pri 1,55 V sa puno kvalitetnijom pločom i sa Mugen 2 coolerom dođe do toga da se skoro ugasi od topline.
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 18:01   #1648
Razorsharpedge
Registered User
Moj komp
 
Razorsharpedge's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Zag_eb
Postovi: 3
hvala na upozorenju

ajd bar ću sad bit miran kad znam se ne može puno napravit (osim uzimanja nove matične al fuck it. bolje onda uzet još jednu grafu od gigu)
Razorsharpedge je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 18:03   #1649
Razorsharpedge
Registered User
Moj komp
 
Razorsharpedge's Avatar
 
Datum registracije: May 2012
Lokacija: Zag_eb
Postovi: 3
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Ovih 1,75 je vjerovatno tipfeler ili krivo učitanje, sumnjan da bi CPU to izdržao tek tako, pogotovo kad kaže da radi u idlu i igrama Jebote moj pri 1,55 V sa puno kvalitetnijom pločom i sa Mugen 2 coolerom dođe do toga da se skoro ugasi od topline.
sori krivo je da
tek sad vidim da sam krivo napiso. radi se o 1.475 voltaži
Razorsharpedge je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2012., 21:24   #1650
tkalec1980
Premium
Moj komp
 
tkalec1980's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Baranja
Postovi: 24
Mene zanima, da li bi bilo moguće Phenom II 955BE malo kloknuti sa Katanom 3 ?? Ploča je 770 extreme 3 ....
tkalec1980 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na