Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 25.01.2010., 23:00   #31
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 23:24   #32
Thorax
Doomster
Moj komp
 
Thorax's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Kraj Donji
Postovi: 394
Piše ovo u manualu, ergo taj procesor nikad neće raditi na defaultnoj frekvenciji na toj ploči...

The following processor is currently supported by this mainboard.
Intel P4 478: 1.4GHz ~ 2.2GHz, FSB: 400MHz
__________________


CPU: AMD Athlon 640 under TX3
MBO: Asrock 870 Extreme3
RAM: 8 GB DDR3 Mushkin @ 1333, CL8
VGA: XFX HD4830
HDD: WD 6400AAKS
Monitor: Samsung 2470H
PSU: Fortron PNF 400W
OS: Win 7 Enterprise x64 SP1
Net: 12 Mbit/1,25 Mbit
Sound: Logitech X-530




CPU: Intel Celeron T3100
MBO: HP 1526
RAM: 2 GB DDR3
VGA: GMA 4500MHD
HDD: WD3200BEVT
Monitor: 15,6“ LCD
PSU: HP 65 W
OS: Win 7 Enterprise x86 SP1
Sound: Arctic Sound P281




CPU: AMD Athlon M320 undervolt @ 0.975 V
MBO: AMD 785
RAM: 2 GB DDR2 800
VGA: Integrated HD4200
HDD: Hitachi 250 GB
Monitor: LCD 15,6“
PSU: Delta Electronics 65 W
OS: Win 7 Ultimate x86
Net: 8 Mbit/768 kbit
Sound: integrated




CPU: Dual core 1.2 GHz @ 1.7 GHz
MBO: Qualcomm MSM8660
RAM: 1 GB
VGA: Adreno 220
HDD: 1 GB + 16 GB mSD class10
Monitor: LCD 4,3“
PSU: Li-Ion 1730 mAh battery
OS: CM 11, Android 4.4.4
Sound: integrated
Thorax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 25.01.2010., 23:27   #33
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
Znači ne mogu nikako? Znači da matična ne podržava procesore iznad 2.2Ghz?
Decek je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 23:30   #34
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Ne, nego je problem u tome da ti imas 533MHz FSB procesor tipa "B", a ploca podrzava samo 400MHz FSB procesore tipa "A". I to je to. Druga ploca ili get used to it.

Bajdvej, Thorax -> procesor je na putu
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 23:31   #35
vm@
Premium
Moj komp
 
vm@'s Avatar
 
Datum registracije: May 2009
Lokacija: donji lapac
Postovi: 534
nabavi neku ploču koja podržava fsb 533
vm@ je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2010., 23:31   #36
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
Hvala dečki!Najbolji ste!Sad idem konačno spavat.Tnx
Decek je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2010., 23:46   #37
Decek
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Novakovec
Postovi: 23
Ej,dečki,evo mene opet..Dali je Cpu Ratio množitelj?Ja ga mogu mjenjati do 24,stavim 24,izlazim iz biosa,spremim postavke,a kad se ponovno računalo pokrene gore piše 100*18...
Decek je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2010., 23:52   #38
Thorax
Doomster
Moj komp
 
Thorax's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Kraj Donji
Postovi: 394
Ne možeš jer ti procesori nemaju otključan množitelj. Ti imaš 100x18=1800, a na ploči koja ga podržava bi imao 133x18=2400. Dakle, kao što smo rekli nije problem u procesoru, nego ploči. A obzirom da je ploča kakva je, kloknuti ga isto tako ne možeš.
__________________


CPU: AMD Athlon 640 under TX3
MBO: Asrock 870 Extreme3
RAM: 8 GB DDR3 Mushkin @ 1333, CL8
VGA: XFX HD4830
HDD: WD 6400AAKS
Monitor: Samsung 2470H
PSU: Fortron PNF 400W
OS: Win 7 Enterprise x64 SP1
Net: 12 Mbit/1,25 Mbit
Sound: Logitech X-530




CPU: Intel Celeron T3100
MBO: HP 1526
RAM: 2 GB DDR3
VGA: GMA 4500MHD
HDD: WD3200BEVT
Monitor: 15,6“ LCD
PSU: HP 65 W
OS: Win 7 Enterprise x86 SP1
Sound: Arctic Sound P281




CPU: AMD Athlon M320 undervolt @ 0.975 V
MBO: AMD 785
RAM: 2 GB DDR2 800
VGA: Integrated HD4200
HDD: Hitachi 250 GB
Monitor: LCD 15,6“
PSU: Delta Electronics 65 W
OS: Win 7 Ultimate x86
Net: 8 Mbit/768 kbit
Sound: integrated




CPU: Dual core 1.2 GHz @ 1.7 GHz
MBO: Qualcomm MSM8660
RAM: 1 GB
VGA: Adreno 220
HDD: 1 GB + 16 GB mSD class10
Monitor: LCD 4,3“
PSU: Li-Ion 1730 mAh battery
OS: CM 11, Android 4.4.4
Sound: integrated
Thorax je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2010., 11:17   #39
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Nikako da shvati da treba biti sretan da ta ploca jos uopce radi...nevjerovatno
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2010., 15:42   #40
siiter
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: koprivnica
Postovi: 1
Pitanja oko kompatibilnosti

imam malo stariju asusovu plocu,jos je gore ddr1.proc je pentium d 775 socket.planiram gore stavit neki dual core,dal bi to radilo? fala
siiter je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 05.02.2010., 17:04   #41
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Pa Pentium D je dual core

Prvo saznas model ploce pa na Asusovoj stranici pogledas pod CPU Support, vrlo je jednostavno.
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 22:51   #42
_Cox
Premium
Moj komp
 
_Cox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Komin
Postovi: 89
Ovako... Kupio sam novi procesor i sad konstantno dobivam BSOD. Zanima me da li treba nakon promjene procesora reinstalirati OS? Imam win 7 x32. Proc je Q8400. Pls help!
_Cox je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 23:21   #43
Thommy
Premium
Moj komp
 
Thommy's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 454
pa u principu nebi trebao reinstalirati OS, ja sam u ponedjeljak zamjenio plocu procesor i ram, komp radi bez greske ko i prije bez reinstaliranje OS-a

probaj flashati najnoviji bios na plocu
__________________
Origin: Thommy1983
Battlenet: Thommy#2942
Steam: thommy_1983
Uplay: ThommY_DS_1983
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 23:26   #44
_Cox
Premium
Moj komp
 
_Cox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Komin
Postovi: 89
To sam napravio... mislim da maticna i proc nisu bas kompatibilni. Moram kupit drugu... sux
_Cox je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 23:29   #45
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Pogotovo ako je E0 stepping.
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2010., 23:54   #46
_Cox
Premium
Moj komp
 
_Cox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Komin
Postovi: 89
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Pogotovo ako je E0 stepping.
Noob sam. Reci mi sto je to E0 Stepping.
A mogao bi i googlati lol
_Cox je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:39   #47
Thommy
Premium
Moj komp
 
Thommy's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 454
kolko se vidi sa liste podrzanih procesora , ako koristis ovu plocu koja ti je u moj komp Q8400 nije na listi

http://www.abit.com.tw/cpu-support-l...core2-quad.htm

pise da podrzava samo Q6600 i Q6700
__________________
Origin: Thommy1983
Battlenet: Thommy#2942
Steam: thommy_1983
Uplay: ThommY_DS_1983
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 00:53   #48
_Cox
Premium
Moj komp
 
_Cox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Komin
Postovi: 89
A problem je sto je to updateano prije nego je izasao ovaj proc. A u meduvremenu su sa bios updateima dodali podrsku za ove procesore... yorkfield i wolfdale, podrsku za 45nm procesore...

http://www.abit.com.tw/cpu-support-l...fp-in9-sli.htm
_Cox je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 08:42   #49
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Ovaj bios za svoju ploču si zalijepio?

http://forums.hexus.net/abit-care-he...-stepping.html
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 13:57   #50
_Cox
Premium
Moj komp
 
_Cox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Komin
Postovi: 89
Da.
_Cox je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2010., 14:00   #51
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Onda nema pomoći, nVidia 650 čipset je očito pregažen za ove nove procesore. Nabavi neku Gigabyte P45 775 ploču i procesor će ti uredno raditi.
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 13:22   #52
novabila
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Trogir
Postovi: 5
Ako neko ima malo vremena i znanja

Imam matičnu Gigabyte GA-945P-S3 i postoječi procesor Intel E2160 Dual Core 1.8 MHz. Jel mogu na nju staviti E5300 Dual Core 2,6 MHz.
Na "Gigabiyte" stranici našao sam podržane procesore.
E sad pored mog postoječeg procesora postoji oznaka FD.
A ovoga E5300 stoji FFf.
Šta je razlika i hoče li biti problema ako promjenim.
Hvala
novabila je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 13:31   #53
mislav_os
freak
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 2,685
To ti je verzija BIOS-a. Znaci,trebas skinuti FFf BIOS i flashat ga na MBO,i onda mozes staviti E5300. Nekad zna i raditi bez da se stavlja najnoviji BIOS,ali je ipak preporucljivo .

PS,nije 2.6MHz vec GHz

Evo za skinuti BIOS:
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...ver=#anchor_os

Evo kako se flasha:
http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...ios_qflash.pdf

Sretno!
__________________



mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 13:53   #54
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,787
QFlash je ljudima znao shebati ploču. Radije iskoristi program @BIOS s kojim flashaš iz windowsa. Može čak povući najnoviji BIOS sa neta i odmah ga instalirati.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 14:03   #55
mislav_os
freak
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 2,685
Mom frendu je bas suprotno bilo, @BIOS mu je shebao MBO (bar sam nasao kupca i prodao mu svoju MBO ).

Ali oke,tako nebitno,moze se svakom programu to dogoditi,tako da je sasvim svejedno s kojim bude flashao.
__________________



mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2010., 19:20   #56
novabila
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Trogir
Postovi: 5
Hvala
Nadam se da če da radi i bez novog BIOS-a
novabila je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 01:26   #57
hari123
Brucos
Moj komp
 
hari123's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2010
Lokacija: Bosnia
Postovi: 174
Maticna intel i915p

imam tu navedenu maticnu intel i915p i procesor intel pentium 4 3.0gHz eh sad da li se moze na tu maticnu staviti ijedan dualac ili core ili sta bilo :S , inace to mi je sporedna konfa pa ne planiram prodavat i stavljat sve novo onak furke radi , u njoj se nalazi nvidia 7600gt i 1gb rama eh sad ovaj proc mi je slab pa et ako ko zna . hvala unaprijed (:
hari123 je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 06:20   #58
Dizel
3.14zda ®
Moj komp
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,281
Core 2 nema šanse. Dualci Smithfieldi vrlo vjerovatno idu, Presleri jako teško ili nikako jer su službeno podržani tek od 955XE i 975X čipseta.
__________________

QuadCore Intel i3-8100
Gigabyte H310 MBO
8GB DDR4 Transcend
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Windforce
Kingston 240GB SSD
Dell U24 monitor
Sharkoon AM5 Case
Corsair 400W PSU




Core2 Quad 8400 @2.66GHz
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Kingstom 240GB SSD
Sapphire Pulse RX560
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 225 LCD/TV
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Lenovo X1 Extreme

QuadCore Intel i5-8300H CPU @ 2.30GHz
8GB DDR4 Samsung
240GB Samsung
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Max-Q





HexaCore Intel i5-9400F
MSI B360I Gaming PRO AC ITX MBO
8GB DDR4 Transcend
MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4GB
Patriot Burst 240GB SSD
Dell U24 monitor
Thermaltake Core V1 case
LC Power 650W PSU



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 08:27   #59
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 29,787
Odi na stranice proizvođača i pogledaj cpu support, ali mislim da je Naftaš u pravu i da ti nema druge nego nabaviti nešto novije ako želiš imati bolji procesor.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2010., 08:49   #60
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,634
Citiraj:
Autor hari123 Pregled postova
imam tu navedenu maticnu intel i915p i procesor intel pentium 4 3.0gHz eh sad da li se moze na tu maticnu staviti ijedan dualac ili core ili sta bilo :S , inace to mi je sporedna konfa pa ne planiram prodavat i stavljat sve novo onak furke radi , u njoj se nalazi nvidia 7600gt i 1gb rama eh sad ovaj proc mi je slab pa et ako ko zna . hvala unaprijed (:
ide ti eventualno, kako je rekao dizlo, Smithfield, dvojezgreni Prescott. Ali ta furka bude ti se prejako grijala, previše struje vukla, a premali pomak u performansama donesla ostavi si taj P4 i gotovo
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na