|
![]() |
#8311 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
TAko je brate!! Iovako ste presli cp 2077 a nista novo nije vani pa mos malo chillat bez gejmanja. Zadnje izmijenjeno od: R3nchi. 27.01.2021. u 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8312 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Svi odjednom ne mogu živjeti bez 4k i 300FPS-a. Prođe godina dvije, i em su igre skoro pa đabe, em su grafe koje trebaš za njih skoro pa đabe! Tek nedavno sam kupio GTA 5, Fallout 4, City Skylines, PoE..... sve ili na ogromnom popustu ili djele đabe... Komp za ispod 2000kn i igram se ![]() Netko će reči, sve sam odigrao... Nisi. Ima toliko igara u koje se može utuč 1000+ sati, nisi sve odigrao.
![]() |
![]() |
#8313 |
Law Enforcement
Datum registracije: Aug 2007
|
Ajd da malo stanemo na loptu sa etiketiranjem ljudi i cijenama kartica. Situacija je kakva je, a ovakve rasprave dolaze do svađe. Što se rudarenja tiče, imate kompletan podforum o tome pa vas molim da upite how-to rješavate tamo. Bolje da se stane nego da netko ode na neplaćeni GO a tek je početak godine. Samo lagano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8314 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo meni po zadnjem infou u ponedjeljak napokon stiže na vrata ona Sapphire Nitro+ 6800 XT SE. Čekam ju već nekih 10 dana pa sam malko lud ![]() RDR2 instaliran, ne želim ga ni početi na trenutnoj grafi ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|