|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
The Talos Principle 2
![]() |
#2 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Odlično! Nisam pojma imao da rade na dvojci, sjajna vijest. Dodajem na must-play popis ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
These go to 11
|
Ma da, to je taj DLC. Iznimno dobro osmišljen i realiziran koncept, barem što se zagonetki tiče (iako je i priča solidno slojevita, samo me je iritirao religijski aspekt.. al nebitno) - skidam kapu ljudima koji su bili upetljani. Bome se treba potruditi da se sve složi kako spada (prava rijetkost u doba modernog gejminga), pojedine zagonetke su baš glavolomne, pogotovo pred kraj i ako će se tražiti skriveno - no kad klikne i napokon skužiš nešto što te satima/danima mučilo, osjećaj je fenomenalan. Apsolutna preporuka, vrijedi truda ![]()
![]() |
#7 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Valjda sam dosego limit inteligencije za riješavanje takvih zagonetki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Hmmm ovo je gutac vremena samo takav. S Talosom sam poceo zaglibljivati i odradjivati secrete i totalno zabrijao da me na kraju odbio. Po pola noci bi rjesavao te zagonetke. Onda sam poceo picajzlirati i slucajno krenuo gledati neki "how to achieve 100% in talos" i skuzio da sam na samom pocetku propustio jedan secret kojeg vise ne mozes dobiti i onda mi se pocela gasiti volja. Prica? Nemam pojma sta bih rekao. Puno teksta, nemam pojma o cemu se radi. Nisam imao previse volje to pratiti jer mi je djelovala dosta apstraktno i nepovezano. Odlicna igra, zao mi je sto iskustvo nije tako dobro kad se igra s gamepadom jer bi je sigurno vise igrao. Jednostavno trazi "misje" reflekse i pokrete, kao i Swapper. Takodjer sam tu i tamo morao konzultirati google za zagonetke makar je puno bolji filing kada se trgas i ne uspijes, pa sutradan upalis i skuzis kako je rijesiti.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
super jedinica .. kupuje se i dvica . treba supportat naše proizvode |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
These go to 11
|
Citiraj:
![]() Odbijao sam tražiti rješenja, pa je potrajalo. DLC je gadan, ali nekako se može. Ali tajne, one zvjezdice.. tu sam dobrim dijelom bio nemoćan. Tko je to sve sam našao, svaka čast, nemam komentara. (Sad sam se opet nabrijao, i mogao bih ponoviti prije nego izađe novi) A jesi igrao onu neslužbenu Portal ekspanziju, Reloaded? S vremenskim portalima? I to je na trenutke za glavu razbiti, sjajno složeno.
![]() |
![]() |
#14 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |