Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 10.06.2018., 14:43   #7741
Anonimi
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Na fejsu jucer opet napisali da nemaju jos informacija. Za euro su ga imali pa se nadam da ce i sad.
Anonimi je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2018., 16:05   #7742
frulex
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 587
Isteklo mi neki dan 2. god. ugovora s bnetom (3D Carnet + prošireni paket + Turbobrzi 120) za 250 kn/mj. te je sad račun bez popusta 310 kn. Nude mi ako potpišem još 2 god. praktički to isto (uz Turbo 150) za nekih 230 kn/mj. Načelno mi je to OK, ali ne znam jel se isplati malo čačkati i kod drugih operatera (nakon 10 god. na bnetu) budući da imam sve opcije u zgradi (optika npr.)?

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
frulex je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2018., 17:28   #7743
spilice
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2015
Lokacija: Split
Postovi: 36
Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Isteklo mi neki dan 2. god. ugovora s bnetom (3D Carnet + prošireni paket + Turbobrzi 120) za 250 kn/mj. te je sad račun bez popusta 310 kn. Nude mi ako potpišem još 2 god. praktički to isto (uz Turbo 150) za nekih 230 kn/mj. Načelno mi je to OK, ali ne znam jel se isplati malo čačkati i kod drugih operatera (nakon 10 god. na bnetu) budući da imam sve opcije u zgradi (optika npr.)?
Vrlo vjerojatno bi dobio još nižu cijenu ako bi im došao zahtjev od nekog drugog operatera da se želiš prebaciti. Dokle god budeš samo verbalno "prijetio" da ćeš otići ne vjerujem da će ti ponuditi manje od ovih 230 kn koliko ti sada nude.
spilice je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 01:24   #7744
Anonimi
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Isteklo mi neki dan 2. god. ugovora s bnetom (3D Carnet + prošireni paket + Turbobrzi 120) za 250 kn/mj. te je sad račun bez popusta 310 kn. Nude mi ako potpišem još 2 god. praktički to isto (uz Turbo 150) za nekih 230 kn/mj. Načelno mi je to OK, ali ne znam jel se isplati malo čačkati i kod drugih operatera (nakon 10 god. na bnetu) budući da imam sve opcije u zgradi (optika npr.)?

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
Ja ti imam 3d carnet, dodatni stb i komplet HD paket za 175 kn/mjesecno. Ak ti se da jos pregovarat.
Anonimi je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 15:53   #7745
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 936
Objava na Bnet Facebooku:

"Od ovog četvrtka, 14.06.2016., na našim platformama emitirat ćemo program HTV2 u HD tehnologiji za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. - u razdoblju od 14. lipnja 2018. do 15. srpnja 2018."
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 16:10   #7746
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
Opet polovična informacija, koji br. kanala,
znamo da nisi ti kriv
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 16:12   #7747
Hrconja
Premium
Moj komp
 
Hrconja's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,344
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Opet polovična informacija, koji br. kanala,
znamo da nisi ti kriv
Koliko piše na fejsari, kanal 12
__________________
Hrconja je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 16:16   #7748
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
Ok, bumo vidli
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 18:00   #7749
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 936
Ovako kažu :
'' Na poziciji 12. (prvi nakon nacionalnih kanala).''
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 20:30   #7750
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 815
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ovako kažu :
'' Na poziciji 12. (prvi nakon nacionalnih kanala).''
Na tom mjestu je HTV2 HD isao i prosli puta, no meni bi bilo interesantno da tocno znam na kojoj ce to frekvenciji biti, jer cu morati dodatno traziti samo taj HTV2 HD i dodati ga na TV, kako nebi pokretao pretrazivanje svih kanala na TV-u (zbog Conax-a i kartice utaknute u TV).
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 20:44   #7751
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
Kolega vjerojatno će te biti obavješteni na vrijeme

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 12.06.2018. u 22:00.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 12.06.2018., 21:20   #7752
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 936
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Na tom mjestu je HTV2 HD isao i prosli puta, no meni bi bilo interesantno da tocno znam na kojoj ce to frekvenciji biti, jer cu morati dodatno traziti samo taj HTV2 HD i dodati ga na TV, kako nebi pokretao pretrazivanje svih kanala na TV-u (zbog Conax-a i kartice utaknute u TV).

Ne brini kolega. Ja obećajem da ću ti javiti. Znam ja koje su to muke .
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2018., 00:57   #7753
frulex
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 587
Citiraj:
Autor Anonimi Pregled postova
Ja ti imam 3d carnet, dodatni stb i komplet HD paket za 175 kn/mjesecno. Ak ti se da jos pregovarat.
Nisam još ništa ni pregovarao, samo sam zvao SZK da vidim zašto je veći račun jer nisam ni skužio da je istekla obveza pa mi je žena samo bacila izračun koliko bi bilo ako opet potpišem na 2 god. Budem još to malo promislio pa ćemo vidjeti... Tnx na info.

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
frulex je offline   Reply With Quote
Staro 13.06.2018., 09:40   #7754
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 417
Split, 2MB brzina preko bneta.

edit: restarta modem, sad je OK

Zadnje izmijenjeno od: Firecracker. 13.06.2018. u 09:47.
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 13:37   #7755
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
Krenuo 12. - ti u St, na glupom sw kaona nema info o kanalu pa neka pogleda netko tko ima stari HD STB

Trenutno ide "obični" HTV2, nije HD (po logou), da ga ne bi otvorili koji minut prije
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 14:17   #7756
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 936
514 Mhz
256 QAM
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 15:46   #7757
frulex
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 587
Kod mene u ZGB ništa, nema 12-stog programa još...

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
frulex je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 16:37   #7758
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,217
Citiraj:
Autor frulex Pregled postova
Kod mene u ZGB ništa, nema 12-stog programa još...

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
Glupo pitanje, ali proskenirao kanale?
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 17:17   #7759
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
Ne treba scan / search ako gleda preko STB - a, samo ukuca 12. kanal,
za one koji gledaju na drugi način onda treba.

Sudeći po po logou još uvijek "obični" HTV2, sramota
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 17:38   #7760
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 936
Po kvaliteti slike ( kockice u znaku znaka HTV-a, linije na terenu) i vremenskom pomaku u odnosu na SD verziju, ipak je HD. Koliko kvaltetan, to je drugo pitanje.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 18:11   #7761
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 815
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ne treba scan / search ako gleda preko STB - a, samo ukuca 12. kanal,
za one koji gledaju na drugi način onda treba.

Sudeći po po logou još uvijek "obični" HTV2, sramota
Na logu pise HTV2 ali je slika HD, jel kad stavis onaj SD HTV2 razlika u kvaliteti je itekako vidljiva. , i kako sam obavijesten decki tako i nasao, samo njega rucno.
Ljepo pise kad stisnem INFO gumb na daljinskom od TV-a "1080i 16:9 HD"

Zadnje izmijenjeno od: Cilim. 14.06.2018. u 18:16.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2018., 18:23   #7762
frulex
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 587
Bila je obavijest i pojavio se, sve OK

Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk
frulex je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2018., 12:28   #7763
Nome
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 13
Da li je netko u zadnje vrijeme selio Bnet prikljucak?
Zbog selidbe moram prebaciti i Bnet prikljucak u novi stan pa me interesira da li je seljenje tipa uzmi opremu sam i ukopcaj pa cekaj da oni srede sve na centrali ili ce netko od tehnicara doci pouzimati mi trenutnu opremu (Conax karticu ) i stavit "moderniji" STB.
Ne ostaje mi se bas bez kartice pa zato pitam...
Nome je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2018., 13:03   #7764
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,814
1 - poželjno da provjeriš / potvrdiš da ima Bnet na novoj adresi
2 - tražiš preseljenje priključka na xy adresu, vidi niže šta još "usput" tražiš
3 - netko ćete kontaktirati i dogovoriti termin montaže / priključivanja
4 - sam nosiš opremu sa jedne lokacije na drugu (svakako pazi da sve pokupiš)

Na novoj lokaciji možeš sam probati spojiti ali je pitanje jeli usluga aktivna, ako nije to će riješiti tehničar kad dođe.

E sad, Connax kartice (skoro pa na silu) uzimaju zajedno sa starim STB TT - jcima.
Sve zavisi kako je definiran radni nalog tehničaru,
može biti da ništa ne mjenja nego samo da osposobi sa starom opremom na novoj lokaciji,
može biti da usput staru opremu mijenja sa novom.

Primjera radi ako imaš / tražiš Internet Dn od 50 pa na više onda gl. router mora biti Tehnicolaor ili Ubee, stariji ispadaju iz igre.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2018., 23:48   #7765
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,395
Ništa ti kod preseljenja neće dirat niti mijenjat. Ostaje ista oprema.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2018., 19:03   #7766
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 815
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova

E sad, Connax kartice (skoro pa na silu) uzimaju zajedno sa starim STB TT - jcima.
Sve zavisi kako je definiran radni nalog tehničaru,
može biti da ništa ne mjenja nego samo da osposobi sa starom opremom na novoj lokaciji,
može biti da usput staru opremu mijenja sa novom.
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ništa ti kod preseljenja neće dirat niti mijenjat. Ostaje ista oprema.
Ako znaju da imas stari STB TT-ac i karticu, promjenit ce ti 100% za novi STB Kaon.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 09:32   #7767
Nome
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 13
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Ako znaju da imas stari STB TT-ac i karticu, promjenit ce ti 100% za novi STB Kaon.
Nekako se toga i bojim, vrijeme ce pokazati :-)
Postoji li nacin da se ovakva pitanja postave negdje kao sto postoji FCC za ameriku, mislim da je kod nas EC za takve stvari?

Ne želim novi STB, zelim koristit CI modul u TV-u koji btw sluzi tome. Umjesto toga daju nam dva dodatna uređaja ako se ne varam samo da bi TV gledao.
Znaci dodatna dva trošila sto nije green ;-) i ne zanima me "interaktivna" televizija koju nude.

Ako evotv može dati mogućnost TV modula zašto i bnet ne bi to omogućio...
Nome je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 11:38   #7768
Franzek
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 82
Citiraj:
Autor Nome Pregled postova
Nekako se toga i bojim, vrijeme ce pokazati :-)
Postoji li nacin da se ovakva pitanja postave negdje kao sto postoji FCC za ameriku, mislim da je kod nas EC za takve stvari?

Ne želim novi STB, zelim koristit CI modul u TV-u koji btw sluzi tome. Umjesto toga daju nam dva dodatna uređaja ako se ne varam samo da bi TV gledao.
Znaci dodatna dva trošila sto nije green ;-) i ne zanima me "interaktivna" televizija koju nude.

Ako evotv može dati mogućnost TV modula zašto i bnet ne bi to omogućio...
Mislim da to nije nesto sto mozes birati. Jednostavno im je sa jedne strane preskupo odrzavati analognu, DVB-C i IPTV televiziju a sa druge strane zele osloboditi frek. za internet.
Franzek je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 19:45   #7769
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 815
Citiraj:
Autor Nome Pregled postova
Nekako se toga i bojim, vrijeme ce pokazati :-)

Ne želim novi STB, zelim koristit CI modul u TV-u koji btw sluzi tome. Umjesto toga daju nam dva dodatna uređaja ako se ne varam samo da bi TV gledao.
Znaci dodatna dva trošila sto nije green ;-) i ne zanima me "interaktivna" televizija koju nude.

Ako evotv može dati mogućnost TV modula zašto i bnet ne bi to omogućio...
Upravo slicnih problema imam i sam, vec godinu i pol sam bez ugovorne obaveze upravo zbog B.net kartice, za bilo kakvu promjenu paketa i potpisivanje nove ugovorne obaveze njihov prvi glavni zahtjev je zamjena TTC-a i kartice za novi STB Kaon, usprkos tome sto im tvrdim da me njihove dodatne usluge ne zanimaju oni su uporni i traze da mi prvo zamjene opremu.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 21:54   #7770
donatello
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 79
Zasto meni kad pretrazujem digitalne kanale preko bnetove antene pokazuje samo hrt1, hrt 2, rtl i novu. Kanal 48.
Model tva je lg 32ld320.
Jel ne bi trebao dobit i ostalih 8 digitalnih kanala?
donatello je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na