|
![]() |
#9661 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Kad se sjetim da sam do prije par godina DualXoen ploce placao 4000kn i kad vidim sad ovo mrak mi padne na oci. Cak i ova zadnja TR Pro WRX80 ploca koju sma kupio prosle godine je kostala "svega" 1050 EUR a kudikamo je veca i opremljenija nego ovo sto najavljuje Asus za 1500 EUR.
![]() |
#9662 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Da, sad koriste situaciju na tržištu i u svijetu, ali budemo pričekali da vidimo finalne cijene, mada za ASUS ništa ne čudi da luduju sa svojim pizdarijama. ![]() ![]()
![]() |
#9665 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Mislim da je čak i on komentiral da sad kad imaju LGA, više ništa ne stane ispod, pa su morali gore sa strane rasporediti ove sitne dijelove. ![]() Jedino kaj bude sigurno veselo kad svi živi natrpaju termalnu pastu na IHS, pa ode višak na sve strane. ![]() ![]()
"... 50% jeftiniji, a samo 10% lošiji, sve stock, najbolji budžet gaming CPU, rekordne zarade uz 90% tržišta ..." Zadnje izmijenjeno od: The Exiled. Jučer u 16:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9667 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Bit će veselo kad ljudi naliče Liquid Metal po tome.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9669 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Onaj tko bude stavljao tekući metal valjda zna malo više o kompovima pa će paziti. Plus što ne znam tko bi ga stavljao s gornje strane IHS-a umjesto ispod. 99% ljudi ionako nikad ne vadi van hladnjak, tako da nek se termalna pasta razlije koliko hoće, nit se vidi nit smeta.
![]() |
Uređivanje | |
|
|