Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Mediji
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.01.2010., 18:14   #31
Dizel
3.14zda ®
 
Dizel's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Orahovica
Postovi: 8,256
Citiraj:
Autor Majkus! Pregled postova
Pa šta ima ljudi koji još uvijek vjeruju u to? Ja sam imao sličan problem, nabavio extra uber super povoljno preko ebay-a 32GB USB i kad je došlo doma on prikazuje 32GB ali nemožeš prebaciti ništa na njega.
Poludio sam,i naslušao sam se onog "A šta sam ti ja reko"

Rješio to tako da sam skinuo ovaj program

http://flashboot.ru/Files-file-304.html

i flashao USB i dobio realnih 2 Gb.
Postoji i neki HP-ov utility program da ga flashas na stvarnu vrijednost, bar da donekle smanjis stetu...

Uglavnom, koliko sam skuzio ti Kingstoni sa ibeja ne odgovaraju po bojama originalnim DataTravellerima i po tome se vec moze razaznati da je fake, ako vas vec cifra navuce kao sobarice
__________________

QuadCore Intel Xeon X3350 E0 @3.45GHz/1.232V + CoolerMaster Hyper 212+
Asus P5E + Supreme FXII sound
4x2GB G.Skill BlackPI PC2-6400 @960MHz/1.9V 5-5-5-15
Gigabyte GeForce GTX560 Ti OC 1GB Windforce
3xWD6400AAKS
WD1001FALS
Samsung 2433LW
Altec Lansing 221 2.1 speakers
Philips DVDRW 18X
Antec Three Hundred
OCZ GameXStream 700W
Logitech Illuminated keyboard + UltraX mouse




Pentium E5200 @3.0GHz + Frizerka 7 Pro
Asus P5Q Pro
4x2GB G.Skill PK series PC2-6400
Hitachi 320GB
Gigabyte GTX560 OC 1GB Windforce
Point Of View 500W Black Diamond
Samsung 2232BW
Benq DVDRW 18X
Antec NSK4400
Canyon 511 PCI WiFi
Sharkoon "S-Series" 1x120mm + 2x80mm
Logitech mouse & Logitech UltraX Flat keyboard
Logitech Rumblepad II & Cordless Rumblepad II




Acer V3 574G

Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz
12GB DDR3
240GB OCZ-ARC100
NVIDIA GeForce 940M @ 540 MHz
Intel HM55
15,6" FullHD IPS LED



Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2010., 17:15   #32
The Player
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Tu i tamo
Postovi: 316
dizel, dal znas mozda koji je to HP-ov program za flashanje
The Player je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.02.2010., 20:39   #33
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2010., 12:48   #34
Neo2001
Premium
 
Neo2001's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: zg
Postovi: 66
san disk micro cruzer 16gb

Eto nazalost i ja sam bio zrtva takve jedne prijevare Da stvar bude bolja, nije decko mlad, ima 38 godina, i jos spominje da nebi on nikoga prevario, ima on dvoje djece, vec je odrasli, mah mislim uzas... uglavnom, svi neka paze kaj rade, meni je ovo daleko najgore iskustvo koje sam imal kupovajuci preko oglasa, oglasnika

rezime, i moj je bio zapakiran, izledao je mozda i bolje od orginala ali su mu performanse bile da ne velim za kaj... stoga bez provjere, apsolutno nema nista, i da obavezno provjerite full kapacitet koji kupujete, dakle, ako je 16 gb, 16 gb na njega i onda to provjeriti, znam da je to fjaka, i gnjavaza ali koliko sam skuzio, dobio odgovore drugacije metode nazalost nema...
Neo2001 je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2010., 13:23   #35
nathan.fake
Premium
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: n/a
Postovi: 1,192
stari moj, ne bi se htio pravit pametan...

al vec si u par tema napiso da si dobio "fake" i da su performanse "da ne kazes za sta"...

pa de nam fino napisi kolke su performanse... u cem je tocno problem... kapacitet?? jeftina plastika??? spor read/write???

micro cruzer je mainstream model... ne mozes ocekivat neke extra performanse... pogotovo od 16gb modela...


osobno sam vidio kingston fake... to cim ga uzmes u ruku i osjetis plastiku odma se skuzi da je fake... isto tako deklariran je bio kao 32gb, a bio je 4gb hehe
nathan.fake je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2010., 14:38   #36
Neo2001
Premium
 
Neo2001's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: zg
Postovi: 66
performanse su sljedece, krene snimati, sto je vec uspjeh , ali pukne snimanje, stane... pa nakon 3 pokusaja, nasnima taj file, radilo se o iso fileu, kojega sam namjerno koristio (njega sam isprobao najprije na corsairu kupljenom u ducanu, koji usput radi super, stabilno, ne bas prebrzo pisanje, ali citanje je super super) dakle kad konacno uspijete nesto nasnimati na usb stick e tu nije kraj, naime pokusate pokrenuti taj file, e onda je veselje, krene ali samo na tren i onda sve pukne

dalje jedan film sam uspio nasnimati, ali isto 10 sek radi, probas fast forward, i naravno ne radi...

primjer treci, nasnimao nesto, izvadio stick iz komp, naravno uredno, sa eject click i zatim ponovno ustekao usb i pogodite, filea nema

nakon toga mi se vise nije dalo uopce isprobavati, ustvari isprobao sam i jedan benchmark koji je prijavio brdo gresaka, i broj koji je bio sa strane, dakle ko velicina sticka je bila 64mb! e nakon toga sam bio

Sva sreca da sam uspio dobiti svoje novce nazad

EDIT:

zaboravih napisti, star sam sto se pakiranja tice, ma to je bilo super super, velim, izgledalo je i vise nego dobro, zbilja sam povjerovao da je orginal, sve super zapakirano, slova na onoj naljepnici, ma sve je izgledalo super. Isto tak kad sam ga otvorio, plasitka je isto bila ok, ona polugica za potezanje takoder, nista klimava, ma velim, mozda je i predobro izgledao

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.03.2010. u 19:31. Razlog: spajanje postova
Neo2001 je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2010., 18:52   #37
Hasta
Premium
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zg
Postovi: 118
Citiraj:
Autor Neo2001 Pregled postova
zaboravih napisti, star sam sto se pakiranja tice, ma to je bilo super super, velim, izgledalo je i vise nego dobro, zbilja sam povjerovao da je orginal, sve super zapakirano, slova na onoj naljepnici, ma sve je izgledalo super. Isto tak kad sam ga otvorio, plasitka je isto bila ok, ona polugica za potezanje takoder, nista klimava, ma velim, mozda je i predobro izgledao
Evo ja jučer kupih Apacera 16GB u dućanu i manje-više isti problemi kao kod tebe. Pretpostavljam da si i ti kupio nerabljeni, zapakirani od tog čovjeka. Ništa neobično. Ljudi to znaju dobiti na poklon, ne treba im pa prodaju.
Ja sam svoj danas vratio u dućan, prodavač ga je probao i dao mi drugi koji radi bez greške. Dakle zna se dogoditi da ne radi, a nije fake. Ne bih odmah popljuvao čovjeka sa dvoje djece jer nije on kriv ako je stik loš. Sam sam imao pušionu kad sam prodavao MX518. Stari je dobio na poklon i naravno bez računa i garantnog listića prodavača. Nisam ga otpakirao kako bih dobio višu cijenu Tip dođe po njega kod mene doma, otvorimo ga i ne radi. Srećom ovi iz Logitecha su zakon pa su mi ga zamjenili bez problema
Hasta je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2010., 07:36   #38
Neo2001
Premium
 
Neo2001's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: zg
Postovi: 66
"Hasta" pa nije mene naljutilo to sto ne radi, znam ja da se takve stvari dogadaju, eli poslije bio 'show' kad sam vracao stick, frajer je poceo ovo ono, da stick radi, a pazi testirao ga tek onda skuzis da je fake Inace nisam niti ja neki klinac da ne bi znao da hardware nekad ne radi, ali poslije ti sve sjedne na mjesto reakcijama onoga koji ti je prodao
Neo2001 je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2010., 01:19   #39
MuroF
Premium
 
MuroF's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: VŽ-okolica
Postovi: 118
kak vam ovo izgleda,cijena je ok,jel ima 16gb,ili 2?

http://cgi.ebay.com/New-16GB-USB-2-0...#ht_2189wt_952
MuroF je online   Reply With Quote
Staro 02.06.2010., 01:31   #40
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp
 
hammer_of_thor's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 5,422
Ima nešto manje od 4 GB
Oko 3,5.
Provjereno.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na