Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 06.02.2008., 21:23   #91
alergicna
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2
Prosvijetli me Isuse

Ma već treći put pišem a ovaj ga ne sprema. Kupih maxadsl i maxtv na akciji do kraja 2007. Dobih zyxel modem (2 lan porta i 2 IPTV za maxtv). Instalirala na 2 računala bežično internet, a štela bi i na tretje (malci mi nedaju pristupa). Isto tako, štela bi 3 TV sa maxom, al mi žemska na 0900800 reče jok. Samo 2. Zapakaj ne merem instalirati kablovinje Etherneta (RJ...) po kući i utičnice pa iz njih svak na svoj receiver pa na svoj TV? Đe se receiveri mogu kupiti za manje para nego u t-coma, a da rade i da su dobri, brzi, krasni ...
Eh, i još mi nisu ni došli instalirati maxtv nego tek sredinom ovog mjeseca kažu. Inače TV i zyxel su mi udaljeni 5 cm. Hoće mi naplatiti tzv. kabliranje?? I je li potrebno da mi oni dođu, ili mogu tražiti overseas isporuku? Hitno mi treba prosvijetljenje.
alergicna je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2008., 13:30   #92
Marin@
Banned, teška spamara
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 93
Citiraj:
Autor alergicna Pregled postova
Ma već treći put pišem a ovaj ga ne sprema. Kupih maxadsl i maxtv na akciji do kraja 2007. Dobih zyxel modem (2 lan porta i 2 IPTV za maxtv). Instalirala na 2 računala bežično internet, a štela bi i na tretje (malci mi nedaju pristupa). Isto tako, štela bi 3 TV sa maxom, al mi žemska na 0900800 reče jok. Samo 2. Zapakaj ne merem instalirati kablovinje Etherneta (RJ...) po kući i utičnice pa iz njih svak na svoj receiver pa na svoj TV? Đe se receiveri mogu kupiti za manje para nego u t-coma, a da rade i da su dobri, brzi, krasni ...
Eh, i još mi nisu ni došli instalirati maxtv nego tek sredinom ovog mjeseca kažu. Inače TV i zyxel su mi udaljeni 5 cm. Hoće mi naplatiti tzv. kabliranje?? I je li potrebno da mi oni dođu, ili mogu tražiti overseas isporuku? Hitno mi treba prosvijetljenje.
ko su malci? šta prijeći da postavite bežično na treće računalo? jel to laptop, ako nije jel ima bežičnu karticu? može se neograničeno kopjutora bežično(50 sigurno)

Najviše 2 maxtva i to neznam da li je već moguće jer nigdje na stranicama nema. Svakako 2 maxtv prijamnika treba najprije isprobati jer za njihov rad treba duplo veći protok podataka. 2. maxtv prijamnik nema veze sa ugovorom pa se mora kupit po cijeni od nekih 1500 kn. Možda postoje kakve novosti o jeftinijem dodatnom maxtv prijamniku ili produljenje ugovora na ukupno 4 godine . ne znam, nema ništa na stranicama.

ne znam jel sam dobro shvatio ali ovako ide maxtv infrastruktura maxtv sustava. 1) Odabere se telefonska utičnica , 2) iz nje ide 1 kabel u router(modem) s tim da se mora paziti na to da ostali telefoni (druge utičnice) rade, nemaju šumove i ostalo. 3a) iz modema se žično ili bežično spajaju kopjuteri 3b) Iz modema isključivo ŽIČNO se spaja i jedan i drugi maxtv prijamnik. Znaći ako imate neki tv na koji želite maxtv i udaljen je od zyxel daleko tada se do toga televizora treba dovući kabel, ustvari ne do televizora nego do maxtv prijamnika. maxtv prijamnik i tv spajaju se sa scart kabelom koji je 20 kn.


Da skatim ,a mislim da to nistew znali i bit će vam problem: Do dotatnog maxtv prijamnika (televizora) mora ić kabel iz zyxela i dodatni maxtv prijamnik je oko 1500 kn.

Zovite 08009000 i provjerite


Neće naplatit tu udaljenost , taj kabe je par kuna po metru.
Marin@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.02.2008., 14:43   #93
Vejita
Hurr durr
Moj komp
 
Vejita's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Stančić
Postovi: 1,444
Ajd mozda ovdje dobijem odgovor jer na stikiju nitko me ne ferma :P .Ovako danas sam primjetio da imam dodatne programe tipa Hustler, Manchester TV, itd.... pa da vas pitam dali imate i vi to ili me pokusavaju kupiti jer mi istice za par dana onaj 3 mj test.
__________________





' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2008., 15:13   #94
Xan
networking wannabe guru
Moj komp
 
Xan's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Zagreb
Postovi: 994
vjerojatno ti je vec istekao, jer prvi mjesec kad te prebace na komercijalnu upotrebu imas Plus paket besplatno (sto su svi ovi programi koje si naveo)
__________________


AMD Athlon 64 X2 5600+
MSI K9N Neo
4x Kingmax Mars 1GB DDR2 800MHz
Sapphire ATi Radeon 4850 512MB
Seagate Barracuda 7200.10 320GB
AOC 193SW
Logitech X-230
Razor Lycosa
Steelseries Xai
Steelseries Syberia V2




Acer Aspire 5552G
15.6" 1366x768 LED
AMD Phenom II X4 N950
AMD Radeon HD 6650M 1GB
2x Kingston 2GB DDR3-1333
WD Scorpio Blue 500GB






Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb.

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 11:41   #95
alergicna
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2
Hvala, Marine. Znam da je dodatni receiver 1500 kn (ima li tko drugi da prodaje osim T-coma) i da bez toga ne radi - a očito je (nakon što sam pročitala par chatova s tom temom) pitanje propusnosti linije koja omogućava ili ne omogućava kvalitetnu reprodukciju na 2 TV-a. A što sa tretjim???? Na što njega prikačiti kada mi ukinu kablovsku (novi zakoni). I ako imam samo 2 žičane utičnice u Zyxel modemu za internet (ne koristim žice nego se spajaju računala bežično preko USB card adaptera), da li bežično mogu spojiti 50 kompača istovremeno ili samo 2 na internet???
alergicna je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 18:30   #96
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
sad set krucijalnih pitanja...

1. da li po defaultu dolaze atlanta hdmi risiveri?
2. da li dolazi dlink umjesto postojećeg siemensa c010?
3. da li će slika preko hdmi-ja biti bolja nego što sad imam preko digitv hyundai receivera? (konkretno iskustvo bi bilo jako poželjno pošto digitv preko prilično kvalitetnog rgb scarta ne zgleda baš nešto na digitalnom panelu)
4. da li mogu računati na hd?
5. imal' to čudo ttx?
6. major downsides tipa sporost ovakve ili onakve prirode?

hvala svima jer mi se više ne da surfat oko tog maxteveja
syss je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 20:12   #97
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
fu lazy assez
syss je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 20:58   #98
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,372
Ja dobio Atlantu, D-Link, ima ttx, HD je navodno u planu, jako dobro radi sa HD materijalima koje mu možeš pustiti sa kompa.
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 21:03   #99
Marin@
Banned, teška spamara
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 93
Citiraj:
Autor alergicna Pregled postova
Hvala, Marine. Znam da je dodatni receiver 1500 kn (ima li tko drugi da prodaje osim T-coma) i da bez toga ne radi - a očito je (nakon što sam pročitala par chatova s tom temom) pitanje propusnosti linije koja omogućava ili ne omogućava kvalitetnu reprodukciju na 2 TV-a. A što sa tretjim???? Na što njega prikačiti kada mi ukinu kablovsku (novi zakoni). I ako imam samo 2 žičane utičnice u Zyxel modemu za internet (ne koristim žice nego se spajaju računala bežično preko USB card adaptera), da li bežično mogu spojiti 50 kompača istovremeno ili samo 2 na internet???
bit ću kratak da nema nesjasnoča:

1)Kod T-coma 1 maxtv možeš imat sigurno ,a 2 možda. Ne znam još nikoga tko ima 2 recievera niti je objavljeno to na njihovim stranicama. Dakle drugi reciever je upitan. Nazovi i pitaj.

2) 3 max tv reciever zaboravi do daljnjega bez obzira na to što ti router nedopušta više od 2.

3)Na internet i međusobno možeš povezat koliko želiš komp sa jednim routerom bežično, žično 2.

To su trenutno maximalne mogučnost.
Marin@ je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2008., 21:08   #100
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
@jelc... thnx.

pixor quality? hdmi?

nemoj me sad u neznanju ostavit... možda bi uzeo ovaj promo na 3 mjeseca, pa paralelno furao sa digitv-om i na kraju jednom od njih lansiro odjeb.
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.02.2008., 21:17   #101
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,372
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
@jelc... thnx.

pixor quality? hdmi?

nemoj me sad u neznanju ostavit... možda bi uzeo ovaj promo na 3 mjeseca, pa paralelno furao sa digitv-om i na kraju jednom od njih lansiro odjeb.
Gle Sisa-ne rade svi u guzičarrskoj firmi da si mogu ubost veliki LCD na pet kuki krede

Sad ozbiljno-ja sam isto uzeo na probu, imam 72cm CRT i spojen mi je na komp (Zamzung 20" wide)

Slika je ok, od problema sam imao kakvih 4-5 dana sporije prebacivanje kanala..

Za ostalo fataj nekog sa modernijom opremom :-)
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2008., 12:19   #102
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
bum možda zeo probni pa ćemo da gledamo

thnx old eater
syss je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2008., 23:23   #103
glista
crni pas
Moj komp
 
glista's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 778
evo stigo mi danas max, slika loša i to prilično, dobro spojio sam telku sa scartom pa je možda i do toga probat ću kasnije sa komponentnim i hdmi-jem.

ono što me najviše smeta jest to što je slika premutnjikava i nekak anemična, daleko lošija nego preko DVB-T tunera, iako na (ne)sreću bolje radi nego DVB-T jerbo mi je između riblje kosti i prisavlja zgradurina tak da mi digitalni signal ionak trokira svakih 30-60 sec.

tak izgleda da ću između dva zla morati na gore........

najbolja stvar u cijeloj priči maxtvjca jest činjenica da sam dobio više nego duplu brzinu neta za gratis odnosno praktički pa gratis, tak da sve u svemu ga mislim možda i ostavit kad prođe testni period osim ak nekaj ozbiljno ne počne zakenjavat

anyway, javim rezultate kad spojim sa digitalnim kabelima
glista je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2008., 21:02   #104
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
javi obavezno kak zgleda prek digitalije i reci koji ekran je u pitanju?

moja iskustva... zvao sam tscum da želim maxtv, ali eto iznenađenja kaže ženska da mi parica ne ide preko 5mbit trenutno tako da ništa od toga, međutim mogu ostavit poruku interesa i reko ajde, ali prije toga mi reci ko čovjeku da nema teorije kako ću preko maxtv-a gledat jednog dana hd? muk + "evo sad ću vas prespojiti"

prespoji me na ženskicu neku i ja kažem stanje kakvo je i kaže ženska da im je super taj probni rok jer su imali mnogo reklamacija pošto ljudi hoće off, a vezani ugovorom i složim se ja s tim, ona me upiše i usput priupita (ovo dalje je ot totalni ali hebiga):

t(com): da li ste vi na nekoj drugoj mreži preko tog broja telefona?
j(a): jesam, na h1 + vama bitchez plaćam mjesečni porez na kabl + vaš adsl
t: pa da li ste razmišljali se bacit natrag na tcom?
j: iskreno jesam jer mi je pun qrac da dobivam 1265 računa mjesečno i stvarno mi je više svejedno... ali je problem što mi je i cura na h1 pa imamo aktivirano h1 besplatnu tarifu, iliti free pozivi (6 lipa spajanje po pozivu) unutar kompletne h1 mreže
t: eeee ali možete i preko nas kao friends broj bio mobilni ili fixni
j: vjerujem da imate to, ali da li to vrijede sa tcom fixne na h1 fixnu... ako je tako prebacite me odmah
t: samo malo... on-hold muzika
t: ne, samo unutar tcom fixne
j: eto... nemrem te krivit što si probala, a i ja sam bio dobre volje da se vrnem
t: pa-pa
j: pa-pa, pozdravi doma
syss je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2008., 20:24   #105
glista
crni pas
Moj komp
 
glista's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 778
evo evo ovako spojio sam uređaj sa HDMI-jem, komponentni nisam niti isprobavao jer sam po netu čitao da na Atlantni jedno hdmi i radi. a sad ono najbitnije, slika je u odnosu na scart značajno kvalitetnija, ona mutnjikavost je nestala i boje su daleko izražajnije, kalibracija je znatno preciznija i sve u svemu sada je stvar zadovoljavajuća. čak bi se usudio reći da je na prvi pogled skoro pa kao DVB-T signal. ja sam ugodno iznenađen jer sam očekivao šrot, negledljivu sliku a ovo je sasvim ok za povremeno bacit pogled na koji dokumentarac ili sl.

kažem zadovoljan sam i vjerojatno ću ga i ostavit. inače telkač je samsung, plazma 50", 1365x768

probat ću bacit koji ss sa usporedbom maxa i dvb-t-a
glista je offline   Reply With Quote
Staro 24.02.2008., 21:01   #106
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,706
nice info
syss je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2008., 08:22   #107
glista
crni pas
Moj komp
 
glista's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 778
imam par pitanja za korisnike Atlante:

- jel vama radi teletext? meni uopće ne, nikada nije niti radio. stišćem onaj gumb na daljincu ali ništa.

- kad uključujem uređaj treba mi jedno 10min da dobijem sliku i to manično moram stiskat po daljinskom da bi se pojavila ?! da preciziram: upalim TV i Atlantu, pokaže mi se onaj početni ekran sa maxTV logom i ono učitava se... ili kaj već piše i onda to stoji jedno 2-3 minute onda slika nestane, ekran se zacrni i onda moram stiskat po daljincu jedno pet minuta i pokaže se slika. probao sam ostaviti, ne stiskajući ništa međutim onda se slika uopće neće pokazati.

eto, jadno malo.... inače kad jednom proradi onda zbilja radi dobro, slika ne šteka (uopće) programi se mijenjaju brzo i glatko, izbornik je također relativno brz.
glista je offline   Reply With Quote
Staro 14.03.2008., 08:48   #108
tor
Administrator
Moj komp
 
tor's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Sesvete
Postovi: 15,710
Jučer dovukao doma Philips 26 PFL 3312, za spavaću sobu. Bacio max tv preko scarta i moram priznati da slika nije bila toliko loša koliko sam očekivao. Jasno, i dalje je to loše i daleko od idealnog no ja sam osobno očekivao puno lošiju situaciju. Kako ima stari maxtv prijemnik bez HDMI ulaza, nisam mogao isprobati direktno preko hdmi ulaza, nego samo preko scart rgb priključka i tu je slika punooooo bolja. No onda sam spojio hdmi na hdmi s mog HTPC-a, upalio DVB-t tuner i onda je to tek sjelo na mjesto. Naravno, slika savršena pogotovo kada upalim HD promo i HD discovery Onda sam maxtv prebacio na htpc pa s njega preko hdmi kabla sliku na tv i to je onda bilo to. Definitivno se mora ići na hdmi opciju spajanja, ako je max tv u pitanju. Srećom, ove nove Atlante imaju hdmi izlaz pa je to OK...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 23:39   #109
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,475
Samo jedno pitanje na brzaka...
Vlasnicima MaxTV-a, dal se povecao samo upload ili i download?

Gledam da neki kad iskljuce MaxTv imaju 6mbit dl i tako to...

EDIT:


Vidim da su se pripremili, sad trebaju jos samo donest stvarcice.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 21.03.2008. u 01:00.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 12:17   #110
Makinja
Banned
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 16
Upravo sam razgovarao sa operaterom i rekao mi je da će me on usput prijavit. Rekao mi je da je mjesec dana rok ali i prije da dođe.
Moj susjed je dobio nakon 2 mjeseca ali mu je trebao doć doma čovjek t-comovac da mu instalira. Koliko se sam paket poštom čeka?

Čime počinje ,a čime završava rok
isporuke?
Makinja je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 15:32   #111
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,475
Evo ga, stigo je... Ajme kak je spor.

Slika je mutna - moram kupit HDMI.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 16:46   #112
Makinja
Banned
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 16
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Evo ga, stigo je... Ajme kak je spor.

Slika je mutna - moram kupit HDMI.
Reci mi kako je tekao postupak dobivanja maxtva. Ok nazvala si ih ili putem interneta, onda ti oni šalju korisničke podatke i čekaš da dođe uređej? da li dobivaš doma nekakav zahtjev koji moraš potpisati?

Hvala
Makinja je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:05   #113
Vejita
Hurr durr
Moj komp
 
Vejita's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Stančić
Postovi: 1,444
Dođe ti lik i to ti sve sklepa.
__________________





' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:06   #114
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,475
Citiraj:
Autor Makinja Pregled postova
Reci mi kako je tekao postupak dobivanja maxtva. Ok nazvala si ih ili putem interneta, onda ti oni šalju korisničke podatke i čekaš da dođe uređej? da li dobivaš doma nekakav zahtjev koji moraš potpisati?

Hvala
Muško sam...

Nazoveš sa broja pretplate na net, kućnog broja i zatražiš MaxTV ukoliko ti je dostupan... Zatim cekas da ti stigne Overseasom, a kad stigne instaliraš i zoveš da ti daju password i username.

Ti onda dalje odlučuješ dal ćeš zadržat il ne.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:10   #115
Vejita
Hurr durr
Moj komp
 
Vejita's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Stančić
Postovi: 1,444
Vidis meni je lik dosao doma i sve to sklepao sam i usput drugog lika ucio kako se to sve radi .
__________________





' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:14   #116
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,475
Imam problem...
Sve zasad super radi, cekam HDMI da stigne, al me jedno zanima...
Spojio sam D-link sa kompom na jedan LAN, na drugi LAN je spojen sa netom.
E, sad taj jedan je spojen na IPTV port3, drugi je na ADSL1, a MaxTV je na IPTV4...
Uspio sam ovako uhvatit sa fragmentićima zvuka, al ne znam kak to sredit...

IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:18   #117
Makinja
Banned
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 16
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Muško sam...

Nazoveš sa broja pretplate na net, kućnog broja i zatražiš MaxTV ukoliko ti je dostupan... Zatim cekas da ti stigne Overseasom, a kad stigne instaliraš i zoveš da ti daju password i username.

Ti onda dalje odlučuješ dal ćeš zadržat il ne.
je sve je dostupno i ja sam zvao danas i prijavio daojmbg ali ja sa čuo da ovako ide.

Zoveš ih ili putem on-line prijave , za par dana dolazi ti potvrđen zahtjev sa pinom , za 20-ak dana dolazi ti poštom ili to šta čujem od tebe overseasom...

Koliko si čekao od prvog telefonskog razgovora do danas?
Makinja je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:25   #118
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,475
Citiraj:
Autor Makinja Pregled postova
je sve je dostupno i ja sam zvao danas i prijavio da jmbg ali ja sa čuo da ovako ide.

Zoveš ih ili putem on-line prijave , za par dana dolazi ti potvrđen zahtjev sa pinom , za 20-ak dana dolazi ti poštom ili to šta čujem od tebe overseasom...

Koliko si čekao od prvog telefonskog razgovora do danas?
Tjedan dana.
Nisam ni dobio poštom pin...
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:29   #119
zlatko
Premium
Moj komp
 
zlatko's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: slavonac
Postovi: 399
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Imam problem...
Sve zasad super radi, cekam HDMI da stigne, al me jedno zanima...
Spojio sam D-link sa kompom na jedan LAN, na drugi LAN je spojen sa netom.
E, sad taj jedan je spojen na IPTV port3, drugi je na ADSL1, a MaxTV je na IPTV4...
Uspio sam ovako uhvatit sa fragmentićima zvuka, al ne znam kak to sredit...

Nekopčam . kako si pospajao. Imaš 2 lan I 2 iptv. ovo podebljano ne razumijem.
__________________
he,he
zlatko je offline   Reply With Quote
Staro 21.03.2008., 17:31   #120
Makinja
Banned
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 16
Citiraj:
Autor Ice Demon Pregled postova
Tjedan dana.
Nisam ni dobio poštom pin...
hočeš reći da si prije dobio samoinstalacijski paket nego podatke?

makni angelinu,doživljavam te kao žensku i to dobru pičku.

jel imaš lcd neki veliki?

koliki ti je upload na internetu?
Makinja je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na