Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.05.2019., 18:53   #1
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
4G/5G LTE-A,4G+ - usporedbe internet i govornih tarifa mobilnih operatera(gigabox,pok

Otvorio sam ovu temu jer nije striktno vezana uz jednog operatera ili tarifu, znači ne može se dogoditi da staviš recimo speed test svog operatera i kritika pada da to nije tema o tom operateru,a pošto su se pojavile nove tarife ranga Tele2 Raspali + Bezbroj GB. Posebno zanimljivo kako dobiti povoljnu tarifu,a nema je na portalu("ispod stola"). Koji router za kojeg operatera? Od nedavno imamo i 3CA

Zadnje izmijenjeno od: Nikox. 12.05.2019. u 19:10.
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 20:20   #2
Avan7garde
Registered User
Moj komp
 
Avan7garde's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 38
koja je to apk?
Avan7garde je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.05.2019., 20:25   #3
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
To ti je HManager za Huawei routere.
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 20:37   #4
Avan7garde
Registered User
Moj komp
 
Avan7garde's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 38
imam huawei, al ne pronalazim preko moba apk.
Avan7garde je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 20:44   #5
axo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 335
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
To ti je HManager za Huawei routere.
Imam je na mobu al mi sere za admina.... Na mom ruteru unosis samo password i zato mi nece na apk ocitat signal info. Pise A1 Lte i dolje prazno..
Jesi preslagivao app ili samo install sa poljske strn?
Takoder isto sranje i za skriptu... Ne prepoznaje ju na loginu..
axo je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 20:50   #6
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
Nemaš je na store-u evo ti link https://nasser-huaweimanager.en.aptoide.com/

axo
Meni radi sve ok i na A1 i na HT HR
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 20:56   #7
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
skripta bi trebala raditi sa Mozillom i proširenjem greasemonkey i to starija verzija 3.7 ali sve probao i ni meni ne radi
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 21:08   #8
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
Kod mene je upisan admin i lozinka tak da probaj staviti admin ako ti je prvo polje prazno. Inače jedina prava aplikacija koja pokazuje stvarne agregacije i frekvencije na koje je uređaj spojen je Network signal guru apk(ima je na store-u) ali radi samo na mobitelima očitava stvarno stanje i imaš mogućnost odabira frekvencija zaključavanja frekvencija itd itd.... Ove sve druge aplikacije za routere nisu baš naj naj kao i ova HManager zadaš 4CA i piše da je spojen 4CA a u stvarnosti imaš samo jednu frekvenciju ili 2CA ili router hardverski može samo 2CA. E da i uz Guru koristim NetMonster apk ona očita stvarno stanje agregacija i frekvencija


Zadnje izmijenjeno od: Nikox. 28.05.2019. u 21:19.
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 21:14   #9
Avan7garde
Registered User
Moj komp
 
Avan7garde's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 38
da al qualcom cip mora biti, probao sad sa rutanim galaxy s6 i nista. nece.
Avan7garde je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2019., 21:21   #10
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
Citiraj:
Autor Avan7garde Pregled postova
da al qualcom cip mora biti, probao sad sa rutanim galaxy s6 i nista. nece.
jep qualcom i root zaboravio napomenuti netmonster će ti raditi ali nemaš na njemu mijenjanje frekvencija
Nikox je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.05.2019., 22:38   #11
axo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 335
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Nemaš je na store-u evo ti link https://nasser-huaweimanager.en.aptoide.com/

axo
Meni radi sve ok i na A1 i na HT HR
Ova arapska radi, poljska verzija mi ne radi.
axo je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2019., 22:06   #12
Dubach
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zabok
Postovi: 31
Kako na B525 podesti da radi istovremeno na dvije frekvencije da se dobi veća brzina?
Dubach je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 00:26   #13
thunder11
Premium
Moj komp
 
thunder11's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: Umag
Postovi: 463
Na kojem si operateru? Tele2 ipak ne podržava agregacije jos...i sa zadnjim vijestima vjerojatno niti neće jos neko vrijeme...

- drugo, spajanje dviju frekvencija ne podržavaju sve regije u potpunosti
- treće, to je najbolje regulirati vasnjim programima tipa Huawei toolbox odnosno LTEWatch
thunder11 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 06:23   #14
Dubach
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zabok
Postovi: 31
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Na kojem si operateru? Tele2 ipak ne podržava agregacije jos...i sa zadnjim vijestima vjerojatno niti neće jos neko vrijeme...

- drugo, spajanje dviju frekvencija ne podržavaju sve regije u potpunosti
- treće, to je najbolje regulirati vasnjim programima tipa Huawei toolbox odnosno LTEWatch
Pozdrav, imam A1 karticu, a i TELE2 karticu. Ima negdje neki tutorijal ili kako se to podešava?
Dubach je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 16:59   #15
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
Citiraj:
Autor Dubach Pregled postova
Pozdrav, imam A1 karticu, a i TELE2 karticu. Ima negdje neki tutorijal ili kako se to podešava?
Ako na A1 ima dvije frekvencije u tvom području B525 se na auto postavkama spaja na 800+1800 i imaš zbroj brzina.



ili sa LTEWacth https://www.lte-anbieter.info/ltewatch/huawei.php

Zadnje izmijenjeno od: Nikox. 06.06.2019. u 17:04.
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2019., 18:30   #16
Dubach
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2017
Lokacija: Zabok
Postovi: 31
Najbolja brzina mi je na automatski. A frekvencije ne mogu kombinirati. To je do routera ili do područja u kojem živim?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot 2019-06-06 18.24.44.png‎
Views:	55
Size:	53.2 kB
ID:	21208   Click image for larger version

Name:	Screenshot 2019-06-06 18.26.47.png‎
Views:	45
Size:	44.5 kB
ID:	21209   Click image for larger version

Name:	8315995220.png‎
Views:	56
Size:	20.6 kB
ID:	21210  
Dubach je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2019., 18:23   #17
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 421
router 525 može kombinirati 800+1800, 800+2100, 800+2600 i 1800+2600
probaj mu zadati pojedinačne frekvencije da vidiš na kojim frekvencijama ti je 4G ako ti se na zadanoj frekvenciji prebaci na 3G znači na toj nemaš 4G ili ako nema signala. a da vidiš dali ti radi na istovremeno na dvije frekvencije probaj brzinu na jednoj pa na drugoj i na auto ti mora biti približan zbroj brzina od pojedinačnih frekvencija.
Nikox je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na