Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 01.05.2018., 09:15   #4531
maXonja
Premium
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,146
Pitanje

Trebao bih na 1 rigu koji trenutno ima 4x GTX1060 i windows 7 x64 dodati još 1 karticu

Jel ima tko iskustva sa 5 i više nvidia kartica na windowsu 7? Koliko znam, navodno da windows 7 nije radio sa 5 ili više AMD kartica, ali nije bilo ograničenje windowsa nego samih drivera pa onda postoje neki modificirani sa kojima radi 5-6 kartica

Kakva je situacija sa nvidiom po tom pitanju?

__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu

Molio bih da mi ne šaljete upite vezano za mining na PM, za to postoji podforum mining i prije ili kasnije će netko odgovoriti
maXonja je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 11:40   #4532
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 622
Ne znam ti odgovor na pitanje.

Ali zašto baš Win 7?
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 11:54   #4533
maXonja
Premium
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,146
Jer su 3GB kartice pa na 10-ki ne radi eth/etc, a i već je instaliran windows 7 na rigu

Nemoj mi spominjati linuxe ako si mislio ići u tom smjeru jer me ne interesiraju
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu

Molio bih da mi ne šaljete upite vezano za mining na PM, za to postoji podforum mining i prije ili kasnije će netko odgovoriti
maXonja je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 13:10   #4534
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,754
Je, bude te moral interisirat i linux ako budes htio rudarit
I to sa vise kartica
Hiveos i vozi miki
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 14:55   #4535
maXonja
Premium
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,146
Nebu nebu, windows majka
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu

Molio bih da mi ne šaljete upite vezano za mining na PM, za to postoji podforum mining i prije ili kasnije će netko odgovoriti
maXonja je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 19:11   #4536
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
Ja sam se sa 6 1060 3gb morao prebaciti na hiveos, moram priznati vrlo jednostavno za upravljati ...

Ako trebas pomoc javi se, sad sam na smosu (prijasnha varijanta hiveosa), preporod, nema toliko trcanja koliko na wimblozama
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2018., 20:05   #4537
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,754
https://www.futura-it.hr/katalog/kom...tice/amd/35837

ko zna.. šta je sad za to seriju LITE ?
jel to isto što i stara garda sapphire 4gb nitro+ rx580 ?
treba rudnik pojačat, a da se ne shebem
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2018., 18:23   #4538
vulkan1
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Split
Postovi: 58
Zna li netko kako se postavlja masternode + mininig?
vulkan1 je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2018., 18:24   #4539
vulkan1
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Split
Postovi: 58
Naravno masternod i mining iste valute..
Ima li netko iskustva u tome?
vulkan1 je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2018., 13:20   #4540
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
Pitanje :

Prebacio sam BTC na adresu od LTC-a imao neko neki slučaj,jel se bu to vrnulo jer nema adrese ili kaj ??????
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2018., 13:23   #4541
tskarda
Premium
Moj komp
 
tskarda's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Umag
Postovi: 916
Kakve su preporuke za buduće rudarenje? Jel ima optimizma oko kupnje grafi (eth, ciljam na 1060) za rudaranje ili bolje ne ulagati u to ili ne u ether i 1060?

thx!
tskarda je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2018., 13:38   #4542
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
Ja imam 1060,ali ću sad probati na 580 preć
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 07.05.2018., 20:43   #4543
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 134
Amd ili nvidia

Pozz ekipa

Sta je isplativije trenutno za sloziti..rx 570/580 rig ili 1060 6gb?

Tj ajmo ovak. Da sad krecete u majning i da imate to iskustvo koje imate koji.bi.vas prvi rig ili 2 bio da vam.je budget cca20t kn?
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:18   #4544
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
VIdim da i 570 je ok sa 30-tak hasa na etheru ... tako da ću se ja odlučiti za nju (ako je krivo recite) ...

a i jeftinija je od 580 za 500-600 kn
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:29   #4545
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 466
Ja imam rx570 nitro + , micron i samsung memoriu!
Rade stabilno na 29,5 mh/s, sa 850w.
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:31   #4546
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,975
A sve ovisi do memorije... ali u prosjeku sve rx 5** idu preko 28.

Nvidia je tisa...manje se grije...manje troši..

Ja bi za 20k složio 7x rx570 i tu bi dobio cca 200 hesha..

Možda cak i polovno tražiti pa bi dobio više...
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:31   #4547
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
mislio uzet xfx 570 dual bios
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:32   #4548
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 221
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
A sve ovisi do memorije... ali u prosjeku sve rx 5** idu preko 28.

Nvidia je tisa...manje se grije...manje troši..

Ja bi za 20k složio 7x rx570 i tu bi dobio cca 200 hesha..

Možda cak i polovno tražiti pa bi dobio više...
a i na nvidiama ovisi o memoriji ...
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 12:33   #4549
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 103
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
VIdim da i 570 je ok sa 30-tak hasa na etheru ... tako da ću se ja odlučiti za nju (ako je krivo recite) ...

a i jeftinija je od 580 za 500-600 kn
Osobno imam i 480 i 570 i 580 i na kraju ti je isti vrag. Sve su 4gb i daju 28,5-32 eth ovisno o memoriji.
Dobar bios i malo vremena da uskladiš clockove i voltažu da je stabilno i tjt.
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 15:27   #4550
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 134
O vidi friper da isto mislimo tak sam.mislio.i ja negdje..
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 19:50   #4551
livada2
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 235
dal na GA-H110-D3A mogu koristit 6*pci-e*1 ili moram 5*1 i jedan *16?
dal na toj istoj ploci radi preko m.2 to usb adaptera i 7 kartica?.
Dal je netko spojio na tu plocu i vise kartica od 6-7? preko onih adaptera 1to4pci-e1*

hvala
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2018., 21:43   #4552
zvjerko
Premium
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 95
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
dal na GA-H110-D3A mogu koristit 6*pci-e*1 ili moram 5*1 i jedan *16?
dal na toj istoj ploci radi preko m.2 to usb adaptera i 7 kartica?.
Dal je netko spojio na tu plocu i vise kartica od 6-7? preko onih adaptera 1to4pci-e1*

hvala
1. mozes 6x x1
2. mislim da ne radi jer je sata lane, a ne pcie, nisam probao
3. probao ali nije islo, no nisam se ubio od isprobavanja
zvjerko je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 21:54   #4553
livada2
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 235
Citiraj:
Autor zvjerko Pregled postova
1. mozes 6x x1
2. mislim da ne radi jer je sata lane, a ne pcie, nisam probao
3. probao ali nije islo, no nisam se ubio od isprobavanja
thx
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 22:11   #4554
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 236
Treba imati strpljenja i isprobati brdo biosa i svaka je dobra.
Evo ja u RIG sa RX580 pulse 8gb uvalio jednu RX470 4GB i ide preko 30.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	12.jpg‎
Views:	92
Size:	156.6 kB
ID:	19646  
Dambo je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2018., 23:19   #4555
livada2
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 235
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Treba imati strpljenja i isprobati brdo biosa i svaka je dobra.
Evo ja u RIG sa RX580 pulse 8gb uvalio jednu RX470 4GB i ide preko 30.
super. Sta 470 sa 30MH vuce samo 76W struje?
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2018., 09:41   #4556
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 236
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
super. Sta 470 sa 30MH vuce samo 76W struje?
Ako misliš da je photoshop
Nemam pametnijeg posla nego editirati slike i zahebavati raju po forumima.
Ako imaš iskustava da HiveOS krivo prezentira podatke, podijeli ih sa nama jer ja takvih saznanja nemam.

Zadnje izmijenjeno od: Dambo. 10.05.2018. u 14:28.
Dambo je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2018., 16:00   #4557
livada2
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 235
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Ako misliš da je photoshop
Nemam pametnijeg posla nego editirati slike i zahebavati raju po forumima.
Ako imaš iskustava da HiveOS krivo prezentira podatke, podijeli ih sa nama jer ja takvih saznanja nemam.
Neznam sto se ljutis. ja sam samo pitanje postavio. I na jednoj 580 ti pise da trosi 106w a sve ostale trose 140+ wati pa sam doso do zaljucka da je upravo to sto si reko -krivo ocitanje(sta hynix memorija utjece s 40% smanjenom potrosnjom? eto ja takva saznanja nemma pa pitam jer to nigdje nisam procitao da hynix trrosi 30-40% manje)

to je stvarno mala potrosnja za tolki HR.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2018., 16:19   #4558
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 236
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Neznam sto se ljutis. ja sam samo pitanje postavio. I na jednoj 580 ti pise da trosi 106w a sve ostale trose 140+ wati pa sam doso do zaljucka da je upravo to sto si reko -krivo ocitanje(sta hynix memorija utjece s 40% smanjenom potrosnjom? eto ja takva saznanja nemma pa pitam jer to nigdje nisam procitao da hynix trrosi 30-40% manje)

to je stvarno mala potrosnja za tolki HR.
Ma ne ljutim se. Ako nekome treba šaljem mu bios. To je gigabyte rx 470 4gb samsung memorija.
A mala potrošnja, je ovo:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	13.jpg‎
Views:	99
Size:	195.4 kB
ID:	19651  
Dambo je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na