Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 03.04.2011., 23:58   #1741
igor01
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
kod mene sve u redu (zagreb,srednjaci)

http://www.speedtest.net/result/1234815051.png
igor01 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2011., 00:11   #1742
LynkS
Registered User
 
LynkS's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 49
Imam isti paket i trenutno je:
http://www.speedtest.net/result/1234830616.png

Sad je jos i dobro, prije pola sata je bilo ispod 1.

LynkS je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.04.2011., 15:18   #1743
iko222
Premium
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Treba ti ovo i još jedan skrimpan kabel na jednoj strani, a na drugu staviš antenski konektor i dva idu u tv, treći u ruter.



Ja sam čekao oko 30 dana tako negdje otprilike.
Inerna požurnica (prijatelj radi tamo) je riješila stvar. Sutra dolaze instalirat sve a cekao sam tjedan dana
iko222 je offline   Reply With Quote
Staro 04.04.2011., 16:22   #1744
Thermaltake
...
 
Thermaltake's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,648
Citiraj:
Autor iko222 Pregled postova
Inerna požurnica (prijatelj radi tamo) je riješila stvar. Sutra dolaze instalirat sve a cekao sam tjedan dana
Svaka čast na tom, ja nažalost nisam imo nikog pa sam bio osuđen duže čekat.
Thermaltake je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2011., 20:13   #1745
iko222
Premium
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Svaka čast na tom, ja nažalost nisam imo nikog pa sam bio osuđen duže čekat.
nažalost zbog ove akcije od 3 mj besplatno morao sam povući veze jer bi čekao minimalno mjesec dana. gužva je
iko222 je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2011., 03:21   #1746
ROMO
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 153
Citiraj:
Autor vedran031 Pregled postova
U četvrtak su mi uveli net+tv, ruter je super kao i brzina ali me zanima kako spojiti drugi tv pa ako moze netko objasnit sta potrebno kupiti. Dole su dvije slike.

Splitter - http://img826.imageshack.us/i/dsc00451pq.jpg/

Speedtest - http://www.speedtest.net/result/1232572921.png

btw na spliteru je lijevi kabel glavni tv a desni kabel ide u ruter
Koliko placas taj internet i u kojem si dijelu grada?
ROMO je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2011., 12:37   #1747
vedran031
Premium
Moj komp
 
vedran031's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 531
Citiraj:
Autor ROMO Pregled postova
Koliko placas taj internet i u kojem si dijelu grada?
160kn + 30 najam rutera, Osijek centar kod kina europe
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2011., 13:56   #1748
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,384
Hmmm...nema mi Sportkluba
Ukinuli su ili je nekaj privremeno?
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2011., 14:41   #1749
stsonic
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Split
Postovi: 65
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Hmmm...nema mi Sportkluba
Ukinuli su ili je nekaj privremeno?
ista stvar... zna neko why?
stsonic je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2011., 14:42   #1750
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,384
Evo ga natrag
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.04.2011., 15:30   #1751
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp
 
Drvoje's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: u threadu kojeg nitko ne čita
Postovi: 3,894
I meni je normalno na poziciji (S22) na kojoj je bija.
Valjda neke smetnje (inače ja baš i ne pratim TV otkad imam komp ). Internet meni, a TV ostatku ukućana, dok telefon dilimo 50:50
__________________


Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2011., 15:52   #1752
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,384
Nije ga bilo skoro cijelo prijepodne.

Citiraj:
Internet meni, a TV ostatku ukućana
Čemu kad postoje tv-kartice pa ti gledaš kaj hoćeš a oni svoje?
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2011., 16:15   #1753
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp
 
Drvoje's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: u threadu kojeg nitko ne čita
Postovi: 3,894
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Čemu kad postoje tv-kartice pa ti gledaš kaj hoćeš a oni svoje?
Zaviri malo u moj SIG. Ova Kworld mi je donila "ljigu" prvaka u sobu i to je jedino čemu služi
Inače se grije ko mutava, pa razmišljam "prikeljit" nešto bakrene "pasivanjače" na taj Philipsov čip, prije nego crkne ili skuri grafičku 2 slota iznad
Nego da bude on topic živija B-net, još uvik best buy - bar u mom selu Kerumvilleu
__________________


Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2011., 20:40   #1754
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Imam običan B.net modem scientific atlanta. Dali postoji neka opcija za bežični internet? Npr. kupim CANYON CNP-WF518N1 ili D-LINK DWL-G122, spojim na komp prek usb-a i odma mogu imat wifi i koristit net da se spajam na mob?
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2011., 20:57   #1755
panoramix
driver
Moj komp
 
panoramix's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,049
Kod mene Dlink DI-524 odrađuje to što trebaš. Mrežni kabel iz Atlante u Dlink, a drugi mrežni iz Dlinka u komp. Wifi imaš po cijelom stanu i možeš spajati mob bez problema.
__________________
SPECTRUM ZX 48 K, Grundig Cassette player, RIZ Color TV - 16 kanala UHF, sobna antena Čajavec SA-3 s lampicom,
software : River Raid & Jet set Willie
panoramix je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2011., 21:24   #1756
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Citiraj:
Autor panoramix Pregled postova
Kod mene Dlink DI-524 odrađuje to što trebaš. Mrežni kabel iz Atlante u Dlink, a drugi mrežni iz Dlinka u komp. Wifi imaš po cijelom stanu i možeš spajati mob bez problema.
Da, ali taj tvoj košta sigurno nekoliko stotina kuna, a ja ne mislim davat puno novaca za tako nešto. Mislio sam da se spoji prek usb-a neka wifi usb antenica (adapter) te da s njom mogu hvatat signal po cijelom stanu bez ikakvog spajanja u modem, dakle samo da je u komp uštekano prek usb-a i to je to. Neznam dal to postoji i dal se može tako napraviti te oće li raditi?
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 20.04.2011., 23:56   #1757
the.elles.d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 358
Imaš ne-wireless modem, a hvatao bi wireless signal od - čega?

U prijevodu - ne. U BNetov modem moraš ubosti neki wireless router, po mogućnosti s LAN WAN portom, i na njega se spajati sa svojom spomenutom USB wireless mrežnom koju uključiš u svoj komp.
the.elles.d je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 00:12   #1758
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Onda dobro. Krivo sam shvatio i mislio sam da se to može. Dakle, moram uzet npr. D-Link DIR-615 i onda mogu imat wifi doma i spajat se preko toga bez problema na bilo šta? Treba mi još nešto ili je dovoljan samo taj DIR-615?
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 00:15   #1759
DiTech
Premium
 
DiTech's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: ZG
Postovi: 305
cini mi se da nije na to mislio, usb wifi adapter u kompu na njega spojit adhoc gsm i surfat preko kompa na bnet. teoretski moze nisam nikada probao.
DiTech je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 00:50   #1760
the.elles.d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 358
1. korak: D-LINK (ili slični uređaj) u BNetov modem.
2. korak: s PCja se spajaš kabelom ili wirelessom na D-LINK
3. korak: surfaš
the.elles.d je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 01:08   #1761
gnjepar
Premium
Moj komp
 
gnjepar's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 634
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Onda dobro. Krivo sam shvatio i mislio sam da se to može. Dakle, moram uzet npr. D-Link DIR-615 i onda mogu imat wifi doma i spajat se preko toga bez problema na bilo šta? Treba mi još nešto ili je dovoljan samo taj DIR-615?
Naravno da se može, pogledaj si teme koje su sticky u mrežnom dijelu.

Citiraj:
Autor the.elles.d Pregled postova
1. korak: D-LINK (ili slični uređaj) u BNetov modem.
2. korak: s PCja se spajaš kabelom ili wirelessom na D-LINK
3. korak: surfaš
Mislim da kolega ne želi router nego želi svoj komp pretvoriti u gateway/WLAN AP.
__________________
The Truth

Zadnje izmijenjeno od: gnjepar. 21.04.2011. u 01:38.
gnjepar je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 02:16   #1762
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Hvala. Budem pogledao. Samo ne želim komplicirat stvari, jednostavno, oću nešto lagano iskombinirati i ne skupo, a da radi.
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 11:43   #1763
gnjepar
Premium
Moj komp
 
gnjepar's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 634
Ne može jednostavno, sam postupak je dosta kompliciran (naravno, kako za koga). Svakako je najjednostavije kupiti router. Nađe se na tržnici po 100 kn što i nije neka velika cifra.
__________________
The Truth
gnjepar je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 13:28   #1764
the.elles.d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 358
Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Mislim da kolega ne želi router nego želi svoj komp pretvoriti u gateway/WLAN AP.
Hm, možda.
Bilo bi dobro kad mi rekao točno što želi napraviti
the.elles.d je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 13:42   #1765
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Ma mislio sam ako kupim ovu mrežnu karticu za wlan (usb wifi adapter) da ću to samo uštekat preko usb-a u komp i imat bežični internet bez obzira što imam kabelski modem. I mislim da ako je taj mali usb adapter uštekan u komp da ću odma moći koristiti svoj kabelski internet i kao normalni i kao bežični. Očito da se ne može tako kako neki kažu i morat ću uzet wlan modem/router sa 4-port switcha da si na njega mogu spojit 2 kompa žicom, a ostale uređaje ako ću koristit bežično.Valjda je tako najbolje.
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 13:48   #1766
madwifi
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 20
Moze se, samo trebas imat driver za taj USB adapter i napravis s tim driverom AP. Napravis share LAN konekcije i sve kae spojeno na tvoj AP ima preko LAN-a vezu na net.
madwifi je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 13:51   #1767
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,036
Jel to to?
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz@2400MHz CL16 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Samsung UE55NU8002TXXH
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCISTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech G413 Silver
MIS: Logitech G502 Proteus Spectrum RGB + SteelSeries Qck mini, Logitech M330 Silent Plus Wireless
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUSALICE: AKG Y500 Wireless, AKG Samsung Galaxy Earbuds, Sennheiser CX 3.00, Pioneer SE-M390, Samsung HS130
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung Galaxy S10e Black, 128GB, 9.0 + Samsung microSDXC 64GB EVO+, Samsung Galaxy S7 Black, 32GB, 8.0
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 14:06   #1768
the.elles.d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 358
Ako imaš Win7, probaj http://www.connectify.me/.
Navodno pretvara tvoj wireless adapter (koji god on bio) u access point i preko toga možeš dijeliti internet. Inače ti ne gine ručno prtljanje po rutama.

Osobno mislim da je poseban router bolje rješene.
the.elles.d je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 14:17   #1769
vedran031
Premium
Moj komp
 
vedran031's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Osijek
Postovi: 531
Dali je ovo fer plej ili kak se vec zove stupilo na snagu? Posto je meni brzina i navece 8mb a vec sam natukao 200gb prometa

Nebih zelio da stara fras dobije kad dode racun.
vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 21.04.2011., 14:57   #1770
the.elles.d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 358
Stupilo je prošli mjesec na snagu, ako se ne varam.
the.elles.d je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na