Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 13.11.2008., 11:32   #331
damiramida
Premium
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 53
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Upravo sam flashao DVB-C receiver na verziju 2.09, ali nigdje ne vidim poboljšanja niti popis promjena..

EDIT: Mislim da je slika malo bolja, ima malo manje artefakata. Moram još proučiti sve programe...
Kad sam updatea-o firmware, jedino sto sam primjetio, da EPG ispravno prikazuje nasa slova.Prije toga je bilo problema sa nekim slovima....
damiramida je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2008., 12:10   #332
cbz
Premium
Moj komp
 
cbz's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: agram
Postovi: 106
B.net - problemi

Pozdrav,

Prije tlacenja info službe i raspravljanja itd, zanima me dal' je itko još imao ovakva iskustva iako nisam siguran da sam pogodio podforum za ovakva pitanja.

Uzeli smo doma B.net, dobili box i u biti su problemi iduci:
Main TV je spojen preko antenskog kabla sa uređajem, i preko skarta.
Fora je u tome što preko antenskog signala slika na dodatnom paketu ima jako loš signal, dapače neki kanali se počinju preklapat. Primjer konkretan je BBC prime sa preklapajućim zvukom NOVETV koji je glasniji od zvuka BBC-a.
Roditeljima koji su navikli na daljinac od TV-a sam to riješio tako da samo prebace na AV (koji difoltno prikazuje BBC iz boxa di je namjesten da stoji normalno.)
Svi kanali koji imaju probleme preko antene spadaju u taj "dodatni paket" no preko scarta ti kanali izgledaju super.

Drugi problem koji zapravo nije nešto posebno jeste to da kad sam htio snimiti prilog sa TV-a, spojio sam laptop paralelno sa TV-om, skuzio sam da signal kasni dobrih 10 sekundi, a ista stvar mi se dogodila kad sam audio izlaze na boxu spojio na liniju. Zvuk sam dobio sa kasnjenjem.

Sad, meni se cini da je to do boxa, no dal se ista od toga moze rijesiti, pojacalom za signal ili nekakvim naprednijim postavkama kojih nisam svjestan ili se radi o piece of junk opremi na koju bi se trebao zaliti.
__________________
Ak-khan-du NEX
--------------------------------------------------
Let them die a violent death!
cbz je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 13.11.2008., 20:00   #333
tomasini_
Premium
Moj komp
 
tomasini_'s Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Županja
Postovi: 922
jedno pitanje - ako se u stanu koristi B.net-ov kabelski internet, preko žičnog modema, a veza se želi podijeliti sa još jednim računalom, koje su opcije podjele veze?
__________________
Divovski kompjuteri
tomasini_ je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 10:51   #334
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,472
Ja sam u tu svrhu uzeo router odnosno AP pa sad četiri računala idu na internet preko jednog cable modema.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2008., 13:47   #335
g52
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: zagreb
Postovi: 26
X na domy_os - uzmes router i spojis na kabelski modem.
g52 je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2008., 08:51   #336
tomasini_
Premium
Moj komp
 
tomasini_'s Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Županja
Postovi: 922
domy_os i g52, što sve točno trebam od opreme da sredim to, danas idem u osijek pa bih se poigrao malo s tim.
__________________
Divovski kompjuteri
tomasini_ je offline   Reply With Quote
Staro 15.11.2008., 14:26   #337
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,472
Običan cable router. Ja sam uzeo nešto skuplji Linksys WRT54GL jer vrlo dobro radi s modificiranim firmwareima...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2008., 06:29   #338
denied
Premium
Moj komp
 
denied's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,109
Kak bnet stoji sa "fair usageom", jel netko zna?
denied je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2008., 15:36   #339
g52
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: zagreb
Postovi: 26
Do sad nisam imao nikakvih ogranicenja, a skida se stvarno fest . Mislim da ga imam vec >3 godine
g52 je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2008., 23:34   #340
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
evo da se pohvalim - kupio sam WRT54GL za 250 kn na trznici - zapakovan - nikad otvorena kutija (josh ima zastitni PVC na sebi)

natovario odmah tomato 1.22 na njega. stvar leeeti.
danij3l je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.11.2008., 17:06   #341
LynkS
Registered User
 
LynkS's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 49
Ja od danas ne mogu da otvorim rapidshareovu stranicu, a imam bnetov xcarnet. Ima netko slicnih problema an ovom njihovom paketu? Mislim da nije do mene, jer jucer je normalno radilo a nisam nista mijenjao.
LynkS je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2008., 17:13   #342
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
meni sljaka. (otvaranje rapidshare.com - nisam probao skidat) (imam Xcarnet)
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 20:47   #343
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp
 
m4dm4n's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,861
http://i36.tinypic.com/kbodbd.jpg

Ovako izgleda kad Bnet uleti sa postavljanjem kablovske televizije (odnosno obnavljanja)
__________________
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? "
m4dm4n je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 21:22   #344
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,346
u DAMN!

i nama su htjeli kopati pa smo ih svi (cijela zgrada) poslali u 3pm

nakon odheba su skuzili da mogu to elegantnije rijesiti..tj. da vec postoji infrastruktura unutar zgrade (gle cudesa) pa da ne moraju ipak kopati.

inace..kada smo kod bneta..od info@bnet.hr cekam odgovor vec kojih 3-4 dana.

zovu me doma uporno na telefon iako im je stari rekao da me NEMA doma cijele dane i da me zovu na mob..ali ne..

mislim da jos malo fali da im ne otkazem kabelsku telku...
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 22:15   #345
majk
Premium
Moj komp
 
majk's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Ri
Postovi: 300
Danas su mi uveli internet preko Bneta, imao sam prije obicnu kablovsku TV, sada je 2D paket. Pise u cjeniku brzina 2MBit / 256kb, a na modemu pise 4 Mbit / 512kbit? Realna brzina je oko 250KB/s. Jel to normalno?
Nece me zaje*** kada stigne racun?

Plus toga, mrezna kartica mi dobiva IP adres range koji je direktno na netu. Modem ko da ne postoji?
Mogu spojit dva kompa preko switcha onda ili ne?
majk je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2008., 23:57   #346
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,499
Citiraj:
Autor majk Pregled postova
Plus toga, mrezna kartica mi dobiva IP adres range koji je direktno na netu. Modem ko da ne postoji?
Mogu spojit dva kompa preko switcha onda ili ne?
O ovome je već više puta bilo riječi, ne preko switcha ali preko routera možeš.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 12:32   #347
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp
 
Dawar's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: in The Republic of Peščenica
Postovi: 1,220
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
u DAMN!

i nama su htjeli kopati pa smo ih svi (cijela zgrada) poslali u 3pm

nakon odheba su skuzili da mogu to elegantnije rijesiti..tj. da vec postoji infrastruktura unutar zgrade (gle cudesa) pa da ne moraju ipak kopati.

inace..kada smo kod bneta..od info@bnet.hr cekam odgovor vec kojih 3-4 dana.

zovu me doma uporno na telefon iako im je stari rekao da me NEMA doma cijele dane i da me zovu na mob..ali ne..

mislim da jos malo fali da im ne otkazem kabelsku telku...
Kad smo vec kod toga, zakon propisuje kabelskim operaterima da koriste svoju infrastrukturu unutar zgrade a ne već ugrađenu, jer su znali tako zahebat one koji nisu uzeli kabelsku pa vise nisu imali signala sa zajednicke antene
__________________
Dawar je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 13:58   #348
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,346
nisu nikaj zahebali sve radi kak spada..i onima koji ne zele kabelsku
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2008., 13:35   #349
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,003
Promjene za XCARNet i 3DCARNet korisnike

Citiraj:
Nova generacija uređaja nažalost ne podržava PPPoE tehnologiju.

novosti
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2008., 13:39   #350
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
da li to znaci i fixne IP adrese? (vjerojatno ne )
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2008., 13:48   #351
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,003
Teško.
A početkom sljedeće godine se očekuje i komercijalno Xvision HD.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2008., 20:35   #352
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,472
Ja sam serviseru skoro maznuo jedan HD receiver iz auta, ali smrad je vidio...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 19:12   #353
NoNic2
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zadar
Postovi: 12
Pozdrav
Razmišljam da ovaj tjedan raskinem ugovor s T-Comom i pređem na B-net pa me zanima da li ću zadržati ovaj T-com modem/router ili ću ga morati vratiti ( obavezni ugovor od 24 mjeseca je ispunjen)?
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 19:25   #354
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
o kojemu se tocno routeru radi?

router zadrzavash - on je u tvojemu vlasnistvu, samo nije sigurno da cesh ga moci koristiti s B.netovom uslugom. trebash router s WAN portom
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 19:50   #355
NoNic2
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zadar
Postovi: 12
Modem je Kasda, hoće li to biti ok? šteta da mi nabijaju 20kn mjesečno više već ako mi ovaj ostaje.
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 20:04   #356
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,499
Citiraj:
Autor NoNic2 Pregled postova
Modem je Kasda, hoće li to biti ok? šteta da mi nabijaju 20kn mjesečno više već ako mi ovaj ostaje.
Moras imati cable modem, Bnet ne koristi ADSL tehnologiju. Jedino što eventualno možeš iskoristiti je routerski dio starog uređaja, a od Bneta uzeti najjeftiniji modem (to je zapravo bridge). Onda routerov WAN spojiš na taj modem umjesto kompa a na router ostale kompove. Ovo pišem općenito i isprobao sam sa Buffalom, ne znam ima li Kasda WAN port.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 20:11   #357
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,003
Dotični se teško može iskoristiti.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 20:28   #358
NoNic2
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zadar
Postovi: 12
Nažalost nema WAN port. Znači onda bi trebao uzeti njihov najskuplji WLAN router (500kn ili 30kn mjesečno). Može li se onda wireless funkcija isključiti i spojiti kabelom jer nekako preferiram zičanu verziju a jedino ta najskuplja wlan verzija je ujedno i router koji bi volio imati da se osiguram za budućnost.
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 20:31   #359
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,499
Kad ti u budućnosti zatreba router onda ćeš si kupiti router, ako ti sad ne treba (imaš jedan komp) onda uzmi najjeftiniju opciju.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 20:50   #360
NoNic2
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zadar
Postovi: 12
OK Thanx, sad su mi neke stvari jasnije
NoNic2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na