Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 10.04.2013., 09:05   #3721
karllo
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: đakovo
Postovi: 49
Optima preko t-com infrastrukture nema trenutno zastoja, sve OK
karllo je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 09:10   #3722
sale03
Premium
Moj komp
 
sale03's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: baš tu
Postovi: 72
Ne bi baš rekao, ja sam na tcomovim žicama i dalje Ima problema SZ Hr.:confused::what:
sale03 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 10.04.2013., 09:42   #3723
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,776
Nema neta od jutros, 1:48
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 10:08   #3724
QS
Premium
Moj komp
 
QS's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Split
Postovi: 270
Istina, ni kod mene... TV sljaka, net mrtav...

EDIT: evo proradilo u mene :-)
__________________

Zadnje izmijenjeno od: QS. 10.04.2013. u 10:42.
QS je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 10:10   #3725
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,776
Pozivom na 0800 0088 samo se javi govorni aparat "dobar dan. ... Ovaj poziv je za vas besplatan" i nakon toga zvoni zvoni. Uopce se ne pali automat za izbornike.
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 10:38   #3726
barbir
Registered User
Moj komp
 
barbir's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Žrnovnica
Postovi: 34
Kod mene ista stvar bila, internet se vratia ima 20 min. Čudno mi bilo radi televizija a nema interneta.
barbir je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 11:06   #3727
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,264
Ista stvar i kod mene u Karlovcu. Vidim da su mi torrenti doma mrtvi, tj. da nema seedanja možda je T-Com konačno izvukao utikač
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 19:05   #3728
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Ima li koji korisnik Optime iz Vukovara/Borova naselja da napiše dojmove, navodno da sad imaju svoju centralu u VU i da radi OK, te kakva je usluga službe za korisnike ukoliko nešto krene po zlu recimo kad rikne rutr ili sl. tehnikalije, imao sam posjet njihovih djelatnika i naravno sve najjj ali baš i nisam nešto siguran glede toga pa molim dojmove ako netko zna.Sad sam na T-comu ali bi smanjio troškove ukoliko je usluga zadovoljavajuća.

Hvala.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 19:13   #3729
OuttaControl
Premium
Moj komp
 
OuttaControl's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Trogir
Postovi: 1,819
zadja dva dana katastrofa net... valjda ce bit bolje
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2013., 22:06   #3730
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,264
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
zadja dva dana katastrofa net... valjda ce bit bolje
kod mene 500kB/s danas, dobro je
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.04.2013., 03:23   #3731
pipe
Bill Gates
Moj komp
 
pipe's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Vukovar
Postovi: 1,979
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Ima li koji korisnik Optime iz Vukovara/Borova naselja da napiše dojmove, navodno da sad imaju svoju centralu u VU i da radi OK, te kakva je usluga službe za korisnike ukoliko nešto krene po zlu recimo kad rikne rutr ili sl. tehnikalije, imao sam posjet njihovih djelatnika i naravno sve najjj ali baš i nisam nešto siguran glede toga pa molim dojmove ako netko zna.Sad sam na T-comu ali bi smanjio troškove ukoliko je usluga zadovoljavajuća.

Hvala.
Vukovar blizu bolnice - 10mbit (Iako imam blizu 12 cesto) vec 3 godine. Samo je jednom bio problem s starim ruterom koji se resetirao, bio tehnicar i zamijenio. Od tada nije bilo problema. Veza stabilna. Neznam tocno jel ista situacija i u Borovu naselju.
__________________
[Project] Silent Bandwidth Killer [56k Warning!]
I ja imam na ploci.

Zadnje izmijenjeno od: pipe. 11.04.2013. u 15:37.
pipe je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2013., 14:59   #3732
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp
 
hammer_of_thor's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 5,422
Ima li netko iskustva sa mjenjanjem brzine kod Optime? Već treči tjedan čekam da povečaju na 10 MBit. Koliko je trebalo da vama povečaju brzinu?

Svaki puta kažu da nazovem za dan-dva. Zahtjev su dobili i proslijedili T-Comu jer preko njega ide povečanje brzine.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2013., 16:53   #3733
karllo
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: đakovo
Postovi: 49
kada sam se raspitivao o uvijetima za povećanje brzine, rekli su mi da nakon odobrenja t-coma ide s prvim danom idućeg mjeseca, odnosno, ne uključuju u toku mjeseca...(ali kako mi je rekla jedna fina dama u SZK, postoji jedna caka u sustavu da ako odobrenje dođe do 4.-5. u mjesecu sustav prepoznaje kao početak mjeseca i aktivira se promjena brzine, nakon toga ide s prvim danom idućeg mjeseca)
karllo je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2013., 18:13   #3734
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,264
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ima li netko iskustva sa mjenjanjem brzine kod Optime? Već treči tjedan čekam da povečaju na 10 MBit. Koliko je trebalo da vama povečaju brzinu?

Svaki puta kažu da nazovem za dan-dva. Zahtjev su dobili i proslijedili T-Comu jer preko njega ide povečanje brzine.
je, ja sam starcima dizao brzinu sa 2 na 4 i rekoše od prvoga dana narednog mjeseca. To je bilo prije pola godine negdje.
za T-com ne znam, ali siguran sam da je išlo od prvoga u mjesecu. meni rekoše "zbog lakše naplate"
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2013., 10:17   #3735
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp
 
Tihomir111's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Virovitica
Postovi: 453
Plaćam brzinu 8 mbit i telefon 235kn, dok moj frend sad po novom plaća 10 mbit i telefon 235. Da li imam kakvo pravo na 10 mbit, budući da 8 mbit više ne postoji u cjeniku, ili se optima strogo drži potpisanog ugovora? TNX
Tihomir111 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2013., 20:29   #3736
vercetti
Premium
Moj komp
 
vercetti's Avatar
 
Datum registracije: May 2003
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,212
Koji je to paket sa 10Mbit i telefonom za 235kn ?

Najjeftinije što vidim sa njihovih stranica je 242kn za 10Mbit+telefon i to je bez onoga što još potrošiš na uspostave i minute...
vercetti je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2013., 19:51   #3737
Tihomir111
ZeNgE_Tiho_Cro
Moj komp
 
Tihomir111's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Virovitica
Postovi: 453
Citiraj:
Autor vercetti Pregled postova
Koji je to paket sa 10Mbit i telefonom za 235kn ?

Najjeftinije što vidim sa njihovih stranica je 242kn za 10Mbit+telefon i to je bez onoga što još potrošiš na uspostave i minute...
Pa baš i ja sad gledam, nije mi jasno, možd isto neki ugovor od "malo" ranije.
Tihomir111 je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2013., 01:10   #3738
Xenon
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,219
Citiraj:
Autor knocker Pregled postova
ja sam imao isti problem i onda su mi rekli da moram 7 dana mjerit brzinu preko Hakomovog programa i to od 19 do 21 sat. Ali zvao sam SZK i onako pristojno ih maltretirao da bi slijedeceg dana se brzina interneta odjednom vratila normalu.
Uspio je riješit uglavnom na kraju su ga uvjeravali da ima ugovor sa brzinom od 2mbita a zapravo ima 4 mbita pe je bilo povuci potegni i sad su mu podigli brzinu.
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 16.04.2013., 08:48   #3739
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp
 
hammer_of_thor's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 5,422
Citiraj:
Autor karllo Pregled postova
kada sam se raspitivao o uvijetima za povećanje brzine, rekli su mi da nakon odobrenja t-coma ide s prvim danom idućeg mjeseca, odnosno, ne uključuju u toku mjeseca...(ali kako mi je rekla jedna fina dama u SZK, postoji jedna caka u sustavu da ako odobrenje dođe do 4.-5. u mjesecu sustav prepoznaje kao početak mjeseca i aktivira se promjena brzine, nakon toga ide s prvim danom idućeg mjeseca)
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
je, ja sam starcima dizao brzinu sa 2 na 4 i rekoše od prvoga dana narednog mjeseca. To je bilo prije pola godine negdje.
za T-com ne znam, ali siguran sam da je išlo od prvoga u mjesecu. meni rekoše "zbog lakše naplate"

Ma nabijem ih.

Mjesec i pol trebam čekat povečanje brzine.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 20:19   #3740
Xenon
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,219
Jel ima netko poslovni paket optime? Koliko je pouzdan?
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2013., 20:25   #3741
Kruno M
Premium
Moj komp
 
Kruno M's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: VKCI
Postovi: 592
Kako ide shema sa raskidanjem ugovora?

Istiće mi obavezni ugovor za mjesec i pol dana, pa da nebi okasnio sa zahtjevom ili šta se to već šalje...
__________________
Pošteni trgovci: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Kruno M je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 12:17   #3742
Xenon
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,219
Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Kako ide shema sa raskidanjem ugovora?

Istiće mi obavezni ugovor za mjesec i pol dana, pa da nebi okasnio sa zahtjevom ili šta se to već šalje...
kaj ti se ne sviđa?
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 12:21   #3743
Kruno M
Premium
Moj komp
 
Kruno M's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: VKCI
Postovi: 592
Citiraj:
Autor Xenon Pregled postova
kaj ti se ne sviđa?
Želim samo internet. Bez telefona i TV-a, a to nemogu. A usto ima i jeftinijih opcija od Optime.

Poslao sam njima isto pitanje na mail oko raskida ugovora, ali naravno da se ne javljaju.
__________________
Pošteni trgovci: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Kruno M je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 12:24   #3744
MadBoY
MadModerator
Moj komp
 
MadBoY's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: N/A
Postovi: 4,712
Ne bi trebao nista slati, jer ti se ugovor nece sam od sebe produziti. Kad ti istekne tih mjesec i pol, jednostavno odes kod drugog ISP-a i kazes da hoces preci kod njih, podneses zahtjev za prelazak i to bi trebalo biti to.
Mozda ce kod tebe biti malo drugacija situacija, jer imas i TV.
__________________
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf
MadBoY je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 12:26   #3745
Kruno M
Premium
Moj komp
 
Kruno M's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: VKCI
Postovi: 592
Da ja prelazim kod drugog ISPa to bi bilo ok. Al ja više neću imati fiksni internet niti telefon. Znaći takve usluge neću više da koristim. Prekid svega...
__________________
Pošteni trgovci: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Kruno M je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 15:29   #3746
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,660
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Ne bi trebao nista slati, jer ti se ugovor nece sam od sebe produziti. Kad ti istekne tih mjesec i pol, jednostavno odes kod drugog ISP-a i kazes da hoces preci kod njih, podneses zahtjev za prelazak i to bi trebalo biti to.
Mozda ce kod tebe biti malo drugacija situacija, jer imas i TV.
Netočno, ugovor je imao na obvezno trajanje x godina, kad istekne tih x godina onda se može raskinut ugovor kad hoće bez penala, ali ugovor i dalje traje.

Ako se ide kod drugog operatera onda oni obično sve umjesto tebe naprave, znači raskinu ugovor sa postojećim operaterom.
__________________

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 17:21   #3747
Night
Premium
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Dbk
Postovi: 361
Citiraj:
Autor Kruno M Pregled postova
Da ja prelazim kod drugog ISPa to bi bilo ok. Al ja više neću imati fiksni internet niti telefon. Znaći takve usluge neću više da koristim. Prekid svega...
Zovi call centar i zatraži da ti pošalju papire za raskid usluge.
Night je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 17:24   #3748
Kruno M
Premium
Moj komp
 
Kruno M's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: VKCI
Postovi: 592
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
Zovi call centar i zatraži da ti pošalju papire za raskid usluge.
Tako će i biti. Vidim da mi na mail neše odgovoriti. Inaće kad sam imao "normalnih" pitanja, javljali su se bez problema, čak i zvali predvečer da popričaju.
__________________
Pošteni trgovci: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Kruno M je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2013., 17:45   #3749
Xenon
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,219
Citiraj:
Autor Night Pregled postova
Zovi call centar i zatraži da ti pošalju papire za raskid usluge.
A kaj ima zvat ...napiše na kompu zahtjev za raskid potpiše i pošalje na faks ili mail ...
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2013., 17:07   #3750
Robbi
Registered User
 
Datum registracije: May 2013
Lokacija: Zadar
Postovi: 1
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
ljudi, morao sam doći ponovo u ovu temu i "updateati" status Evo ja san čita te stvari imoča san do sad jer odi neki ljudi nemaju pojma ocemu govore sve zavisi sto imas od optime i kako,
1-nemaju svi telefon internet i tv, neko ima O2PAKET ,neko sam net a neko net i tv, i kako san reka neko O3surf paket koji iman ja.
2.ja san ima taj tp-link i normalni modem nista strasno i sagem fast i ZTE, I JOS neki međutim meni je bila stvar da kad upalin tv,i net kad kliknem nesto na netu zamrzne mi tv, i ka napravit ce sve nakon koji dan kažu sve je ok zatvorit cemo vam racun u roku 48h,ako se ne javim,ja tocno znan sto su napravili smanjjili mi brzinu i ka rišen problem ja iden mirit brzinu ono 2.80Mbit,a iman 5Mbit znaci pola su mi smanjili ali slika i dalje je stekala i zoven ih da je sve ka i prije ili ostavite mi 2Mbit pa cu placat 2Mbit a ne 5Mbit i ok da ce doci njihovi operateri u zadru,i došli nakon možda 2 ,dana i lik mi promini modem sagem fast za neki zte BILE boje, normalan ka sagem ništa preveliki i opet ne valja i dođu dva lika ali vidija san odma da su programeri jer san skuzija cin je reka nesto,u sebi govorin aj fala bogu da je doša neko ko nesto zna a ne da se ja sam mučin a i neman neke velike opcije da sredin to i taj ZTE miru brzinu meni oko 5Mbit cin upalin tv, pada na pola i site se tog ISKRATEL jer je drugaciji od klasicnog modema i onaj ko kaže da nevalja zato sto ima neznan 5,5,godina i uštekaju mi taj iskratel i sve ok brzina 5Mbit tv,ok telefon ok jer iman O3SURF paket flate-rate, i ima za wifi cita san doli kako neki lik govori da jedino sto nema je wifi ima wifi ja san ga iskljucija jer mi trenutno ne triba a u postavka ma ga možes sam upalit ako ti triba i taj famozni ISKRATEL sto neki lik ljaga a nema pojma sto je to i vidin da nije ulazija u postavke modema + R2 router, ima sve sto triba cak i vise nego obican modem jer ovaj je stvarno velik pa skoro 4,puta veci od obicnog modema,ali šljaka kod mene sve i ima u sebi
firewoll,tako da na kompu mozes imat a mozes iskljucit,i ako niste znali svaki modem ima u sebi firewoll bar u vecini tako da u postavkama kompa možes imat i ne tribas ja san stavija tako da imam u iskratel,u i na 7,ci,
tako da taj famozni modem nije za svakog,sve zavisi sto imas i kako se spajas ja se spajam,a tribalo bi mi još 8,stranica da kazen sto kako,zasto?
tako da iskratel nekom ka meni može pomoci 100%..---eto to je sve od mene...?!!!


...naime, i nakon njihovog pristanka da mi pošalju ruter koji sam htio, došao sam u poštu, podignuo ruter i dočekalo me ono ogromno smeće, grdosija od IskraTela 568+ Sinope - zvao sam službu za korisnike, praveći budalu od mene - šest, ŠEST puta sam se nanovo predstavljao i govorio u čemu je problem, da bi mi zadnji rekao da pišem pismenu reklamaciju šta ću i za koji dan napraviti. ruter im je u original pakovanju, netaknut i zajedno sa pismom žalbe/reklamacije ide ponovo ka zagrebu i sve na njihov trošak... lijepo sam rekao operateru u SZK da ja KUPUJEM robu od njih i da ovo nije nikakva nagradna igra - ako platim 1111, 111, 11 ili 1 kn - ja sam je platio i ja oću ono šta mi i mogu ponuditi - a ne da dobijem ruter kojeg se žele riješiti sa lagera... napisati ću im opširno pismo - kako sam im i rekao, ja kupim jabuke, vi mi pošaljete kruške, šta bi ja sada trebao? prešutiti i koristiti još veće smeće od onih edimaxovih kojeg sam dobio prije 5 ili koliko već godina? nije to nikakav poklon niti nagradna igra - ja plaćam i oću robu, isto tako - uopće, niti malo me ne interesira dali oni daju popust na tu robu od 2,5,100 ili 1000 posto. krajnji bezobrazluk.
Robbi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na