|
![]() |
#1501 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ali traži dobro hlađenje ![]()
![]() |
#1502 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Super Moderators
|
![]() |
#1504 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kaj će mi slony, to je za vas moderne mladiće ![]() Ja se držim stare tehnologije ![]() Zadovoljan sam sa ovima, eventualno si budem naručil onaj monster kebel i zidne nosače.
![]() |
![]() |
#1507 | |||
JDM
|
Pa sto se ti nisi raspitivao po audifilu nedavno o nekim zvucnicima? Citiraj:
![]() Danas su mi rekli u zaraznoj da imam bronhitis i hroptanje na plučima. Dobio sumamed... ![]() Citiraj:
![]() kaj se jos uvjek tak grijes ![]() ![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Fleks, budeš prešao na kineske cjevaše? Nešto se šuška o tome... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1511 |
Super Moderators
|
![]() |
#1512 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Pa ima to već pola godine valjda. A nije se baš pisalo o tome puno kad ih skoro nitko tamo nije čuo. Spojeni su na Sony-ja ![]() ![]() Kablovi su Ixos. U Oktavi sam kupio, valjda ih oni jedini i drže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 | |||||
JDM
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Premium
|
E, Sony ![]() Ma daju se šiljci skinut. Ti izgleda nisi dobro promotrio te zvučnike kad si bio u Oktavi. Bas-refleks rupa im se nalazi na donjoj stranici kutije. Zato i imaju šiljke. A šiljci od stalaka su obično kratki da bi stavio zvučnike samo na njih. Ove kablove sam imao prije zvučnika, pa sam ih zadržao i dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
JDM
|
Nebi htio u detalje ulaziti, ali recimo da u oktavi sto sam cuo bas i nisam ostao odusevljen. No tako i tako nebitno. za neke stvari sto sam vani cuo sam pomislio grozno, a ostao odusevljen kad sam cuo doma... Tako da dok nesto ne cujemo kod nekoga usvirano ili kod sebe doma necu bas davat neke zakljucke da ne uvrijedim vlasnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
Premium
|
Ja se slažem. Meni je to doma skroz drugačije sviralo. U nekim stvarima bolje, a u nekim gore. Al ne možeš reć da tamo nije dobra slušaona il ne znam šta. To je sve na mjestu. Pitanje je samo kak se ti zvučnici slažu s onim HK receiverom i DVD playerom i koliko sati rada imaju iza sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
jako lijepo da spomenem samo,ja kanim raditi stol za komp malo poveci(160x100,160x110,nisam jos odlucio) i sa lijeve strane cu staviti police za komponente...koristit cu medijapan i furnir u calvados boji...ali za noge stola se nemogu odluciti da li da radim od kromiranih cijevi pa punim sa pijeskom ili da radim od drva/medijapana...
![]() |
#1522 |
|
![]() |
#1523 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
|
Citiraj:
Kaj su Danci tako loši u entry ponudi? Vidio sam u cjeniku tvrtke Audio Dream paket od 5 zvučnika (front su Tangent Millennium 200, plus centar i 2 backa) za oko 2300 Kn (samo frontovi dođu oko 1900 Kn, pa mi je samim tim ponuda pomalo čudna). A prvobitni plan je bio sastaviti neki 5.1 sustav iz Wharfedale ponude (serija Diamond). Budget je oko 3000 Kn.
![]() |
![]() |
#1525 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
|
Citiraj:
I nisi mi odgovorio na pitanje o Tangent Millennium zvučnicima. Pročitao sam nekoliko pozitivnih kritika (na audiofilskim, odnosno hi-fi site-ovima) o Millennium 100 zvučnicima (bookshelf). Millennium 200 su floorstanding i imaju malo veću snagu i veću osjetljivost (100W naspram 80W i 88dB naspram 86 dB). Jesi li ih imao negdje priliku čuti? Zar su toliko lošiji od npr. Wharfedale Diamon serije?
![]() |
![]() |
#1528 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
pozz svima nakon dugo vremena... što mislite o ovoj kombinaciji: NAD C352 ili C325BEE (ovisi o tome hoću li uspjeti nabaviti C352) i Focal Chorus 706v meni se ta kombinacija sviđa, malo tamnije pojačalo i svijetliji zvučnici... ok, slušao sam ju sa NAD-om C315BEE ali sva nadova pojačala imaju isti malo tamniji zvuk... onako, visoki su perfektni (za tu cjenovnu klasu), srednji predobro definirani, a bas je odlično definiran i brz, i taman ga je dosta da čovijeku ne fali woofer... (ok ovo je sve subjektivno, nekome nikada nije dosta bassa, a lako se poslje nabavi woofer ako zatreba) i mislim da nema boljih zvulja u tom cijenovnom rangu... (focali dođu 2400kn) imate li kakav drugi prijedlog?
![]() |
#1529 |
JDM
|
Ja sam te focale slusao kod treka na nadu 325bee i to svira lose. Te kutije se kupuju zato sto su ljepe i moderne. Ako nisi cuo bolje svirat ce ti super, ako pak cujes onda ces doc do zakljucka da to i nije neka kombinacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
daj reci nešto kaj bi pasalo sa nad-om, da usporedim, samo mi je bedasto kaj ne mogu čut dvije komponente u istom prostoru pa da usporedim... ovo sam slušao baš kod lika koji je radio sobu za slušaonu... tako da tamo svi sustavi zvuče puno bolje nego kada ovako slušam...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|