Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 15.12.2007., 19:58   #61
Freezeburn991
Registered User
 
Freezeburn991's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 20
Ma to se uopce ne isplati uzimat , bezveze bolje ti je kupit si dreambox i zivit u miru bozjem , mislim isti modem za maxtv i ADSL , cesta prekidanja i moras cekat da bi ti stavili dodatni paket itd. Bolje ti je onda platiti 2k kuna i gledat 1000+ programa na dreambox-u D i sretan si 100% nema nikakvih smetnji niti nista ili onaj Digi TV jel , neznam koliko sam cito o tom maxtv-u sve mi je sumljivo , neki su ga toliko iz psovali i izvrijedjali da to nije normalno (zapravo je jer poludis , platis za uslugu a ne ispune je ) , a neki opet hvale to da je dobro (al samo dobro i da su zadovoljni )
Freezeburn991 je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 00:13   #62
Black_Dragon
Premium
 
Black_Dragon's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 247
Citiraj:
Autor Freezeburn991 Pregled postova
Ma to se uopce ne isplati uzimat , bezveze bolje ti je kupit si dreambox i zivit u miru bozjem , mislim isti modem za maxtv i ADSL , cesta prekidanja i moras cekat da bi ti stavili dodatni paket itd. Bolje ti je onda platiti 2k kuna i gledat 1000+ programa na dreambox-u D i sretan si 100% nema nikakvih smetnji niti nista ili onaj Digi TV jel , neznam koliko sam cito o tom maxtv-u sve mi je sumljivo , neki su ga toliko iz psovali i izvrijedjali da to nije normalno (zapravo je jer poludis , platis za uslugu a ne ispune je ) , a neki opet hvale to da je dobro (al samo dobro i da su zadovoljni )
Nemoj to tako površno gledat . Mnogi bi uzeli satelitsku antenu ali nisu u mogućnosti radi više razloga pa im je ovo jedna od alternativa . Sad govorit jel bolji Max Tv ili Digi Tv nema previše smisla jer svak svoga konja hvali , jel

Problema ima ali ništa nije savršeno . U početku je bilo puno gore dok se sad čovjek može i nadat nečemu ako mu prvih par dana sve radi uredu . Ova akcija je zato bila dobra prilika za one koji bi htjeli probat a opet se nemorat obvezati na ništa

To što svi masovno pljuju Max tv je više razlog zato što iza njega stoji toliko omraženi t-com nego zato što je ta usluga uistinu toliko loša . Ljudi znaju u svemu pretjerivat pa zašto nebi i u ovom slučaju . Eto i ja sam imam ponekad problema s Max tv-om ali oni se riješe uglavnom unutar 24 sata i nisu prečesti . Korisnik sam već 7 mjeseci i mogu reći da sam poprilično zadovoljan . Kažem , nekima uistinu neće sve raditi kako treba , ali da je toliko loše stanje, nije . Gore nemože biti , može biti samo bolje . Nadalje do kraja 2009. će riješiti cijelu infrastrukturu u državi (tako govore) pa se imamo i čemu nadati
Black_Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.12.2007., 03:40   #63
cromen
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 103
Citiraj:
Autor Black_Dragon Pregled postova

To što svi masovno pljuju Max tv je više razlog zato što iza njega stoji toliko omraženi t-com nego zato što je ta usluga uistinu toliko loša . Ljudi znaju u svemu pretjerivat pa zašto nebi i u ovom slučaju . Eto i ja sam imam ponekad problema s Max tv-om ali oni se riješe uglavnom unutar 24 sata i nisu prečesti . Korisnik sam već 7 mjeseci i mogu reći da sam poprilično zadovoljan . Kažem , nekima uistinu neće sve raditi kako treba , ali da je toliko loše stanje, nije . Gore nemože biti , može biti samo bolje . Nadalje do kraja 2009. će riješiti cijelu infrastrukturu u državi (tako govore) pa se imamo i čemu nadati
kao i sve kod t-coma tako i kvaliteta maxtv je razlicita od centrale do centrale
u mene je ziva katastrofa vec 13 mjeseci,covjek se taman ponada da su nesto slozili radi sve ok,a oni pocnu nadogradjivat centralu i opet koma,
toliko o tome da nemoze biti gore,ali kod kompica na drugoj centrali maxtv
radi perfektno
cromen je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 14:36   #64
Black_Dragon
Premium
 
Black_Dragon's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 247
Citiraj:
Autor cromen Pregled postova
kao i sve kod t-coma tako i kvaliteta maxtv je razlicita od centrale do centrale
u mene je ziva katastrofa vec 13 mjeseci,covjek se taman ponada da su nesto slozili radi sve ok,a oni pocnu nadogradjivat centralu i opet koma,
toliko o tome da nemoze biti gore,ali kod kompica na drugoj centrali maxtv
radi perfektno
Dugoročno gledano nemože biti gore , nego bolje . Ti stvarno imaš lošu sreću ali valjda će i tvoja centrala konačno stati na noge
Black_Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 16:01   #65
bruno_x
Premium
Moj komp
 
bruno_x's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: split
Postovi: 240
pa za preplatu recimo na 2 god mozete kupit dobar satelitski prijamnik i antenu i imati masu programa doduse nisu titlovani na hr...al pa sta skines film i uzmes prijevod sa neta na hrvatsk....jel 65x24=1560kn al to nije sve tu je i preplata za tel...i za internet....
pa vi sad pogledajte ukupnu cifru....i to za 2god....mozes kupit novi skuter pa se vozat okolo
bruno_x je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 16:17   #66
walbandon
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Valbandon-blizu Pule
Postovi: 970
hmm, gle, neki ne smiju postaviti satelitsku na zgradu zbog raznih pravila, paim jedino preostaje kabelska ili maxtv
walbandon je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 16:19   #67
ojpi
Premium
Moj komp
 
ojpi's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Varaždin
Postovi: 1,106
Citiraj:
Autor walbandon Pregled postova
hmm, gle, neki ne smiju postaviti satelitsku na zgradu zbog raznih pravila, paim jedino preostaje kabelska ili maxtv
Svatko ima pravo staviti satelitsku na zgradu, samo treba biti uporan.
ojpi je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 20:00   #68
hooch
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: oroslavje
Postovi: 184
sad si razmisljam dal da uzmem MaxTV ili neku digitalnu satelitsku/DigiTV...

zanima me dal znae dal su na DigiTV programi titlovani(HBO i tak...)?

inace, kod mene MaxTV radi normalno...
__________________

hooch je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2007., 20:26   #69
MadBoY
MadModerator
Moj komp
 
MadBoY's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Varaždin
Postovi: 4,657
Citiraj:
Autor bruno_x Pregled postova
pa za preplatu recimo na 2 god mozete kupit dobar satelitski prijamnik i antenu i imati masu programa doduse nisu titlovani na hr...al pa sta skines film i uzmes prijevod sa neta na hrvatsk....jel 65x24=1560kn al to nije sve tu je i preplata za tel...i za internet....
pa vi sad pogledajte ukupnu cifru....i to za 2god....mozes kupit novi skuter pa se vozat okolo
Za bilo kakve kvalitetnije programe na satelitu isto treba placati pretplatu. Naravno da ih je moguce gledati i besplatno, al dosta ljudi se ne zeli sa time zezati, pa onda svaki dan na netu traziti software koji to omogucuje, pa onda najendom taj paket crn... Ovako sa MaxTV-om mogu u svako doba dana upalit TV i gledat recimo Nat Geo ili neki film i slicno...
__________________
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf
MadBoY je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 15:06   #70
Vejita
Hurr durr
Moj komp
 
Vejita's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Stančić
Postovi: 1,444
Evo stigao mi je racun i vidim da pise +81,14 kn(99kn s PDV-om) za kabeliranje, naravno da sam ih odma nazvao i rekli su mi da se zalim ako smatram da od uredaja do modema ima manje od 10m i odma mi je rekla da ako je manje od 10m da se kabeliranje ne placa.
__________________





' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.12.2007., 16:41   #71
bruno_x
Premium
Moj komp
 
bruno_x's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: split
Postovi: 240
maxtv ili nista

ja samo govorim ljudima da postoju i druge opcije....

Zadnje izmijenjeno od: bruno_x. 17.12.2007. u 17:12.
bruno_x je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 17:04   #72
Black_Dragon
Premium
 
Black_Dragon's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 247
Citiraj:
Autor bruno_x Pregled postova
ovako sa maxtv samo problemi preplata plus neki neznani troskovi.....plus neki problemi te jos ako uzmes neki film na rentu.....heheh....jel to se placa dodatno.......ja samo govorim ljudima da postoju i druge opcije....
Problema ima sa svime više-manje a pretplatu ćeš platit ako koristiš neku uslugu na mjesečnoj bazi . Nekih neznanih troškova nema , nepričaj gluposti . Ako ćeš posudit film iz videoteke normalno da ćeš to i platit kao i kad pođeš u običnu videoteku vani . Svak ima svoj izbor ali su mi najjači oni koji komentiraju max tv ili digi tv a nemaju i\ili nisu vidili ni jedno ni drugo

Po tome najbolje uzet flat , drmat po torentima i gledat i neplaćat ništa osim pretplate i sve to još imat snimljeno . Ma neda mi se uopće više pisat ... sve je već rečeno i prožvakano . Ljudi znaju da postoje druge opcije samo se neke stvari nemogu realizirat radi ovog ili onog razloga
Black_Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 18:47   #73
Shotif17
Kiflica sa sezamom
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: !here
Postovi: 208
Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Evo stigao mi je racun i vidim da pise +81,14 kn(99kn s PDV-om) za kabeliranje, naravno da sam ih odma nazvao i rekli su mi da se zalim ako smatram da od uredaja do modema ima manje od 10m i odma mi je rekla da ako je manje od 10m da se kabeliranje ne placa.
Ovo nije istina, to je dezinformacija... Osnovno kabliranje je DO 10 m, dakle bilo 0,5 ili 10 m moraš ga platiti... Ako uspiješ dobit refundaciju na temelju toga da imaš manje od 10 m od routera do STB-a, svaka ti dala!
__________________
Shotif17 je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2007., 19:28   #74
Black_Dragon
Premium
 
Black_Dragon's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Dalmacija
Postovi: 247
Prijavio sam se za max tv preko szk i jedno od pitanja je naravno bilo i kabliranje te kolika je udaljenost pc-a i televizije . Na to sam odgovorio da je između 6-7 m te znači li to da onda neplaćam 100 kn s obzirom da je ispod 10 m na što je "agent" potvrdno odgovorio . Tako je na kraju i bilo

Edit : Najbolje vam se prijavit preko szk-a pa sve pitat što vas zanima . Znam da ih je teško dobit pogotovo u zadnje vrijeme pa vam preporučam da probate ranije ujutro 07-09 h ili kasno navečer iza 00:00 h .

Zadnje izmijenjeno od: Black_Dragon. 17.12.2007. u 19:45.
Black_Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 02:14   #75
Vejita
Hurr durr
Moj komp
 
Vejita's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Stančić
Postovi: 1,444
Citiraj:
Autor Shotif17 Pregled postova
Ovo nije istina, to je dezinformacija... Osnovno kabliranje je DO 10 m, dakle bilo 0,5 ili 10 m moraš ga platiti... Ako uspiješ dobit refundaciju na temelju toga da imaš manje od 10 m od routera do STB-a, svaka ti dala!
Hmmm tako mi je zenska rekla da ako je ispod 10 m da se ne placa, ocito cu morati opet zvati i razgovarati s nekim drugim da mi kaze dali je istina ili ne (znam da nazovem xyz puta da cu uvjek dobiti drugu informaciju ) .
__________________





' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2007., 14:55   #76
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,372
Evo, bio majstor i na svoje i njegovo zadovoljstvo složili smo sve za 20-tak minuta.
Uključujući i probleme sa glupavom Vistom koja je skužila da je promjenjen modem pa mi nije dala u XP

bdw-pitao sam za famozno "kabliranje", veli dečko da ako ti imaš svoj kabel ne bi smio dobiti račun i za to.
Ako meštar pak napiše na nalogu da je "razdužio" kabel odmah pada stotica...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2008., 13:46   #77
_Beast_
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: ZAgreb
Postovi: 7
imam jedno pitanje samo:

dal postoji kakv emulator STB-a? da si mogu piknut u komp iz routera zicu pa na kompu gledat, jer mi je dneva soba nekih 5,6 metri udaljena od routera
_Beast_ je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2008., 14:11   #78
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,372
Citiraj:
Autor _Beast_ Pregled postova
imam jedno pitanje samo:

dal postoji kakv emulator STB-a? da si mogu piknut u komp iz routera zicu pa na kompu gledat, jer mi je dneva soba nekih 5,6 metri udaljena od routera

Pa, možeš gledati u VLC-u...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2008., 14:32   #79
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Imam problem s Maxtv-om. Evo detaljnog izvještaja:

Sve do danas sam na Kasdi imao priključen internet i Maxtv i sve je radilo odlično. No da bih priključio PS3 na net morao sam Kasdu prebaciti u router mode, što sam i učinio. Sad internet na PC-u i na PS3 radi bez problema, ali pogađate Maxtv ne šljaka.

Sad mene zanima da li uopće Maxtv može raditi preko Kasde koja je u router modu?

Znam da su na Kasdi 2 lan mjesta bila zaključana na IPTV a sad više nisu jer sam prebacio u router mode. Pretpostavljam da i to ima neke veze.
vladobrad je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 17:19   #80
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor vladobrad Pregled postova
Imam problem s Maxtv-om. Evo detaljnog izvještaja:

Sve do danas sam na Kasdi imao priključen internet i Maxtv i sve je radilo odlično. No da bih priključio PS3 na net morao sam Kasdu prebaciti u router mode, što sam i učinio. Sad internet na PC-u i na PS3 radi bez problema, ali pogađate Maxtv ne šljaka.

Sad mene zanima da li uopće Maxtv može raditi preko Kasde koja je u router modu?

Znam da su na Kasdi 2 lan mjesta bila zaključana na IPTV a sad više nisu jer sam prebacio u router mode. Pretpostavljam da i to ima neke veze.
Evo probao sam vratiti u bridge mode i proradio je opet.

Da li ima teoretske šanse da MaxTV radi kad je Kasda u router modu?
__________________
vladobrad je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 17:58   #81
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,601
Normalno je da ti MaxTv neradi kada Kasdu prebaciš u router mode rada jer u tom postupku "ubiješ" postavke potrebne za MaxTv.
Obzirom na iskustvo svih koji su imali nesreću da se zafrkavaju sa prijateljicom Kasdom imaš na raspolaganju dva rješenja:
1 - Kupi Switch i preko njega spoji više računala - po meni lošije jer za net opet ovisiš o Kasdi
2 - Kupi Router (pazi bez adsl modema), preko njega spojiš sva računala, router mode naravno
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 18:16   #82
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Normalno je da ti MaxTv neradi kada Kasdu prebaciš u router mode rada jer u tom postupku "ubiješ" postavke potrebne za MaxTv.
Obzirom na iskustvo svih koji su imali nesreću da se zafrkavaju sa prijateljicom Kasdom imaš na raspolaganju dva rješenja:
1 - Kupi Switch i preko njega spoji više računala - po meni lošije jer za net opet ovisiš o Kasdi
2 - Kupi Router (pazi bez adsl modema), preko njega spojiš sva računala, router mode naravno
A hoće li MaxTV raditi s nekim routerom kojeg kupim odvojeno u dućanu, a ne preko T-Coma?
vladobrad je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 18:19   #83
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,601
Kvaka je u tome šta MaxTv radi preko Kasde (Bridge mode - Lan3 ili 4), a Router spajaš na Lan1 i njega konfiguriraš kako spada (Router mode, . . .).
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 18:21   #84
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kvaka je u tome šta MaxTv radi preko Kasde (Bridge mode - Lan3 ili 4), a Router spajaš na Lan1 i njega konfiguriraš kako spada (Router mode, . . .).
Ahaaaaa. Zahvaljujem
vladobrad je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 18:33   #85
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,601
Nema frke, zato smo tu da pomognemo jedan drugome
Ovo kavica govori iz mene, upravo je pijem - hehe
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2008., 21:58   #86
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp
 
Paxton's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Sibinj
Postovi: 633
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Normalno je da ti MaxTv neradi kada Kasdu prebaciš u router mode rada jer u tom postupku "ubiješ" postavke potrebne za MaxTv.
Obzirom na iskustvo svih koji su imali nesreću da se zafrkavaju sa prijateljicom Kasdom imaš na raspolaganju dva rješenja:
1 - Kupi Switch i preko njega spoji više računala - po meni lošije jer za net opet ovisiš o Kasdi
2 - Kupi Router (pazi bez adsl modema), preko njega spojiš sva računala, router mode naravno
NIJE istina, ne širi dezinformacije. Postavke konekcije za maxtv i dsl su odvojene, a čak ne možeš ni obrisati konekciju maxtva bez ucitavanja postavki za 4 lan porta, tj da ti kasda ima sve 4 porta u lan modu. Da sve ne bi bilo prazna priča, ja imam dvije kasde i jedna je radila, a druga sada radi u router modu bez problema, zajedno sa maxtv-om. Kod rodjake ista situacija, nakon godinu dana sam joj prebacio kasdu u router mode, i maxtv - pogodi - radi normalno...
Paxton je offline   Reply With Quote
Staro 15.01.2008., 12:56   #87
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,601
Zavisi koji postupak za prebacivanje u Router mode je korišten. Ako je korištena procedura opisana u Sticky - ju onda jesu "ucitavane postavke za 4 lan porta",a i sam @vladobrad je napisao "da bih priključio PS3 na net morao sam Kasdu prebaciti u router mode, što sam i učinio. Sad internet na PC-u i na PS3 radi bez problema, ali pogađate Maxtv ne šljaka".

Ako se samo editira postojeća Bridge konekcija (drugu od MaxTv nemože jer je "zaštićena") može se podesit Router mode za net. Samo je pitanje koliko je prijateljica Kasda stabilna u tom režimu rada. Nekom radi bez problema, a nekom se zablesi x puta dnevno. You have right to choose.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2008., 01:11   #88
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ako se samo editira postojeća Bridge konekcija (drugu od MaxTv nemože jer je "zaštićena") može se podesit Router mode za net.
Možeš malo detaljnije objasnit ovaj postupak "editiranja"? Koliko sam shvatio ostala bi ova dva porta za IPTV, a druga 2 porta bi se ponašala kao router?
vladobrad je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2008., 08:56   #89
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp
 
Paxton's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Sibinj
Postovi: 633
Paxton je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2008., 10:27   #90
vladobrad
Premium
Moj komp
 
vladobrad's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 207
Uspio sam Fora je bila u tom da se pod WAN postavkama ne smiju obrisati obje postavke kao što piše nego ostaviti onu za MaxTV.
vladobrad je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na