|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
za te nofce je čist OK |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
iperi su ti klasa tagan enermax itd...neda mi se milj put nabrajat jedina razlika je ta sto se en rade kod topowera...bla bla bla imam 2 hipera i jedni od najtisih napajanja su.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
bas neki dan gledao jednog hypera u jednoj plexi kanti u jednoj trgovini. neznam koji tocno medl je bio al 100% je bio typ-r i dodje cca640kn. uglavnom mogao si brojit okretaje venta a u kucistu i nije bilo bas hladno. meni se cinilo super tiho....
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Kupio ga. 580wata (650 najviše može dati). I jojojojoj kako je teško. Dobiješ kutiju (koja izgleda kao kutija s alatima, predivna) koja je strašno praktična. Unutra oko 20 raznih kablova i kombinacija. Svi imaju cable sleeving, najljepši koji sam ikada vidio. A kako je tek tiho, mmmmmm. Još onaj manji ventilator radi neko vrijeme nakon što se isključi komp. Slučajno sam primjetio, jer se ništa ne čuje. A ona tipkica za paljenje i gašenje svjetli retro crveno ko na nekim starim električnim aparatima. Totalno cool. Ja pre zadovoljan. Sljedeće na redu mi je G15., ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Iden ga i ja uzet sutra , jako dobro napajanje bar koliko san vidia po testovima po netu , evo jedan review ako koga zanima.Ima neko jos kakvu preporuku za napajanje isto vako do 700-800+kn! http://w w w.xtremeresources.com/mod...wcontent&id=78 Zadnje izmijenjeno od: Pink_Floyd. 26.01.2006. u 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
a kaj sam vam ja govoril? ![]() da ona njihova shema sa kutijicom je prejebena... a i ovo sa ventom koji se još vrti naknadno kad ugasiš komp je dobra... a jesi primjetio da se malo više to napajanje grije od drugih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jos ga nisam isprobao do kraja. Javim ti poslije veceras ![]() U normalnom radu se ne cuje niti jedan od tih ventova. a sav je rupicast pa mislim da ima odlicno strujanje zraka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ne cuje se nista! Imam samo pitanje, a nisam siguran na koji podforum da ga stavim, a povezano je s napajnjem, pa cu postaviti ovdje. ADA3200DKA4CG CDBHE 0540MPMW 1344117J50096 je proc, ostalo vidite iz siga. Je li normalno da voltaža procesora (default 1.35V) varira u rasponu od 1.330-1.360V. Vidio sam to i u biosu i cpu-z. To radi konstatno!:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najvjerojatnije maticna ima problema sa stabilizacijom napona...nis cudno s obzirom da velika vecina danasnjih maticnih to dela...
![]() |
#15 |
Premium
|
I kakve su posljedice toga? Dugotrajno, kratko trajno, jel mi može proc crknut zbog toga? To je dosta velik raspon.:mad: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|