|
![]() |
#16 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
evo frend dofurao proc i maticnu do mene i aj si ju ljepo upikao ![]() pa evo ovo je intel ![]() pa cpu mark ![]() pa pcmark04 ![]() super pi ![]() i evo sad mog ![]() pa cpu mark ![]() pc mark 04 ![]() super pi ![]() radeno je na brzaka i nije nis klokano jer nebi stigao a i moram frendu vratit plocu i proc inace sam mrtav ![]() vidis da dere 3000 northwooda ne klokan...a klokan huh morao bi svoga mucit a ni to mi se neda danas vise(da mi se oc-at neda) ![]() ![]() nadam se da sam ti pomogao |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Dark side Moderator
|
![]() |
#19 |
the luda ribetna
|
da memu sam stavio na 250(intelu je nekak pasalo) al je zato na venice sve stok cak i latenciju ![]() al je sve na brzaka izvukao bi ja jos vise od toga...sry zbog zurbe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Dark side Moderator
|
Ma nemas beda ribo. Bitno da je ovo bila zorna usporedba. Imas bacvu pive za ovo cim budem dolazio u ZG ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MOrat cu ozbiljo razmislit o nekoj AMD konfi! E da i reci oce bit bedova s mojom memom? Kingmax HC 466? THX jos jednom!
![]() |
#21 |
the luda ribetna
|
nece amd-u vise ne smetaju latencije...sve 5 jos ce ti i radit bolje pri kloku jer ak klokas dizes fsb ![]() ma gle nije bed ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
the luda ribetna
|
poigrao sam se neki dan bas sa fitalitijem...izgleda da sam ja dobio jedan od prvih primjeraka koji nisu aljali bas(da dode na trziste)i mogu cak rec da je dostojni suparnik dfi-u ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dark side Moderator
|
evo i ja bas gledam abiticu MBO ABIT, s. 939, Fatal1ty AN8, nForce 4 Ultra, BUS 2000 MHz, serial ATA II, RAID, 5.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, Firewall, ATX 2 1.442,00 Sta kontas jel bi to bio dobar izbor? E da i ovo sa sata 2 to naravno nema veze sata 1 ide na to normalono ili..?
![]() |
#26 |
the luda ribetna
|
sata 2 je kompatabilna sa satom 1 ![]() je ova fitalitica je bolesna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|