|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko ste cekali na ADSL prikljucak?
NAkon sto ste poslali prijavu, koliko ste cekali da vam T-Comovci dodju spojiti ADSL i u kojem ste gradu/naselju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Dao zahtjev u 7. mjesecu prosle godine,negdje polovicom mjeseca,dosli za cca mjesec dana. Lokacija vidi se
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam predao zahtjev u jedan ponedjeljak u 9. mjesecu 2004. i došli su mi dečki doma za 4 DANA...:clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
10 dana:clap:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Pusti ih par dana i onda nazovi. I opet. I tak par dana zaredom pa bude to malo brže išlo...Hiča i to, prodaš spiku, malo šarmiraš ako je žemsko, ako je muško daj sestru i to je to. Dođu onda brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Predo 4.4.2005 još uvijek ni traga ni glasa a živim skoro pa u centru ZG(trnje). vidio sa po newsima ekipu koja je čekal po 3mj. tak da me više ništ ne čudi
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
čekao sam 8 dana, nazvali su me još jučer da dolaze i nije bilo nikoga, nazvali su opet sljedeći dan (danas) i došli. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
20-ak dana...još su mi se ispričavali što nisu ranije došli jer nisu imali LAN modema na lageru ili tako nešto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
oko 6-7 dana več čekam. Sutra zovem i skidam sve po spisku. Preksutra idem osobno u T centar. Oče ko samnom *khm* - mitzek 160kg *khm* ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
cekao par mjeseci potrazi stariji topic
![]() |
#15 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004