|
![]() |
#2942 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 |
Banned
Datum registracije: Apr 2016
|
|
![]() |
![]() |
#2950 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali sto su promasili ovi slepci iz valensije.... Valjda nam se nece obiti o glavu. Sent from my D5803 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2952 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Najjakiji komentar na indeksu “Jedne sam večeri otišao u bar. Cijelu sam noć razgovarao s jednom ženom, smijali smo se, flertovali, platio sam joj nekoliko pića.Oko 5 sati ujutro u bar je ušao neki frajer, zgrabio ženu i odveo je u WC. Vodili su ljubav i i ona je otišla s njim. No, to nije važno jer sam ja imao veći posjed tijekom večeri...” |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
I dalje je Barca prva,trebaju samo dobiti sve do kraja. Ali kako samo tri minute nadoknade,a ovi su pojeli bar 15,samo u drugom poluvremenu?
![]() |
#2955 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ama jel mi to Valencija uljepsala radni weekend? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Barca je ocito u totalnom knockdownu. Jos ce dobro i zavrsiti ako barem kup osvoje. Nisam ih gledao veceras, ali mislim da nisam ni trebao, sve se vidjelo protiv reala i atletica.
#2957 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ma ne nije to Barca u krizi, to se Brko samo zajeb'o kad je to rek'o ![]()
![]() |
#2959 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ,već u srijedu Depor u gostima i ako slučajno otkinu dva boda,Real u 22h igra za tron! Naravno ,tu su i atletičari koji bi po meni mogli proći prvi kroz cilj kao i 2014-te!
![]() |
#2962 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#2963 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
CFC U19 osvojili ligu prvaka protiv PSGa. ![]() ![]() https://www.facebook.com/ChelseaFC/v...4293857022259/ Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 19.04.2016. u 07:52. |
![]() |
![]() |
#2967 |
Premium
|
#2969 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Nisu uopće tu negdi.. Ako pogledaš malo, evo npr. Liga golove.. Messi sa 100 utakmica manje ima jedva 30 golova manje, a čak 5 asistencija više.. Sve u svemu messi ima još sigurno 6-7 sezona dobrih za odradit.. Dok Ronaldo plafon 2-3... Neće to na kraju bit baš tu negdi! ![]() Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2970 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
http://www.sportskeeda.com/slideshow...do?imgid=22355 Kod golova su tu negdje a za ostalo: -Ronaldo vodi u broju udaraca prema golu po utakmici (znači neučinkovitiji), broju kartona, izgubljenih lopti, crossing accuracy -Messi vodi u asistencijama, uspješnim driblinzima, točnim dodavanjima i obrambenom doprinosu (tackles per match, interceptions per match). Messi daleko više utječe na građenje napada i kreiranje prilika za sebe i suigrače, a i što se golova tiče, u statistici ne piše da Messi postiže više golova iz igre te da je Ronaldo kralj penala. Znači otkako je došao u Real, Ronaldu da bi zabio broj golova kao Messi, treba par udaraca više po utakmici i dosta više penala. A ako gledamo cijelu karijeru a ne samo ovu usporedbu otkako je Ronaldo u Realu, treba mu i daleko više odigranih utakmica. Činjenica je da su najbolji dani iza jednog i drugog, no ako gledamo peak performance, onda kalendarska godina u kojoj je Messi zabio više od 90 golova stoji par stepenica iznad svega viđenog od početka nogometne igre. A kad u razmatranje uđu i osvojeni trofeji, tu se tek vidi razlika i mislim da u toj usporedbi Ronaldo nema što tražiti. Napomenuo bih i da Ronaldo puno više teži nesportskoj igri, udaranju protivnika i simulacijama kako bi zaradio prekršaj a ukoliko mu sudac ne udovolji često nervozno gestikulira. Naposlijetku, Messi je često spominjan kao kandidat za najboljeg igrača u povijesti a mislim da je Ronaldo puno rjeđe (ako uopće) spomenut u tom kontekstu. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|