|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Imam jedno pitanje za Osiječane, ako ih ima koji čitaju ovaj podforum ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2943 |
Premium
|
Ma samo sam otišao kod šogora, i na njegov komp (on isto ima Galaxy S9 spojio u download modu i prepoznao ga komp i Fleshao.... Eto sad i ja i šogor imamo Gingerbread. Sad ću krenuti u analizu greške, ali sve mi nekako vuće na defektni USB kabel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
#2945 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Oko 300-400% Baterija na stock ROMu mi je trajala 1 dan - medium/heavy upotreba Kad sam počeo eksperimentirati sa ROMovima na nekima tipa Cyanogen i LeeDroid je trajala 2 puna dana. Otkad su počeli izlaziti ovi undervoltani kerneli tipa LordMOd i MDJ's V-X baterija mi lagano izdrži 3 dana (dakle puna 72h) i ostane bar 20% baterije ali tad bi obično punio čisto da mi ne crkne sljedeči dan na poslu ili faksu. Upotreba je obično 15-ak min poziva na dan, 10ak poruka, ekran na nekih 30% brightnessa, 2G only, cca 20-30 min Wi-Fia dnevno.
#2946 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa dobro, zar je toliki problem staviti mobitel svaku vece na punjac i ujutro odspojiti? Ne rauzmijem to forsiranje trajanja baterije, a strah te dirnuti mobitel da bi ti trajala par minuta dulje... |
![]() |
![]() |
#2947 |
|
Nije problem, da imam "normalno" radno vrijeme, samo što sam ja rijetko navečer kod kuće, imam noćne na poslu, nekad moram prespavat u drugom gradu zbog faksa, nekad sam vani na pivu itd. Ni ja se nisam previše opterečivao time kad sam kupio mobitel, svaku večer na punjaču i OK, ali lijepo je ne biti ovisan o tome da će ti baterija večeras biti na 10-ak % ![]() A mobitel svako malo uzimam i nešto prčkam, tako da uopće nije problem koristiti mobitel, a kamoli da idem u te ekstreme da ga ne želim ni dirnuti da baterija ne krepa ![]()
#2948 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
#2949 |
|
Ne, nikako ne usporavaju mobitel ![]() Undervoltani kerneli su tweakani da smanje potrošnju u idleu i loadu, uz još 100 drugih pozitivnih tweakova. Meni je trenutno na MDJ's Gignerbread Sense 3.0 ROMu sa njegovim V10 kernelom potrošnja u idleu 1 mA Jedino ako ne downclockaš procesor pa time ne uštediš još baterije. ![]() Da stavim svoj DHD na nekih 750 MHz vjerujem da bi lako dostigao 5 dana bez punjenja (naravno tad bi i primjetio usporenje ili lag u nekim zahtjevnijim aplikacijama)
#2950 |
Bazinga
|
Downclock ne dolazi u obzir. ![]() Hvala na informacijama.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2951 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Cak je i lagan OC moguc kod undervolta. |
![]() |
![]() |
#2955 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Tako je.Pa iskreno bolje je onda jos spustit voltazu ako se moze. |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
|
Da li netko zna kako da maknem opciju da mi se u albumu prikazuju Albumi koje imam upload-ane na Picassi ????? Galaxy S je u pitanju...... |
![]() |
![]() |
#2959 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
To je odlično za tebe, ali budimo realni daleko je to od 'medium' korištenja ![]() A šta s nama kojima ekran ne pada ispod 3,5-4h, wifi/3G uvijek upaljeni, a baterija traje ~46h? To bi valjda bio heavy use ![]()
![]() |
#2960 | |
|
Citiraj:
Svako malo nešto prčkam po mobitelu i konstantno ga vadim iz džepa tako da bez ~4 sata sigurno nije ![]()
![]() |
#2962 |
Premium
|
Znam da mozda nije ovo mijesto, ali molio bih vas savjet u odabiru zastite za mobitel ![]() Koja je razlika između ove "Gel case" http://www.njuskalo.hr/samsung-oprem...-oglas-2942685 i ove "Silicon Case" http://www.njuskalo.hr/samsung-oprem...-oglas-1868905 Ili je možda bolje uzeti neku onako kožnu futrolicu ??? |
![]() |
![]() |
#2964 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Po 10kn ove najjednostavnije. @goranbm Tpu/gel je zdravo seljacki guma i takav case je kompaktniji uz mob, ne seta i slicno silicon je mekan i rubovi nisu skroz uz mob, lako se razvlaci. Ne znam objasniti bas ocito xD . Meni osobno je draza tvrda plastika jer je s njom mob kompaktniji nego sa silikonskom |
![]() |
![]() |
#2965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2966 |
Outlaw Torn
Datum registracije: Mar 2007
|
@Goranbm, sto se tih gel/silicon maskica tice, po mojem iskustvu to je pak lutrija :-k cak ni ove koje cvrsce prianjaju uz mobitel nisu cvrste poput ovoga: Mesh Case Cover for Samsung Galaxy S. Imam to na Desireu i bolja mi je opcija od gumene maske koju sam koristio ranije. Mobitel je robusniji, stiti od udaraca, a meni osobno izgleda puno bolje.
#2967 |
Premium
|
Aha, dobro izgleda, ali kad nemam kako naručivati sa e-baya .... i koliko to treba da dodje ??? Bi li mi mogao uplodati koju sliku tvog Desire-a, da vidim kak izgleda to uzivo na mobu, na ovim slikama se bas nevidi dobro ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Premium
|
Koja je razlika izmedju Zagg inv. shield-a i ovih folija za ekran po njuskalu ?? (osim u cijeni 100 <-> 15kn) ?????? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|