Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.04.2016., 19:38   #2911
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Nije on loš,ali nije dovoljno dobar za Real,jel sad jasnije?
Tko je po tebi bolji?

Jesi ti ono govorio da bi trebalo dovest Giovinca?
draksa je offline  
Staro 16.04.2016., 19:42   #2912
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ne znam tko je bolji ali mi je bilo zao kad su potjerali higuaina (kao i di mariju i ezila).

Sent from my D5803 using Tapatalk
Kal-EL je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.04.2016., 20:09   #2913
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Tko je po tebi bolji?

Jesi ti ono govorio da bi trebalo dovest Giovinca?
Trenutno?
Higuain,Vardy,Costa,Dybala!
Naravno to je moj osobni izbor,ne znači da sam u pravu.
Ma ne govorim ja da je Benzema loš napadač,pa nisam blesav.On je super špica,samo se po mom mišljenju ne uklapa u Real trenutno.Treba im netko brži,on previše umrtvljuje igru,a hvala bogu ima Real takvih trenutno i previše.
Naravno da sam ja predlagao Giovinca,super igrač ,samo nije imao sreće sa izborom kluba.Nije mogao unutra pored Del Piera,a mislim ,tko bi uopće mogao?
Ma ludilo od igrača!
Kako stvari stoje Biliću se srušili snovi u jednom tjednu.City razbio Chelsea,tako da mu ostaje borba s Unitedom za Euro ligu.A znate što englezi misle o tom natjecanju!
Staro 16.04.2016., 20:44   #2914
draksa
Premium

Higuain je jako sličan igrač Benzemi, po meni su podjednaki možda je malo Benzema bolji i zato su njega ostavili u Realu. Moraš isto tako gledat da je Higuain u Napoliju zvijezda i sve se njemu podređuje, Benzema je 3.-4. na listi u Realu.

Vardy je 1 season wonder, njegov način igre odgovara Lesteru i Premier lizi no on nije igrač za klub tipa Real.

Costa se više tuče nego igra nogomet ,a nije u nekoj formi ove godine.

Dyabala je mlad i jos nedokazan, ali fizički nije tip igrača koji Real želi.

I onda da izračunamo koliko je minuta prošlo po golu ove sezone
Benzema : 84
Higuain: 89
Vardy: 138
Dybala: 139
Costa: 184

Za usporedbu sa još nekima, Ibra daje svake 83.5min, Lewandowski svakih 90, Aguero 111,5 , Griezmann 135.5

Edit: Suarez svakih 100.5 min daje gol
Tako da je statistički Benzema među najboljim špicama na svijetu
draksa je offline  
Staro 16.04.2016., 20:47   #2915
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Koliko bi golova dao grizman da igra u npr. Realu, ili barci ili bilo kojem drugom klubu osim ATM?
Barem jos 20% vise tako da te statistike ne mozes tako prezentirati.

Kal-EL je offline  
Staro 16.04.2016., 21:12   #2916
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
City rastavio cfc
Hamm je offline  
Staro 16.04.2016., 21:32   #2917
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Koliko bi golova dao grizman da igra u npr. Realu, ili barci ili bilo kojem drugom klubu osim ATM?

Slažem se u potpunosti.Statistika ovdje ne znači ništa.Uzmi Lester i Real i usporedi način igre obje momčadi.Lester igra na kontre s čvrstom obranom,tako da imaju par sansi po tekmi.Real ih napravi bar desetak,tako da...
Ali dobro ,da ne duljimo ,jer nema smisla.
Sutra Leicester-West Ham!
Staro 16.04.2016., 21:41   #2918
draksa
Premium

Citiraj:
Slažem se u potpunosti.Statistika ovdje ne znači ništa.Uzmi Lester i Real i usporedi način igre obje momčadi.Lester igra na kontre s čvrstom obranom,tako da imaju par sansi po tekmi.Real ih napravi bar desetak,tako da...
Ali dobro ,da ne duljimo ,jer nema smisla.
Sutra Leicester-West Ham!
Vardy ima 3.1 udarac po golu po utakmici , Benzema 3.6

To je razlika oko 15% , Benzema daje oko 35% češće
draksa je offline  
Staro 16.04.2016., 23:17   #2919
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Benzema zabija tap-inove i odbijance, 1 na 1 s golmanom redovito promašuje. Lopta mu se odbija od noge, pas nikakav. Da ga gledate svakog vikenda kao ja od kad je došao u Real znali bi da nije klasa igrača za Real. Da samo znate koliko je on važnih utakmica koje su ovisile o određenom trofeju shebao svojim neobjašnjivim promašajima.
Mirkopoter je offline  
Staro 16.04.2016., 23:33   #2920
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Benzema zabija tap-inove i odbijance, 1 na 1 s golmanom redovito promašuje. Lopta mu se odbija od noge, pas nikakav. Da ga gledate svakog vikenda kao ja od kad je došao u Real znali bi da nije klasa igrača za Real. Da samo znate koliko je on važnih utakmica koje su ovisile o određenom trofeju shebao svojim neobjašnjivim promašajima.
Pa ja sam u zadnjih 5 godina možda prepustio dvije tri,kad nisam bio u mogućnosti,dakle,slažem se s tobom.Računam tu i kupove!
Meni najveća zamjerka ide na njegovu tromost,tj. nemogućnost da prati brzu kontru s Baleom i Kikicom.Za talijansku ligu bi bio premija,ali dobro dosta o njemu.Nije on najveći problem Reala.Treba nam dobar stoper i ofenzivni veznjak,ovo drugo je ok!
Oglas

Oglas
Staro 17.04.2016., 00:37   #2921
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Ofenzivni veznjak, really.. pa takvih imamo na izvoz.
Mirkopoter je offline  
Staro 17.04.2016., 00:43   #2922
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Vardy ima 3.1 udarac po golu po utakmici , Benzema 3.6

To je razlika oko 15% , Benzema daje oko 35% češće
Da ne govorimo o npr. Higuainu koji je zaradio suspenziju od 4 tekme zbog izuzetno glupog ponašanja ili Suareza čije poteze uopće ne treba posebno spominjati (a i nestao je u najbitnijoj tekmi godine za Barcu). Costu pak ne vole ni navijači Chelseaja, a kamoli tuđi, te također zna često nestati za vrijeme vrlo važnih tekmi. Ibrahimović je pokazao svoju klasu u tekmi sezone protiv Cityja i promašio čuda neviđena. Lewandovskog nisam gledao ove godine previše, pa ću ostaviti sud o njemu kada se sretnu sa Atleticom, čisto da vidimo kako se snalazi sa poštenom obranom

Ove ostale koji su tek jednu poštenu sezonu odradili neću komentirati jer su još nedovoljno iskusni da bi se pričalo o nekakvim vrhunskim napadačima ... previše je bilo igrača koji nestanu nakon sezone-dvije.

Trenutna momčad Reala ima daleko veću potrebu za lijevim bekom i jednim mladim perspektivnim stoperom (koji će zamijeniti već ostarjele Pepea ili Ramosa), nego za nekakvim centarforima. Eventualno naći kvalitetnog defanzivnog veznog, jer neće moći Casemiro igrati tekme svaki treći dan u kontinuitetu tijekom cijele sezone.

Samo se nadam da će Zidane na ljeto sam birati igrače, a ne kao što to obično biva, ove glavešine iznad.
dh41400 je offline  
Staro 17.04.2016., 01:55   #2923
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Varane standardni i Ramos i Pepe neka se mijenjaju, Nacho me u tekmi protiv Seville oduševio, bez greške odigrao tako da po meni stoper ne treba. Vratit Coentraa neka bude zamjena, riješit se Isca i tjt.

Bilo bi lijepo npr Kroos-a zamjenit s Pogbom ali to su neke druge priče.
Mirkopoter je offline  
Staro 17.04.2016., 08:12   #2924
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Ovo je bas bilo bez uvrede iako nije meni upuceno. Kupovao je perec i vece promasaje a ti smiri doživljaje i pravac na jahanje.

Kal-EL je offline  
Staro 17.04.2016., 09:28   #2925
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Ovo je bas bilo bez uvrede iako nije meni upuceno. Kupovao je perec i vece promasaje a ti smiri doživljaje i pravac na jahanje.

Pusti troublea.Na njegove verbalne socnosti smo vec navikli.
Ustvari,jedino sto ja ne zelim je da dovedu Hazarda,jer tu pak ne vidim smisao.
Cak je i Isco bolji.Eto,nek povucu Moratu doma,i bude dobro.
Mada,poznavajuci Real budu dopeljali opet nekog tko bljesne na euru ili copi.Klasika.
Staro 17.04.2016., 09:52   #2926
Nybelung
Guest

Citiraj:

Ma eksplodirao bi isto kao i Arda Turan.

Staro 17.04.2016., 10:52   #2927
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje.
kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.

Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima

Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom

Isto ko i Ševčenko u Čelziju. Ili Kaka/Huntelaar/Robben u Realu. Imamo primjera tonu.

Odlika velikog igrača je gdje god da dođe, bit će baja. Benzema je bio baja u Lyonu, baja je i u Realu, kaj god da govorili za njega. Ronaldo brazilski je promjenio sve najjače europske klubove i u svima je bio vrhunski (dok je bio u formi). Ibro isto tako. Ronaldo portugalski isto tako i ako su zbilja toliko blesavi da ga prodaju ove godine, on ako i ode u PSG, za 3 godine će ubit sve rekorde Francuske, PSG-a i one koje je postavio Ibro.

Ovi one-hit wonderi tipa Vardy iz nikad slabije sezone Premiershipa u Realu nebi opstali ni u kup utakmicama na početku sezone protiv Eibara, Osasune ili Valladolida, a kamoli da bi trpali u odlučujućim utakmicama Lige Prvaka ili Primere.
Svaka čast momku, ali to je nešto ala Dado Pršo. Bljesak u poznijim godinama karijere. Odradit će ovogodišnji Euro za Englesku, odvozit će još sezonu-dve u Premiershipu (u Cityju ili Chelseaju) i onda pravac Amerika ili Kina, malo para za penziju skupit i to je to.

Problem je kaj bi Perez zbilja mogao kupiti Vardyja jer je njemu bitno da sa takvim kupovinama kupuje i navijače. Prije kad je Real kupovao igrače, kupovao je one koji su kontinuirano bili odlični nekoliko sezona (opet recimo Kaka). OK, neki nisu uspjeli, ali mnogi jesu. A sad, Real kupuje igrače po skupljenim lajkovima na facebooku. Mislim, tak su i Kovu kupili, ne?
Ne razumijem vaša razmišljanja.Pa jel vi gledate kako Leicester igra?Vardy,Mahrez i Kante drže ih na vrhu u ne slaboj engleskoj ligi.Pa Liverpool i City su u završnicama euro kupova,a ovdje se stalno serucka kako je liga loša.Zašto bi Vardy bio"one year wonder"?Čovjek je uspio kao nitko drugi,sa 29 godina doći u prvu ligu i ovdje rasturati.Ne samo golovi ,nego i igra mu je na vrhunskoj razini.Leicester igra najjači presing na protivnika od svih momčadi ,a to nije lako. A i pazite na engleze ove godine na euru.
Zašto je Benzema bolji?Da,zabio je 170 golova ,ali igra u Realu.REALU!I to već koliko godina?
I sad da Real kupi Vardyja,što bi tu bilo loše?Svježa krv,igrač na vrhuncu moći,odličan strijelac,brz,jak jedan na jedan,može trčati kao petorica Benzema,što još treba?Baš takvi trebaju Realu,trutova imaju dosta.
Iluzorno je sad raspravljati kakav bi on bio,ali treba riskirati.Mada svi znamo da ako padne liga prvaka,Zidane će dobiti kredit,tako da Benzemu ne makne nitko osim mupa Feancuske.
I još jednom Benzema je dobar ,ali ga nekako vidim više u talijanskoj ligi po načinu igre,barem ja!
Ovo za Ronalda podržavam.Pa tko uopće pomišlja da bi ga prodao?
Staro 17.04.2016., 11:00   #2928
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Ne razumijem vaša razmišljanja.Pa jel vi gledate kako Leicester igra?Vardy,Mahrez i Kante drže ih na vrhu u ne slaboj engleskoj ligi.
Da, ne razumiješ jer ti nije jasno da Leicester igra kao tim, nemaju vanserijske igrače nego je ta njihova simbioza formula za uspijeh. Tko god misli da bi ijedan od tih igrača isto ili bolje igrao u nekom drugom klubu gdje ta ista simbioza ne postoji nek počne pratit neki drugi sport.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 17.04.2016., 11:06   #2929
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Da, ne razumiješ jer ti nije jasno da Leicester igra kao tim, nemaju vanserijske igrače nego je ta njihova simbioza formula za uspijeh. Tko god misli da bi ijedan od tih igrača isto ili bolje igrao u nekom drugom klubu gdje ta ista simbioza ne postoji nek počne pratit neki drugi sport.
Dobro.Pa i Real kad igra kao tim igraju dobro,kada ne ,ne!
A imaju vanserijske igrače,ne?
Ajd odem ja pratit pikado,važi?
Staro 17.04.2016., 11:13   #2930
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Ne igraju kao tim, da igraju tako onda bi bili praktički nepobjedivi.
Problem svih vanserijskih igrača je ego, a za ego nema mjesta u harmoniji, zato najčešće takve individualno slabije ekipe rade čuda sa ajmo to tak reć kvazi limitiranom ekipom.
Naravno da je tu i trener da složi rubikovu kocku.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///

žmnpp
buljo je offline  
Staro 17.04.2016., 12:23   #2931
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Trenutno?
Higuain,Vardy,Costa,Dybala!
Skoro mi je sladoled izletio na nos, dok sam Costu pročitao. Ovi ostali, na stranu Higuain, koji je imao svoju priliku, nisu Benzemi ni do koljena. To je na tragu ono što neki u Francuskoj kažu da je Giroud bolji od Benzeme. Materijal za stand up
burmuz je offline  
Staro 17.04.2016., 16:03   #2932
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Vardy dobio drugi zuti za simuliranje,sta ja znam,kontakta je bilo, ali nekako je lagano pao, vidi se da sudac pusta malo jacu igru.
Navijam za bilica a opet bi.da ovi osvoje prvenstvo.

Ed: penal nakon previse naguravanja, kerol zabija

Ed2: kakva golcinaaa whu

Ed3: mogao je svirati u 91. min za lester penal

Ed4: kakav sudac, na isteku 94. svira pomalo smijesan penal nakon kontakta "daj mi razlog da sviram", 2:2 ipak

Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 17.04.2016. u 16:22.
Kal-EL je offline  
Staro 17.04.2016., 16:21   #2933
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Koja komedija je ova premier liga, pa tu su suci gori nego u LP

žmnpp
buljo je offline  
Staro 17.04.2016., 16:27   #2934
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Strasno sudenje
Gemmy je offline  
Staro 17.04.2016., 18:48   #2935
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
To kaj ja ne volim Real, ne znači da treba bježati od istine i činjeničnog stanja stvari kako stoje.
kao što rekoh, ko vam je kriv kaj ste si birali "najjače" i "najbolje" klubove mogli ste si odabrat nekoga iz sredine liste pa se veselit tim uspjesima i skupa s menom bit protiv "najboljih" i "najvećih" klubova.

Realovci od 2002., Barcelonaši od 2006., Junajtedovci od 2003., Čelzijevci od 2004. bandwagonera koliko hoćeš, u bilo kojem sportu, tako i ovdje. Kao što rekoh, mene to uopće ne ebe, a pogotovo ne kad mi prodike o najboljem klubu 20. stoljeća drži lik koji je otkrio Real 2002. u svojim 30-tima

Tako da, nisam ja na tamnoj strani, ja sam na svojoj strani... onoj sa kičmom te obrazom
Ma sve OK, samo sam primjetio da je znatno ublažena retorika spram Reala i posebno Ronalda u odnosu na onu prije 2-3 godine.

Real će možda osvojit a možda i neće, no ne pokazuje takvu dominaciju da bih mogao ustvrdit da je osvajanje LP-a gotova stvar (osvrt na boldano).

A za ovo dalje, to je OK, no ja nisam neki zagriženi navijač niti jednog kluba, jednostavno volim ekipe koje forsiraju posjed lopte i tehničku nadmoć pa mi je zato Barca favorit. Messi mi je najbolji overall jer je imo jedini igrač ikad koji je uspio ostvariti takvu kombinaciju učinkovitosti u golovima (preko 90 golova u kalendarskoj godini mislim da se više neće vidjet), asistencijama, vrhunskom tehnikom i utjecajem na igru, a u kombinaciji sa Iniestom i Xaviem to je najbolja vezna linija ikad IMO.

A nekad, dok sam bio na faxu, pratio sam sve tekme i veselio se pobjedama Reala nad Barcelonom i pravim Ronaldom (najviše me živciralo što kada Šuker zabije gol, Capello ga drži do 60-70 minute i onda van).
listerstorm je offline  
Staro 17.04.2016., 19:51   #2936
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Aha, ja mislio da se referiraš na formu.

Može bit, sreća ih prati pa tako već šesti put zaredom u eliminacijskoj fazi igraju uzvrat kod kuće.

Iako, ako de Bruyne i Aguero imaju svoj dan, svašta je moguće.

Ta dvojica plus Pogba i Reus bi trebali bit top pick pojačanja za bilo koji klub IMO.
listerstorm je offline  
Staro 17.04.2016., 20:55   #2937
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Valencija vodi, sudac sviraj kraj!

Kal-EL je offline  
Staro 17.04.2016., 20:56   #2938
Dinozye
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2016
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016

Citiraj:
Valencija vodi, sudac sviraj kraj!

pa jebemti kaj se dogada, nisu opce u formi
ovaj bravo isto sta primi nemres vjerovat
Dinozye je offline  
Staro 17.04.2016., 20:59   #2939
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Ma imali su odlicnu priliku, ne bi bas rekao da ce ovako ostati.
I Suki je spasio jedan gol valenciji, duga je tekma..

Kal-EL je offline  
Staro 17.04.2016., 21:04   #2940
Dinozye
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2016
Citiraj:
Ma imali su odlicnu priliku, ne bi bas rekao da ce ovako ostati.
I Suki je spasio jedan gol valenciji, duga je tekma..

ajde bar da bod barca izvuce
Dinozye je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke