|
![]() |
#2911 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2912 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam tko je bolji ali mi je bilo zao kad su potjerali higuaina (kao i di mariju i ezila). Sent from my D5803 using Tapatalk |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2913 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Trenutno? Higuain,Vardy,Costa,Dybala! Naravno to je moj osobni izbor,ne znači da sam u pravu. Ma ne govorim ja da je Benzema loš napadač,pa nisam blesav.On je super špica,samo se po mom mišljenju ne uklapa u Real trenutno.Treba im netko brži,on previše umrtvljuje igru,a hvala bogu ima Real takvih trenutno i previše. Naravno da sam ja predlagao Giovinca,super igrač ,samo nije imao sreće sa izborom kluba.Nije mogao unutra pored Del Piera,a mislim ,tko bi uopće mogao? Ma ludilo od igrača! Kako stvari stoje Biliću se srušili snovi u jednom tjednu.City razbio Chelsea,tako da mu ostaje borba s Unitedom za Euro ligu.A znate što englezi misle o tom natjecanju!
#2914 |
Premium
|
Higuain je jako sličan igrač Benzemi, po meni su podjednaki možda je malo Benzema bolji i zato su njega ostavili u Realu. Moraš isto tako gledat da je Higuain u Napoliju zvijezda i sve se njemu podređuje, Benzema je 3.-4. na listi u Realu. Vardy je 1 season wonder, njegov način igre odgovara Lesteru i Premier lizi no on nije igrač za klub tipa Real. Costa se više tuče nego igra nogomet ,a nije u nekoj formi ove godine. Dyabala je mlad i jos nedokazan, ali fizički nije tip igrača koji Real želi. I onda da izračunamo koliko je minuta prošlo po golu ove sezone Benzema : 84 Higuain: 89 Vardy: 138 Dybala: 139 Costa: 184 Za usporedbu sa još nekima, Ibra daje svake 83.5min, Lewandowski svakih 90, Aguero 111,5 , Griezmann 135.5 Edit: Suarez svakih 100.5 min daje gol Tako da je statistički Benzema među najboljim špicama na svijetu ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 |
Premium
|
Koliko bi golova dao grizman da igra u npr. Realu, ili barci ili bilo kojem drugom klubu osim ATM? Barem jos 20% vise tako da te statistike ne mozes tako prezentirati. Sent from my D5803 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#2917 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali dobro ,da ne duljimo ,jer nema smisla. Sutra Leicester-West Ham!
![]() |
#2918 | |
Premium
|
Citiraj:
To je razlika oko 15% , Benzema daje oko 35% češće |
|
![]() |
![]() |
#2919 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Benzema zabija tap-inove i odbijance, 1 na 1 s golmanom redovito promašuje. Lopta mu se odbija od noge, pas nikakav. Da ga gledate svakog vikenda kao ja od kad je došao u Real znali bi da nije klasa igrača za Real. Da samo znate koliko je on važnih utakmica koje su ovisile o određenom trofeju shebao svojim neobjašnjivim promašajima. |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni najveća zamjerka ide na njegovu tromost,tj. nemogućnost da prati brzu kontru s Baleom i Kikicom.Za talijansku ligu bi bio premija,ali dobro dosta o njemu.Nije on najveći problem Reala.Treba nam dobar stoper i ofenzivni veznjak,ovo drugo je ok!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2922 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ove ostale koji su tek jednu poštenu sezonu odradili neću komentirati jer su još nedovoljno iskusni da bi se pričalo o nekakvim vrhunskim napadačima ... previše je bilo igrača koji nestanu nakon sezone-dvije. Trenutna momčad Reala ima daleko veću potrebu za lijevim bekom i jednim mladim perspektivnim stoperom (koji će zamijeniti već ostarjele Pepea ili Ramosa), nego za nekakvim centarforima. Eventualno naći kvalitetnog defanzivnog veznog, jer neće moći Casemiro igrati tekme svaki treći dan u kontinuitetu tijekom cijele sezone. Samo se nadam da će Zidane na ljeto sam birati igrače, a ne kao što to obično biva, ove glavešine iznad. |
|
![]() |
![]() |
#2923 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Varane standardni i Ramos i Pepe neka se mijenjaju, Nacho me u tekmi protiv Seville oduševio, bez greške odigrao tako da po meni stoper ne treba. Vratit Coentraa neka bude zamjena, riješit se Isca i tjt. Bilo bi lijepo npr Kroos-a zamjenit s Pogbom ali to su neke druge priče. |
![]() |
![]() |
#2925 | |
Premium
|
Citiraj:
Ustvari,jedino sto ja ne zelim je da dovedu Hazarda,jer tu pak ne vidim smisao. Cak je i Isco bolji.Eto,nek povucu Moratu doma,i bude dobro. Mada,poznavajuci Real budu dopeljali opet nekog tko bljesne na euru ili copi.Klasika.
![]() |
#2926 |
Guest
|
|
![]() |
#2927 | |
Premium
|
Citiraj:
Zašto je Benzema bolji?Da,zabio je 170 golova ,ali igra u Realu.REALU!I to već koliko godina? I sad da Real kupi Vardyja,što bi tu bilo loše?Svježa krv,igrač na vrhuncu moći,odličan strijelac,brz,jak jedan na jedan,može trčati kao petorica Benzema,što još treba?Baš takvi trebaju Realu,trutova imaju dosta. Iluzorno je sad raspravljati kakav bi on bio,ali treba riskirati.Mada svi znamo da ako padne liga prvaka,Zidane će dobiti kredit,tako da Benzemu ne makne nitko osim mupa Feancuske. I još jednom Benzema je dobar ,ali ga nekako vidim više u talijanskoj ligi po načinu igre,barem ja! Ovo za Ronalda podržavam.Pa tko uopće pomišlja da bi ga prodao?
![]() |
#2928 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ne razumiješ jer ti nije jasno da Leicester igra kao tim, nemaju vanserijske igrače nego je ta njihova simbioza formula za uspijeh. Tko god misli da bi ijedan od tih igrača isto ili bolje igrao u nekom drugom klubu gdje ta ista simbioza ne postoji nek počne pratit neki drugi sport.
#2929 | |
Premium
|
Citiraj:
A imaju vanserijske igrače,ne? Ajd odem ja pratit pikado,važi?
![]() |
#2930 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne igraju kao tim, da igraju tako onda bi bili praktički nepobjedivi. Problem svih vanserijskih igrača je ego, a za ego nema mjesta u harmoniji, zato najčešće takve individualno slabije ekipe rade čuda sa ajmo to tak reć kvazi limitiranom ekipom. Naravno da je tu i trener da složi rubikovu kocku.
#2931 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Skoro mi je sladoled izletio na nos, dok sam Costu pročitao. Ovi ostali, na stranu Higuain, koji je imao svoju priliku, nisu Benzemi ni do koljena. To je na tragu ono što neki u Francuskoj kažu da je Giroud bolji od Benzeme. Materijal za stand up ![]() |
![]() |
![]() |
#2932 |
Premium
|
Vardy dobio drugi zuti za simuliranje,sta ja znam,kontakta je bilo, ali nekako je lagano pao, vidi se da sudac pusta malo jacu igru. Navijam za bilica a opet bi.da ovi osvoje prvenstvo. Ed: penal nakon previse naguravanja, kerol zabija Ed2: kakva golcinaaa whu Ed3: mogao je svirati u 91. min za lester penal Ed4: kakav sudac, na isteku 94. svira pomalo smijesan penal nakon kontakta "daj mi razlog da sviram", 2:2 ipak Sent from my D5803 using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 17.04.2016. u 16:22. |
![]() |
![]() |
#2935 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() Citiraj:
Real će možda osvojit a možda i neće, no ne pokazuje takvu dominaciju da bih mogao ustvrdit da je osvajanje LP-a gotova stvar (osvrt na boldano). ![]() A za ovo dalje, to je OK, no ja nisam neki zagriženi navijač niti jednog kluba, jednostavno volim ekipe koje forsiraju posjed lopte i tehničku nadmoć pa mi je zato Barca favorit. Messi mi je najbolji overall jer je imo jedini igrač ikad koji je uspio ostvariti takvu kombinaciju učinkovitosti u golovima (preko 90 golova u kalendarskoj godini mislim da se više neće vidjet), asistencijama, vrhunskom tehnikom i utjecajem na igru, a u kombinaciji sa Iniestom i Xaviem to je najbolja vezna linija ikad IMO. A nekad, dok sam bio na faxu, pratio sam sve tekme i veselio se pobjedama Reala nad Barcelonom i pravim Ronaldom (najviše me živciralo što kada Šuker zabije gol, Capello ga drži do 60-70 minute i onda van). |
|
![]() |
![]() |
#2936 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Aha, ja mislio da se referiraš na formu. ![]() Može bit, sreća ih prati pa tako već šesti put zaredom u eliminacijskoj fazi igraju uzvrat kod kuće. Iako, ako de Bruyne i Aguero imaju svoj dan, svašta je moguće. Ta dvojica plus Pogba i Reus bi trebali bit top pick pojačanja za bilo koji klub IMO. |
![]() |
![]() |
#2938 |
Banned
Datum registracije: Apr 2016
|
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016
|
![]() |
![]() |
#2940 |
Banned