|
![]() |
#2911 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ajd sad recite iskreno, kad bi vam netko ponudio da na tv-u možete gledati cijelu jednu ligu iz petice, koju bi vi odabrali? Ja bi naravno PL, španjolska svake prijestupne dobra tekma, njemačka neću ništa govorit, italija propala.. |
![]() |
![]() |
#2912 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Pl se prati svaki vikend, primera tu i tamo radi barce, calcio samo kad je milanski derbi i pozalim svaki put. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2913 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
PL mi iskreno ne bi bila ni medju top 5. Ne trolam, niti se zajebajem. Ako vec moram gledat cijelu ligu, onda zelim vidjeti i malo nogometa, a ne bunkere i bjesomucno nabijanje lopti (cca 90% PL-a). Na prvom mjestu bi mi bila bundesliga. Jer ima pregrst (prekrasnih) golova i akcija. Nije najbolja liga, niti to tvrdim. Daleko od toga. Po snazi je vjerojatno iza PL-a, jer recimo ove sezone osim Bayerna nemaju nista. Eventualno Wolfsburg i donekle bayer. Dortmund je pao na veliko. Druga liga bi mi takodjer bila bundesliga. Ali druga bundesliga. Iz istog razloga kao i prva. Cijelu subotu i nedjelju pratim obe lige, prijenose, itd. I postoji razlog za to. Vise nogometa vidim u drugoj bundesligi nego u PL-u. Treca liga bi bila spanjolska. Nema previse taktike, ali ima puno tehnike. Zadnja dva mjesta bih dao Brazilu i svim ostalim juznoamerickim ligama koje sam kao ludjak pratio dok sam studirao. Sad je to vec problem, imam dvoje djece, itd., pa samo pogledam poneki derbi. Ubij me. |
![]() |
![]() |
#2914 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja sam old school i odabrao bi Italiju. Dok sam ja studirao se išlo skoro svaki drugi vikend u Torino,Milano,Rim i ever-popular Udine i uživo gledati. Sad je to palo na jendom na godinu ![]() A prije se pratilo po dve tekme nedjeljom...na Hrt2 i OTV ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2915 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Španjolska as a close second.
![]() |
![]() |
#2916 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad stignem, gledam samo EPL (SK i NovaSport) i Bundesligu (Eurosport2 i ESPN). Taljane ni mrtav nebi gledao, a španjolsku rijetko ako je nešto na ESPNu. Streamove ne tražim ni pod razno. Francusku nikad nisam ni gledao. |
![]() |
![]() |
#2917 |
Guest
|
Ja bi gledao samo Manchester United. Ako nema uživo utakmica, onda snimke 24/7. ![]() |
![]() |
#2918 |
Guest
|
|
![]() |
#2920 |
Guest
|
da, gledam, ma iživljavanje, 81% posjed lopte, 27 udaraca na gol u 1.poluvremenu... |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2922 |
Guest
|
D ![]() |
![]() |
#2923 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Frankfurt ![]() Jednu pobjede, jednu izgube i tak u krug ![]()
![]() |
#2925 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2926 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
I to vas kao cudi? Pa takav je bio oduvijek. Ogroman talent sa nimalo mozga. Pa za reprezentaciju kad je zaigrao nije dodavao lopte, ponasao se kao da je bolji od svih ostalih skupa. Ja od tog malog ne ocekujem nista, ali se nadam da ce se opametiti, jer bi bila steta potratiti toliki talent. |
![]() |
![]() |
#2927 |
Guest
|
Čuj kvote na MU , 3.70, poklon dana, Liverpool padddaaaa ![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas arapski derbi. ![]() Qatar VS Abu Dhabi Bernabéu Gleda se Liverpool - M.United i kasnije Hill - CFC Nekaj sam čitao da se Fejlkao plače po telefonu jer igra za united. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.03.2015. u 11:31. |
![]() |
![]() |
#2936 |
Guest
|
MAAATTTAAAA , Gemmy i Hamm na apaurinima ![]() |
![]() |
#2937 |
Guest
|
Sad nek fino, Liverpool pobijedi Arsenal 4.4. i to je to, drugo mjesto! |
![]() |