|
![]() |
#29312 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Nakon ovoga http://en.wikipedia.org/wiki/Shot_(filmmaking) ih možda i 5 skužiš, ako ne, e jeeebiga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29313 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ma skupi ti materijala i onda editiraj i drljaj, a ne sad tandrčit po videu od 10 sekundi i gubit vrijeme. Kamerica se čini ok, baš me sad pere neka ideja da nabavim neku s chest mountom da ljudi vide kak je meni na "vešmašini" ![]()
![]() |
#29314 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#29315 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Onaj zadnji skokić je 10 m od spomenika Girometti, a oni skokić na početku je između ova spomenika Girometti i odvojka s desne strane. Između je izbačeno još par dijelova. Evo i da nacrtam ![]() ![]() Evo i video cijele staze, treba pričekat još YT da ispeće HD, al uglavnom, evo svima kako izgleda ova kamerica po ovom terenu, snimio sam i video po zemljanom, samo to treba sad izrezat, a i ima jedan video na stazi koja je prije mjesec dana sa GoPro-om snimljena, pa možemo lako usporedit. BTW za ovu kamericu se može koristit sav GoPro dodatni pribor, od chestmounta pa nadalje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29316 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Danas bio na traumi da vidim kaj mi je. Dijagnoza: Prijelom lopatice u angulus inferior podrucju sa pomakom u fragmentima. Sljedi mirovanje od jedno 3-4 tjedna ![]() Doktor me je pitao kak mi je to uspjelo i sva sreca da i rebra nisu pukla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29317 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima li netko iz Zg za posuditi pumpu za shock preko vikenda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29318 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Kaj se bajka tiče, vrhunski. Da nije Specialized bio bi savršen ![]() Max, brz oporavak.
![]() |
![]() |
#29319 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Max je pravi baja, prvo je obavio poslovno uživanje, ovaj putovanje pa je onda, reda radi posjetio doktora. Ma kakav čak noris, to je maximus na NN style ![]() Ajd ti sada miruj i oporavi se i da, nabavi si armor ![]()
![]() |
#29320 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
već druga žrtva 18-20 u dva mjeseca ![]() brz i uspješan oporavak max! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29323 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Zlayo na Yetiju nikad nije pao ![]() Loša slika, ali mi se sviđa mod koji smiri sliku (SteadyShot): http://www.vitalmtb.com/product/guid...HDR-AS15,11600
![]() |
#29324 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Cijene karata za vlak i bus su znatno poskupile... Već sam se nabrijao da ću za vikend u Split kod dečkiju al drek, povratna karta bez bicikala je >300kn što mi je previše ![]()
![]() |
#29325 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kreni sad i do subote ujutro si tam, 8 sati pri ~20km/h na bajku i već si na pol puta. Toliko sam star da se sjećam kad je karta za tramvaj bila 4.5 kune i mogo si putovat posvuda za siću, jebote država.
![]() |
#29326 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
word ![]() ne gine nam saftanje po kućama i stanovima, blejanje kroz prozor i nabrijavanje na vožnje kad sve to prođe... a sad osim toga ne možeš ni izaći negdje iz kuće da ti iz džepa ne ispadne barem 50-ak kn... no, ok... jeftinije nas ispada natovariti bajkove na auto, u auto ostataka hrane s praznika i to je to... ako ništa drugo, ne ovisimo o redu vožnje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29327 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim fali inicijative, nebute vi vidli Splita ![]() Max, sto brzi oporavak zelim. Ja si nesto premisljam o usponu na Sleme via Bidrovecki makadam za vikend, stavljam bubu u uho ako ima jos koji istomisljenik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29328 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Max kao prva sluzbena zrtva u 2013 ![]() @hash: imam ti ja pumpu, javi se na PM
![]() |
#29331 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#29332 |
|
![]() |
#29333 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Snimaj ubuduće u 60p da ti se taj žele makne sa snimke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29334 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29335 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam se po prvi puta provozao do posla bajkom Knezija-Zitnjak (29er), cisto da vidim kakav je put i koliko mi treba. Staza je doslovce ravna, da nema dva problematicna prijelaza ceste "na trkaca" (bez semafora) bilo bi dosadno ![]() Malo sam sporiji u dolasku na posao (5-10min), ali zato brzi u odlasku doma (s autom upadnem u guzvu), pa recimo da mi vremenski dodje na isto. Ono sto je bitno - bajk ce sam sem otplatiti, i to dosta brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29336 |
|
Ajd, sreca ti je sto nema puno pjesaka na onom potezu po ljubljanskoj/slavonskoj do posla pa si miran. Meni je recimo blize ici preko rotora pa na Savsku, al popizdio bih da idem tuda, jer ima previse pjesaka. Ovako odem malo okolo preko Bundeka na most i onda nemam tih problema, jedino malo oko Avenue Malla ima stoke koja se nece maknut sa biciklisticke kad im sviras sa zvoncem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29337 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#29338 |
|
Dodje mi da to nabavim. Al s obzirom da imam neku stoku u haustoru na poslu sto mi lampe krade vrlo vjerojatno bi ostao i bez trube. Nikako nabasat na njega kad mi drlja po bajku, kevu mu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29339 |
|
![]() |
#29340 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|