|
![]() |
#2881 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() |
#2882 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
...ovaj klaun je presmiješan a što se tiče pretplate na cod,mislim da će tu izgubiti ljude.ajde kupiti igru pa igrati online je fer ali plačati pretplatu na to pucači nisu navikli,što i oni sami znaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2883 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ta pretplata ne vjerujem da će zaživiti. Za 5 mjeseci nam dolazi novi CoD od Treyarcha tak da će i igrači priječi na sedmicu Black Ops. Evo još jedan od StealthClowna ![]() ![]() Ja sinoć nisam išao spavati dok nisam dobio svoj peti Nuke u ovih pola godine igranja MW2 ![]() Imao sam 3 dotad (večinu vremena nuke nije ni bio među killstreakovima), i jučer uletim na Hackani FFA - igralo se na Derailu koji inače nije u FFA rotaciji, i kill limit niije bio 30, već tko zna koliko, ali nitko nije varao, samo je netko preko konzole stavio Derail I poslije toga u 4 ujutro već mislim spavati i odem još zadnju odigrati, ono Karachi - kempanje sa SCAR-H i claymoricama, pave low, chopper gunner i nuke, reko jej, callsign otključan, sad konačno mogu opet maknuti nuke iz rewardova jer mi se neda uopće igrati na njega ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 21.06.2010. u 18:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2884 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Btw. klinci mu sigurno vole MW2 i sad im se želi osvetiti što ga je njihova majka varala. Mislim strašno je to što želi napravit od te igre. Ko da nije već dovoljno "zeznuta"...idemo do(a)lje. EDIT: Evo danas malo igrao na Rundown-u sa snajpom i imao lijepi score (53:6). Naime, dobio sam dvaput heli i pave low te povrh svega čuvao sam HQ, a oni su samo dolazili i padali ko muhe. I za nekih pola minute dva frajera ponosno i prskosno izjave Grinch reported, u can now buy new copy of game. Naravno da nisam varao na bilo koji način (rank hack i slično). Sad me zanima da li se te prijetnje mogu ostvarit, tj na koji način funkcionira to prijavljivanje, ako uopće funkcionira? Mislim, da mi ne blokiraju steam, a nisam ni kriv ni dužan. Hvala.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 23.06.2010. u 14:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2885 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja vjerujem da hoce, pogotovo na PC-u, jer ce na taj nacin moci izvuci jos vise novca. Samo je pitanje koliko ce to igraci FPS-a prihvatiti. Morali bi napraviti bas je*enu igru da im to uspije. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2886 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2887 | ||
|
Citiraj:
Jedino ako AcVi ne bude radio COD 8 pa tamo od početka stave pretplatu, ovako za MW2, mislim da im je prošla baka sa kolačima. No opet, tko zna što se tom mudracu mota po glavi osim jednog velikog znaka valute $ ![]() Citiraj:
Baš sam neki dan googlao o tom reportanju i nakon čitanja desetak "članaka" o tom Steam reportu došao do zaključka da u slučaju MW2 ne vrijedi ništa. Čak je i neki moderator sa Steama odgovorio da ni oni ni VAC ne reagiraju na report bez demo-a. VAC zapravo uopće ne reagira, a Steam onak... ako im se da... ![]()
![]() |
![]() |
#2888 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
100 puta sam ponovio - na publicu iskljucit public chat i da vidis koja milina za igrati, odmah se osjecas kao da imas vise novaca u dzepu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2889 |
Bazinga
|
Evo sad baš gledao Mythbusters-e i još nemogu vjerovat kakvih propusta ima. Evo neki od boljih(gorih): 1. Sentry gun se može postavit unutar stupova na Underpass-u 2. Kroz razbijeno staklo se vidi kroz dim 3. Sa Throwing knife-om se može skinut harrier 4. Equipment se može koristit prilikom defusanja bombe i za vrijeme penjanja po ljestvama. Evo koga zanima nek pogleda sve epizode: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Ima stvarno zanimljivih "bubica".
![]() |
#2890 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni je jednom skinulo ponovno cijelu instalaciju... Falio je jedan file, pa valjda zato. Tako da je moguće da i tebi to radi (ili skida neki oveći update) ![]() Uglavnom, pričekaj pa vidi. Inače piše što skida i koliko će trebati- tako da se znaš orijentirati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2891 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Zna li netko što trebam napraviti ako želim prodati MW2? Sebi izbrišem MW2 i samo dam ime i lozinku steam acc-a kupcu ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2893 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
evo jucer se desila prva pizdarija od kad sam na steamu.. igram sa 2 frenda Hardcore TD, lezim u grmlju sve sjajno,bajno i nakon par minuta poruka preko ekrana your stats has been deleted 3 2 1 have a nice day! ja ono wtf?! nismo se niti snasli,frend poceo zivcanit preko TS-a da nema niti jedan prestiz,klasu.. izasao van i pogledam u baraku i podivljam! svu statistiku nam je obrisao,perkove,klasu ama bas sve! eto ljudi ako vam se kojim slucajem to desi odma cupaj kabel od struje! citam po stranim forumima i vidim da nas 12 koji smo igrali na tom serveru nismo jedini .. jebali ih steam i njihova anti citerska politika.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2894 | |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2896 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Bazinga
|
Jel to bio vaš privatni "party" ili ste uletili na neki random host? Meni se slično desilo, samo što meni nije obrisalo statistiku, već me je bacilo na 70rank trenutnog levela.
![]() |
#2898 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Meni se isto desilo da sam upao par puta u hakirani server, gdje rokaš bezbroj tuba, raketa, municije, skačeš 100 metara u zrak i slično, ali mi se na sreću nisu resetirale statisktike. Zato ljudi, kad uletite u takav server, bez obzira koliko je zabavan, bolje bježi od toga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2899 |
Bazinga
|
Da, na takvom sam ja bio jednom i onda me promoviralo na 70-i rank. Ali nije mi baš "naštetilo" jer sam već bio blizu 70-og levela.
![]() |
#2900 | |
|
Citiraj:
Meni se isto slično događalo, ali mi fala Bogu ništa nije brisalo. Također sam znao uletiti na FFA Rush i ubijem jednog a ono mi piše "congradulations bla bla, zvuk promaknuća, i emblem od 10 prestigea", izletim van, mislim si nedaj Bože da me bacio na 10 prestige, kad ono dobro - ostao na mom 4.om prestigeu. Zapravo večina nas normalnih igrača upadamo ni krivi ni dužni u hackane lobbye i među cheatere. Makar sam par puta uletio u hackani lobby kojem admin samo koristi konzolu, ali koristi ju za opće dobro - može kickati ![]() Takve sam likove odmah pododavao za frendove na steamu i često igram sa njima. U suštini on vara, ali ne da bi on imao bilo kakvu prednost nad drugima, nego samo da ima opciju kickati ako cheater naleti, i pravi je užitak tak igrati. Nemaš brige, susretljiv je i sluša, brzo reagira, sluša prijedloge mape koju igrati.
![]() |
![]() |
#2901 |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam pitanje vezano bas u MW2...mogu ga pokrenuti na svojoj staroj kanti,ide ok,malo zna trzati. Uglavnom sve na low. Pitanje je jel bi mogao nekako podici performanse racunala da to glađe radi (ne racunajuci kupnju cijelog kompa). Mislim da je grafa sasvim uredu,no bi li se isplatilo dograditi komp sa nekom jeftinom a efikasnom varijantom? Evo konfe: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=172142 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
mislim da ne jer ako bilo sto promjenis, trebas mjenjat jos bar 3 dodatne komponente, znaci: ako promjenis proc na neki duocore treba ti nova maticna, grafa i memorija. ima rjesenje za kojih 1500-1700kn koje bi jako lijepo vrtilo mw2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2904 |
Bazinga
|
Baš ti ni grafa nije nešto. Kao što ti je već kolega rekao, kupnjom jedne komponente ti za sobom povlači još dodatne investicije. Mogao bi dobit neš malo na performansama da uzmeš još minimalno gigu memorije, ali sve je to kratkoročno. Ako misliš igrat neke druge zahtjevnije igre, moja preporuka bi ti bila da probaš uzet novu konfu, jer si sa ovom veoma ograničen po pitanju igranja novijih naslova. Nisi naveo s koliko novaca raspolažeš, a i ova tema baš i nije mjesto za raspravu o konfiguracijama.
![]() |
#2906 |
Bazinga
|
Nisam ni vidio do danas da su ubacili nove gametypove u igru. Svaki gametype sada je moguće igrati bez killstreakova. Samo što je softcore ![]()
![]() |
#2907 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2908 |
Bazinga
|
![]() |
#2909 |
|
![]() |
#2910 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ljudi,ima netko pametan savjet,prijedlog kako ispuniti challenge Surgical i ostale takve kada treba sve metke iz clipa ispucati u neprijatelja bez da fulas? Ne mogu nigdje naci bas primjer laganog ispunjavanja ni za assault a kamoli LMG,koji je vjerojatno gotovo nemoguce ispuniti.Ako je negdje unutar teme objasnjeno ispricavam se,uputite me,ipak je sada prevelika za pretrazivanje svih 100 stranica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|