|
![]() |
#2852 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nadam se da će Mr.M sredit da bude HC naravno sa boljim mapama (hinit: Crash, Crossfire, Backlot, Bloc, Vacant ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2854 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2855 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2856 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moze netko pls ponoviti IP od turskog zombie servera. nemoguu ga naci na ovoliko stranica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2862 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ovako zanima me dal se nekako može smanjiti respawn time kad napravim hardcore FFA server(LAN). Kad maknem hardcore respawn time mi je jedno 1 sec a kad ga upalim jedno 10 sec... Jel postoje nekakvi modovi ili nešto drugo kako bi smanjio 10 na jedno 1 sec?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
Dal ima netko par serverskih adresa ili neku web stranicu s popisom adresa za patch verziju 1.5? Ja sam na netu našel samo jednog dobrog njemačkog,po mogućnosti da nisu hardcore ili zombie.Najobićniji serveri za patch 1.5.Oni bih-net su dobri ali su za 1.4 verziju,a neda mi se natrag vraćat na istu.Koristim HLSW programčić za gameservere. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
|
http://www.imagesforme.com/show.php/72133_1.jpg ![]() 24/7 Overgrown only ![]() Kako obožavam tu mapu, samo mi je ona potrebna ![]() Našao 3 servera sa 24/7 Overgrown i roštiljaj ![]() Uf, kad se sjetim mog njub vremena kada mi je bilo znanstvena fantastika imati 10-15 fragova i biti među prvih 10, sad mi igra nije igra ako nisam među prva 3
![]() |
#2869 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 02.06.2008. u 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2870 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
1oo1 NooB
|
Patch 1.6 + new maps!
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 |
|
Izašao patch 1.6 http://www.fileshack.com/file.x/11448/Call+of+Duty+4:+Modern+Warfare+Retail+1.6+Patch 280 MB, 4 nove mape, sad je pitanje kad će naši omiljeni serveri preči na tu verziju. Odlična stvar što će filteri sada moći filtrirati i HC i OldSchool servere Nove mape: Creek, Chinatown, Broadcast i Killhouse EDIT: Evo i drugi link: http://download.nvidia.com/downloads...PatchSetup.exe
![]() |
#2873 | |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2875 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja skidam ionako imam školu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
samo da vas pitam sta ako sada imam patch 1.5 i stavim taj 1.6, da li onda mogu igrat i servere koji su 1.5? pitam jer neki kazoo da ce skinut, a cekat da njihovi serveri predu na 1.6, jesu li tu mislili samo biti pripremljeni za instalaciju ili cak instalirat sry sto pitam gluposti ali moram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
|
Ja skinuo čim sam našao link, nisam ga još instalirao. I da, ukoliko se instalira 1.6, ne mogu se igrati 1.5, pisat će ti ono "Server on different version" Šteta što iz IW-a nisu malo slušali igrače, da izbace matyr i stave veće kill streakove za airstrike i helic
![]() |
#2878 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Private Server Patch 1.6
Istina, ne može se igrati 1.5 ako je instaliran 1.6. Naime, prije (sa verzijama 1.4) je bilo dovoljno sacuvati stari exe i jednostavno ga pokreniti. Bez obzira sto je 1.5 instaliran, moglo se igrati na 1.4, 1.3 i 1.0 (ako imas stari EXE-e). To vise ne radi! Ali nema veze, veceras sam si napravio private server patch ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
|
Instalirao 1.6, OK je, već ima puno servera koji su se prebacili. Odmah našao server koji vrti samo nove mape IP: 85.214.59.195:28960 ; ping pristojan ~80-100, bez laga (original) Mape... uf... Creek: ukratko, največa yeb**a mapa koju sam ikad vidio u multiplay FPS-u nešto ogromno, dobra je, puno raslinja, na 2 stane su "grebeni" veliki na kojima su kuće, između grebana, dolje zarasle staze, i okolo neki šumski putevi, ima i špilju koja povezuje 1 mjesto sa drugim. Puno kempanja ima na mapi, ali ne snajperskog, već svakakog ![]() 2 puta sam ju odigrao i oba puta na moje iznenađenje bio prvi sa ~30ak killova Po meni najbolje oružje za tu mapu M16, ali ja sam koristio njega sa red dotom, pa sam i popušio puno deathova jer se na toj mapi vidi skoro svaki ispaljen metak, pa me odma neko drugi skine, moram staviti silencer pa će biti buno bolje Ugl, najbolje za tu mapu precizna ozužja sa večim damageom (M16, M14, G3, naravno svi sa silencerom) Fora je stati na jedan greben i naći mjesto gdje se vidi veći prostor, (ja našao odlično mjesto), kleknuti iza kamena i kempati sa M16, ciljati na drugi greben i staze ispod sebe, samo skidaš ![]() Chinatown: ![]() Broadcast: ![]() Najbolje sa Skorpionom ići ili shotgunom Mapa dušu dala za AMDejca i kompaniju sa Claymoricama ![]() Killhouse: nisam odigrao, odigrao ove 3 i opet ispočetka prebacio admin na Creek, pa killhouse jos nisam vidio, no kako čujem, mapa kao Shipment, mala, za napucavanje, samo sto je umjesto onih kontenjera stavljena ona kuća u kojoj S.A.S. vježba
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|