|
![]() |
#2852 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Sad sam se najel pa ti bum na serveru pokazal pridjeve. Tipa nepokretna meta i sl.: hello2 :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2853 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kom treba skinut, nek se javi...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2854 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#2855 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
ajd Zed ne dramatiziraj! ja sam skinuo 1.51 patch i German front mod,ukupno 250mb,a na 512mb paketu sam! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2857 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2858 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja NEMOGU skinut tih 80mb. Ja sam na 2gb paketu i ako probijem za jedan paket vise stari mi cupa žicu van iz zida, makar mu ja dao tih jebenih 20kn. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2859 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2860 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2861 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2862 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali neko moze stavit link za taj patc 1.51, i sto on donosi u igri?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Neznam u cemu je problem? Oboje ste iz Zagreba...nek netko tko skine zaprzi na cd (ja cu mu uplatit 1 Kn za cd na racun, ako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2865 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
M.U.P.
|
Reko je Rak da će on dat kome treba tak da nije problem samo nek se stave mape ![]()
![]() |
#2867 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2868 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2869 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Druga je mogućnost da dovučeš stražnjicu do mene sa nekim medijom i da ti to snimim. Ili je i to Mission Imposible za tebe? Dovesti se od Zagreba do Velike Gorice. Zaista ne želim slušati kako je 80 Mb puno. To je 2.5 sata igranja CoD2. Jedan mjesec manje igraj pa ćeš uvijek imati nove mape. Za konfiguriranje servera, traženje i testiranje modova, skidanje i provjeravanje mapa i još koješta sam izgubio 2 dana. Tako da se ti zaista nemaš što žaliti. Pokrij se ušima. Koliko znam masni se ne žali pa od njega možeš dobiti na mediju koji želiš. A meni flat nije nitko poklonio. Nije pao s neba. Ima li netko KONKRETAN i PAMETAN i RAZUMAN razlog zašto ne bi htio nove mape ili će svi cmizdriti kako je 80 Mb jako puno? Napomena 3 mape su oko 60 Mb (ostale ne rade dobro), ne 60 Gb.
![]() |
![]() |
#2870 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() "Dački ja sam za nove mape i sve kaj uljepšava ili poboljšava igru ali imam problem s prometom na DSL-u pa ako mi možete zapžit i da se nađemo da to uzmem. Hvala." Dobil bi to valjda drugi dan ili kaj - samo zavisi kad ko gdje ide da donese to. A ti odma hebi se... - stvarno ne kužim: baad : A isto to možemo i za Fleksa. ![]() Nemreš u životu na sve prvo đonom - pitaj i ako ko ima dobit češ - i ne to nije moljakanje ili ponižavanje - to je normalan tijek stvari. Ajde javite se meni na PM ko treba. I jedna opaska - te će mape uči u igru kad budu savršeno radile - ne prije.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2871 |
JDM
|
A glete ljudovi ja ne zarađujem. Ja sam pod upravom roditelja i ja tu nemogu nista. i nejdem ja na nikoga đonom. Ak sam nekog uvrijedio NHF ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2872 | ||
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() A sad ovako - niko ne čita postove stare dan/dva - molim vas da to napravite i tek onda u igru - neko je danas uletio na HQ i pita kaj sad: wtf : A onaj sticky thred o serveru i o pravilima igre je za moju babu:confused: ![]() I da ko mi se još nije javio sa imenom, molim ga da to napravi da mogu završit listu. Naplata servera za slijedeči mjesec mi je 03.04.2006. Normalno plača se za mjesec unaprijed. homers2005@gmail.com Za one koje buni što im šaljem Rakov račun razlog je jednostavan - ja mamne tekuči ![]() Mitzeku šaljite ako vam paše ono kod bake. Pa bu on meni. Ali obratite pažnju da čovjek stalno radi pa ne može baš stalno visiit kod bake. Unaprijed zahvaljujem.: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 28.02.2006. u 02:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2873 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2874 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
takodjer, ja chem skinuti na poslu sve shto treba, cd-a se uvijek ima, tako da za rijechane nije problem, kome treba, neka se javi slobodno, svi vishe manje znate gdje me mozhete nachi...
![]() |
#2876 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
josh updejta
probio se vlak iz Rijeke.... ![]() atha Andeo E.T. SniperWolf Gemmy Renesis svaki po 10 kn..........60,00kn Dautanec ostavil 30,00 kn kod Bake MadMax platio 50,00 kn prek racuna i da, mislim da je od sljedeceg mjeseca potpuno bespotrebno mene ukljucivat u sabiranje nofca,saljite na Rakov tekuci il za njega ostavljajte kod Bake kuferte,ovak se igramo pokvarenog telefona bezveze... Rak i MM si buju to postelali lakse nego da se i ja u tyo petljavim...jedino mogu biti zlocesti inkasator ,ako ko zaboravi pljatit vise od 1 metra...: wtf : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Moderator
|
ok, vech sam mislio da cesh pocheti prihati po forumu, ah atha i ti rijechani, nije platio, a svi uredno igraju... ![]() ![]() dobro, glavno da je stigla pinkica, za slijedechi put onda dogovaram sa cancerom...
![]() |
#2878 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Meni je doslovno svjedno za te mape...dobre su mi i ove stock, i bitno mi je da je dobra ekipa, mape nisu toliko bitne, ali ako većina želi te 3 nove,nije mi problem skinuti...nadam se.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
Moderator
|
ma nakon nekog vremena izvjesne mape dopizde, pa kada se neke pojave, se disconnectam.... bilo bi super da se tu i tamo uvali koja mapa, da se unesu kakve novine i dobije na josh vechoj zanimljivosti... shto se tiche downloadanja mapa, i slichnih eventualnih dodataka koje bi rak montirao na server, malo gore je recheno kako se ne mora downloadati (za vas sa slabijim paketima), lako mozhete skochiti do raka/panorame/ostalih sa flatom, ili onih dobre volje da vam zaprzhe na kakav medij/prijenosni... kako sam i rekao, za rijechane mogu ja, ili na poslu (flat) ili doma (2gb), nije strashno, 80mb su jedna/dvije vecheri igranja cod2, a i onako nisam tako chesto gore.... wellm you get the point... ![]()
![]() |
#2880 |
EMP moderator
|
Također, i ja mogu za Osječane poskidat, nije problem da je i giga mapa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|