|
![]() |
#2851 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ak izleti ove godine Z5 sa novim s820, onda bu uzdrmal trziste, taman negde na jesen dok bu epl predstavil novi gejfon... http://mob.hr/sony-xperia-z5-stizu-n...i-mutna-slika/ http://www.phonearena.com/news/Is-th...ria-Z5_id68548 |
![]() |
![]() |
#2852 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
Zna li netko kako da na Z3 namjestim QWERTZ tipkovnicu bez Č,Ć i sl..?
|
Oglas
|
|
![]() |
#2854 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako je kao kod mene na Z1, onda nikako. Ili QWERTZ sa našim slovima ili QWERTY bez. Citiraj:
Nego, popizdih sa Z1. Taman lijepo sve zamrznuo kaj mi je treba i igram se sa mobom. Uključim neki ultrastamina i isključim i to govno mi unfreeza sve servise koje sam freezao... Mam sam ga flešao opet i ispočetka. Sad sam na vipovom FWu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2855 |
Registered User
|
#2859 |
Registered User
|
#2860 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam sebi instalirao swift tipkovnicu.. Malo kad se ona na tebe navikne i ti na nju postane vrhunski tool... Ja prezadovoljan! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2862 |
Antimićanin
|
Evo jedan plus lollipopu. Prije kad je Z1 čučnuo na 4%, poprilično brzo je to došlo do 1% i onda krepalo. Sad sam od 4% do gašenja fest po njemu drkario. Firefox, tapatalk, jubito... I onda je na 1% bio 6 minuta HD videa. Definitivni pomak u izdržljivosti baterije. Kako na G2 tako i na Z1. Sad ide prvo punjenje od 0 do 100 na lollipopu. 2 fleša sam imao u jednom punjenju ![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Registered User
|
Ima li kakav način za root, Z3/Z3C na LP?
#2864 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ima..nije ni komplicirano (nisam još obavio jer mi sve radi tiptop a i jednom kad krenem onda nemam granice ![]() FTF flash na .93 FW Kitkat Giefroot da obaviš root Preko installera flešaš dualrecovery u TWRP kao zip instaliraš prerooted LP rom,ono klasika. Taj prerooted rom koji u sebi ima superSU i Dualrecovery si možeš i sam pripremiti od .ftf fajla pomoću PRFcreatora. Nisam ti nikakve hotlinkove nabacio jer sve možeš naći u praktički jednoj temi na xda. EDIT:ako si mislio baš napraviti root na trenutnoj LP verziji koju imaš na mobitelu, onda je odgovor ne ![]() |
![]() |
![]() |
#2865 |
Registered User
|
Znam za taj nacin, pitao sam bas trenutno haha, frendu sam mislio rootati da mu ubacim onaj mod za pojacati LED bljeskalicu
#2867 |
Premium
|
http://mob.hr/glasine-sony-xperia-p2...virom-kucista/ http://androidcommunity.com/sony-xpe...tery-20150426/ Definitvno zvijer, još ak bu bila ogromna baterija, 5.2", novija kamera, manji gabariti.. 137.3x67mm, pa di ćeš bolje za 5.2" i 4240mAh baterija. |
![]() |
![]() |
#2869 |
Premium
|
Ma ak uglave tu monstrouznu bateriju, nema im ravne onda, debljina kućišta ala L930 koja nije ni predebela.. Downclokani s810, ajd ko ga šiša, al najviše mi se dopada kaj su su uspjeli veliki ekran strpat u gabarite kućište od 4.7"-4.8", a i vrijeme im je da kameru osvježe... Već vidim rezultate baterije, 3-4 dana i SOT 9+ ![]() Vraćam se na Slony ![]() Mada treba još pričekat da vidimo kaj dalje, još je u igri Z5, bome ovaj Sony je pun iznenađenja.. |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Iznenadio me onaj smart connect. Jedan zadatak koji mi je radio tasker sam riješio u njemu. Mobile i wifi gašenje automatsko po noći. Čudo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2874 |
Premium
|
A sad da je fejk, sve je moguće, al sumnjam.. Uglavnom ak tak bude, definitivno ću razmislit o nabavci, privlači me najviše baterija a i gabariti uređaja, a za debljinu me boli ona stvar, ionak su nas razmazili s tim da mob mora bit što tanji, a onda baterija ispašta.. Nek je i debljina 10mm, al bar znam da sam miran par dana bez punjača.. |
![]() |
![]() |
#2880 |
Antimićanin
|
Xperia Z Lollipop update stiže drugi tjedan... Pa eto sretne vijesti za one koji ju još imaju ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|